Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Venstre

Ja til søndagsåpne butikker

3. jul. : Staten skal ikke blande seg inn i hva som er riktig for den enkelte kommune, sier Terje Breivik til Aftenposten. (mer…)

Støre vil revurdere forbud mot burka

En artikkel fra VG og mange fra andre kilder 3. jul.: … …støtte et forslag om forbud, dersom det blir fremmet i Stortinget (arkivfoto) , ifølge Støre. (mer…)

01.07.2014 – Det er en tillitskrise i skole-Norge

1. jul. : Streik er det siste vi trenger. Skal vi løfte norsk skole er vi helt avhengig av å ha lærerne med på laget, skriver venstres Iselin Nybø og Trine Skei Grande i Dagbladet. (mer…)

Venstre vil ha ett ekstra år for svake elever

1. jul. : Venstre ønsker å gi elever med dårligst resultater fra grunnskolen et tilbud om et ekstra år på skolebenken.Både Arbeiderpartiets Marianne Aasen (arkivfoto) og Senterpartiets Anne Tingelstad Wøien mener det handler om innholdet…

30.06.2014 Venstre vil ha deg med på laget til kommunevalget i 2015

30. jun. : – Venstre vil ha deg med på liste til kommunevalget i 2015. Sammen skal vi få til et løft for skole, miljø, verdiskaping og velferd i hele landet, sier Venstres leder, Trine Skei Grande. (mer…)

Venstre støtter lovendring for telefonsalg fra katalogselskaper

27. jun. : Det er opplagt at også bedrifter må ha en form rettssikkerhet og mulighet til å reservere seg mot telefonsalg og uønsket markedsføring, sier stortingsrepresentant og nestleder i Venstre Terje Breivik til NRK. Stortinget er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

13.500 støtter homoparade – 344 er imot

27. jun. : …sier Liv Tørres i Norsk Folkehjelp til TV 2. Hun ramser opp folk som har vist sin støtte til tiltaket og nevner byrådsleder Stian Berger Røsland, Venstre-leder Trine Skei Grande og påtroppende Nato-leder Jens Stoltenberg (arkivfoto: FlickreviewR) .

google-link-1

  

ADP2

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Venstre

Støre utelukker ikke Ap-støtte til nikabforbud

2. jul. : Men verken Senterpartiet, Venstre eller KrF har endret standpunkt som følge av dommen.

Tegnestiftmann ødela rekorden for Abid Raja

28. jun. : – Mange hadde forberedt seg flere måneder for dette rittet. … Derfor sender han varme tanker til punkterte ryttere fra Lørenskog sykkelklubb (illustrasjon) som hjalp ham opp på hjulene igjen.

– Det kunne gått fryktelig ille

28. jun. : Venstres Abid Raja offer for tegnestiftkaster i sykkelritt (illustrasjon) .

Næringsliv Christen Sveaas 300 på fest hos Sveaas

27. jun. : Også Venstres partileder Trine Skei Grande og partileder for Oslo Venstre Espen Ophaug var på plass.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google
Breaking News

AD4

google-336×280

Venstre

Venstre vil bremse butikk-frislipp på søndager

2. jul. : Venstre kan sette en stopper for at butikkene selv skal få velge om de vil holde søndagsåpent, slik Høyre og Frp lover i sin regjeringsplattform.

Venstre ønsker å gi elever med dårligst resultater fra grunnskolen et tilbud om et ekstra år på skolebenken

– en artikkel fra Abcnyheter og fem fra andre kilder 1. jul.: Venstre vil ha ett ekstra år for svake elever. (mer…)

Politikerne vil ha ett ekstra år på skolebenken

– en artikkel fra VG og en fra Abcnyheter 1. jul.: Skolepolitisk talskvinne i Venstre, Iselin Nybø, mener de med dårligst resultater fra grunnskolen bør få tilbud om et ekstra år skolegang før de begynner med videregående opplæring.La eksempelvis noen ungdommer få delta i et byggeprosjekt (illustrasjon)… (mer…)

Venstre og KrF avviser uthuling av pappaperm

27. jun. : Det skal ikke være slik at det blir fritt fram for overføring av permisjonsukene, sier Venstre-leder Trine Skei Grande (arkivfoto: Bård_Ek) til NTB.

SMID2

google-300x250b

Venstre

Miljøledelse 2013: Guri Melby, byråd for miljø og samferdsel i Oslo kommune

Youtube: Melby snakket om Miljøstyring i Oslo kommune… (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1