Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Sykehuskøer

Vil vi ikke ha et oljefond til – som vi kan bruke pengene fra?

En artikkel fra Idag og en fra Nettavisen 2. jul.: …ekstra som vi kunne bruke penger av til utbygging og vedlikehold av norske veier, infrastruktur, bedring av skoler og fjerning av sykehuskøer som er de lengste i Europa. Også omtalt: Kinas (arkivfoto) (mer…)

– Latterlig bruk av penger

Nettavisen : Hva med sykehuskøene ? … Stortinget (arkivfoto: Allison_Harper / Filkr) skal bruke 1,14 milliarder kroner på å helrenovere Prinsens gate 26.

Tar sjansen på konkurranse

Ukeavisen Ledelse: Han peker på at det er samfunnsmessige kostander knyttet til å la mennesker stå i sykehuskø . … Det har ikke blitt noen revolusjon innen helsevesenet så langt med Bent Høie (arkivfoto: Høyre) som minister.

Det er pasientens helsevesen

Dagens Medisin: Tidligere styremedlem og styreleder i Vestre Viken HF. HØYRE GIKK til valg på å få sykehuskøene ned, bedre kvaliteten i helsetjenesten, få mer åpenhet om praksis i sykehus og sykehjem og sette pasienten og…

Rikdommens paradoks

Omfattende omtale i Ukeavisen Ledelse: Det betyr i realiteten at den kollektive livremmen må strammes til, og vi må regne med lengre sykehuskøer , større skoleklasser og dårligere infrastruktur på vei og jernbane.

Så lang er ventetiden på nakkeprolaps- operasjon

Nettavisen har en lengre artikkel: Noen mener imidlertid at Mette-Marit absolutt burde stått i sykehuskøen . … …Rikshospitalet har spesielle plikter mot Stortinget (arkivfoto: John Erling Blad / Wikimedia) .

Står lengst i sykehuskø

Radio Nordkapp: Eldre mennesker i distriktene venter lengst på sykehusinnleggelse i Norge, viser en undersøkelse fra NTNU (arkivfoto: Alex Brasetvik) og Universitetet i Bergen. 03.03.2014 – 01:19.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

google-300

selfad-write

Sykehuskøer

– Det er det første Erna vil endre

Hegnars bokhandel: – Det tar tid å få vekk sykehuskøene og bygge veiene. Jeg tror det er viktig at den nye regjeringen kommer på banen med handling, sa Trygve……blitt veldig stivbeint etter en årrekke med LO og Arbeiderpartiet (arkivfoto) i tospann. (mer…)

Blir Ailli president?

Lang artikkel fra Fagbladet, Fagforbundet: Hvorvidt sametinget skal si nei til gruvedrift i Finnmark eller ikke, kan bli avgjørende i den samiske valgkampen. Det ligger an til å bli en thriller. … Konflikten mellom gruvedrift og reindrift (illustrasjon) har ligget og ulmet i mange år. (mer…)

Rødgrønne løfter – Høyre

En artikkel fra Buskerud Høyre og fem fra andre kilder: Spør en som står der. Omtrent alle har ventet lenger enn ventelistegarantien lover. Det er et nytt løftebrudd fra regjeringa. Hvor mye verre kan det bli før det blir bedre? Stem på Erna og gi henne et solid regjeringsgrunnlag. (mer…)

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News

google-336×280

Sykehuskøer

– Hvordan hindre sløsing, Jens?

  Friluftslivet: – Det er ikke så motiverende å betale skatt når vi samtidig ser at skolebygg forfaller, veier fortsatt er dårlige, sykehuskøene er lange og… (mer…)

Ved Roret 2/2012

Skipsrevyen har en lengre artikkel: Show”, mens f.eks våre egne landsmenn dauer i sykehuskø . Og man kunne faktisk ha grunn til at mistenke Bestyrelsen for at ha hatt seg en veritabel……vie slutten på denne min beskjedne spalte til Hurtigruten (arkivfoto) , hvor kabalen nu er gått opp. (mer…)

Politikkens møter med virkeligheten

Aftenbladet no kultur / konferanseguide: Cheia har behov for en stor operasjon. Han står ikke i sykehuskø , det er boligsituasjonen som hindrer behandling… – Det har du rett på, uansett hvor du bor, slår Bent Høie (arkivfoto) fast. (mer…)

OPS! Se ikke til Sverige!

Lengre sak i Aftenbladet: …norske sykehuskøer ikke økt. Det jobbes iherdig med å redusere dem: I fjor ble det gjennomført 1,7 millioner flere behandlinger og inngrep…Mer lån vil gi fart i bygging av nytt sykehus i Stavanger-regionen, ifølge Bent Høie. (arkivfoto: Tomas_Moss) (mer…)

SMID2

google-300x250b

Sykehuskøer
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1