Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Sykehjemsplasser

Økonomistyring i Østre Toten kommune

3. jul. : I den forbindelse henstiller jeg om at Kapp Bo og Servicesenter bevares som det er i dag, samt at dagens sykehjemsplasser ikke blir redusert!

Vil vi ikke ha et oljefond til – som vi kan bruke pengene fra?

2. jul. : …ekstra som vi kunne bruke penger av til utbygging og vedlikehold av norske veier, infrastruktur, bedring av skoler og fjerning av sykehuskøer som er de lengste i Europa. … …vente på den store finanskrisen (illustrasjon) som kan halvere fondet.

Hamar har tre milliarder i gjeld

2. jul. : I praksis betyr det at flere kommunale prosjekter, blant annet utbyggingen (illustrasjon) av en skole, byggingen av en barnehage og oppstart av nye sykehjemsplasser og omsorgsboliger er skjøvet fram i tid, skriver avisen.

Anskaffelse av helse- og sosialtjenester

1. jul. : Avgrensningene er knyttet til dagsenterplasser, brukterstyrt personlig assistanse, sykehjemsplasser , barnevern (illustrasjon) o konsesjonsordninger for hjemmebaserte tjenester som…

Norge i Europa: Felles regler og styrket konkurransekraft

30. jun. : Gjennom smarte valg i dag sikrer vi morgendagens arbeidsplasser og morgendagens sykehjemsplasser. (arkivfoto) (mer…)

Kommunestyret i dag

26. jun. : – Beholde dagens antall sykehjemsplasser og stoppe videre omhjemling i Rossfjord. … – bibliotek (illustrasjon) .

Eiendomsskatten opp med 45 millioner

24. jun. : Omgjøring av inntil 20% av sykehjemsplassene til bokollektiv. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

google-300

selfad-write

Sykehjemsplasser

Rapport etter tilsyn med Hol kommunes gjennomføring av tvungen helsehjelp etter pasient – og brukerrettighetsloven kapittel 4A til pasienter ved Geilotun Bo- og behandlingssenter 2014

Fylkesmannen valgte å føre tilsyn i Hol kommune er at det er fattet få vedtak etter pasient- og brukerrettighetsloven kapittel 4A. Fylkesmannen hadde liten kunnskap om hvordan Hol kommune sikret oppfølgingen av myndighetskravene.

Helsetilsynet har en lengre artikkel: …og behandlingssenter har totalt 24 sykehjemsplasser… (mer…)

Vil ha full stillingsstopp i kommunen

Rogalands Avis: Vi må jobbe videre med styrking av forebygging og rehabilitering, men tilbud kuttes ikke med dagens kø for sykehjemsplasser , sier Christine Sagen Helgø . … …der store sparetiltak (illustrasjon) i den kommunale økonomien er varslet .

Stillingsstopp i Stavanger kommune

16. jun. : Det betyr at flertallet vil beholde til sammen 40 sykehjemsplasser . … Stavanger Ap, som samarbeider med SV (arkivfoto) , Rødt og MDG, foreslår også å ta ut utbytte fra Forus Næringspark og ved å selge Folkebadtomten i Jåttåvågen.

Store regelendringer for mindre innkjøp

HegnarOnline: I dag har det offentlige lov til å gjennomføre egne konkurranser for helse- og sosialtjenester, for eksempel om sykehjemsplasser , hvor bare ideelle organisasjoner kan delta. … Mindre papirbunker (illustrasjon) .

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • 18 millioner i merforbruk i Røros
  26. jun. : Planlagte nedleggelser av sykehjemsplasser i Røros kommune i 2013 ble ikke gjennomført før på nyåret i 2014. Det ble brukt mer økonomisk sosialhjelp, og enheten for helse og sosial har hatt store sykefravær- og vikarkostnader.
 • – Kommune-Norge er konkurs
  Nettavisen : Dette beløpet kunne finansiert 35.000 mottakere av hjemmetjenester eller 7.500 sykehjemsplasser – så dette er enorme beløp, sier Ringen.
 • Fem råd til Produktivitets­kommisjonen
  Lang artikkel fra Ukeavisen Ledelse: Vi vil altså verken ha større skoleklasser, lengre ventetid i sykehuskø , forsinket vei- og jernbaneutbygging eller reduserte trygdeytelser.
 • Tar sjansen på konkurranse
  16. jun. .
 • Sparer sykehjemsplassene
  12. jun. : Vi vil endre rådmannens innstilling, og opprettholde 40 sykehjemsplasser på Mosheim og 10 plasser ved trygghetsavdelingen.
 • Formannskapet godkjente Siriskjær-avtale
  Aftenbladet: Det er en avskyelig øvelse å sette sykehjemsplasser opp mot andre formål, men her passer det.Fungerende ordfører Bjørg Tysdal Moe (arkivfoto) mente avtalen var en god ting fordi kommunen her kan bidra positivt til å realisere et godt…
 • Sykehjemsplasser reddet
  Rogalands Avis: Vi mener også at nedleggelse av 40 sykehjemsplasser vil gi økte utgifter i form av økte utgifter i hjemmehjelpstjenestene.
 • Mot e-skatt for flere
  Blad: Det haster også med å bygge ut Dypedalsåsen med flere sykehjemsplasser . … – Vi ber politikerne om få utrede en konkret utbygging (illustrasjon) med inntil 12 nye plasser på Dypedalsåsen.
 • Ap- og Frp-nei til kuttene
  – Lang artikkel fra Rogalands Avis: Gruppeleder Cecilie Bjelland i Ap steiler over Stavanger-rådmannens kuttforslag og vil skjerme sykehjemsplasser , skolesektoren og kommunale leiligheter.…vi det som svært trist at Høyre (arkivfoto) nasjonalt tenker nytt og systemkritisk, mens Høyre…
 • Hadde 12 millioner i overskudd
  Indre Smaalenenes Avis: En god del av overskuddet fra i fjor går til å kjøpe sykehjemsplasser i Marker i tillegg til å sette av penger til fremtidig pensjon.
 • – Kommunestyret forverret vedtaket fra administrasjonen
  Oppland Arbeiderblad: – Vi kommer ikke til å sitte stille og la nedbyggingen av sykehjemsplasser bare skje.
 • Flere spennende saker!
  Lang artikkel fra Frogn: Behov for alternativ lokalisering av 14 sykehjemsplasser i byggeperioden for det nye helsebygget : Rådmannen gis fullmakt til å utrede alternative lokasjoner for drift av 14 sykehjemsplasser i perioden 1. juli 2015 til 31. (mer…)

google-336×280

Sykehjemsplasser

Beinhard kamp om Siriskjær

Et par artikler fra Rogalands Avis og Aftenbladet: – Det er en avskyelig øvelse å sette sykehjemsplasser opp mot andre saker, men det har sjelden eller aldri passet bedre enn i denne saken, tordnet Bjelland, mens posisjonens politikere argumenterte med at Bjellands tall på 48 millioner… (mer…)

Kunnskap skal styre

Aftenposten: Mortalitet er faguttrykket for dødelighet, og «den institusjonelle plasstilgjengeligheten» betyr det antall sykehjemsplasser som kommunen har til disposisjon.

Vurderer nye tomter for omsorgssenter på Biri

Oppland Arbeiderblad: De ville imidlertid også ha med en formulering om at man må utrede en tomteløsning som sikrer oppnåelse av den vedtatte dekningsgraden på 17 prosent av sykehjemsplasser på høyeste omsorgsnivå så raskt som mulig.

Lei av å styre, Tom Cato? Vi overtar gjerne

Oppland Arbeiderblad: Derfor vil vi bygge nye skoler, vi vil åpne sykehjemsplasser som står tomme og vi vil fortsette satsingen på gode idretts- og friluftsanlegg for alle. Vi vil jobbe for at Bodø kommune skal være en raus kommune der folk opplever at de blir godt…

SMID2

google-300x250b

Sykehjemsplasser
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1