Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Søndagsåpent

Høyre-splid om søndagsåpne butikker

Et par artikler fra Aftenposten og SMP 3. jul.: Høyres arbeidspolitiske talsmann Arve Kambe advarer Erna Solberg (arkivfoto: Høyre) mot å åpne dørene for søndagshandelen. (mer…)

Ja til søndagsåpne butikker

3. jul. : 03.07.2014 – Kommunene bør få bestemme selv. (mer…)

Søndagsåpne unntak

3. jul. : Eksempler er dagligvarebutikker (illustrasjon) under 100 kvadratmeter, blomster- og hagebutikker og butikker på typiske turiststeder.

Støre vil revurdere forbud mot burka

3. jul. : Arbeiderpartiet kan komme til å støtte et forslag om forbud, dersom det blir fremmet i Stortinget (arkivfoto) , ifølge Støre.

Venstre vil bremse butikk-frislipp på søndager

En artikkel fra Aftenposten og et par fra andre kilder 2. jul.: – Vi mener det bør være opp til hver enkelt kommune å bestemme om det er rett for dem med søndagsåpne butikker, sier Venstre-nestleder Terje Breivik. Høyre er nevnt i artikkelen (arkivfoto) (mer…)

Unntak fra loven gir søndagsåpne butikker i 85 kommuner

– en artikkel fra NRK og mange fra andre kilder 2. jul.: Bør det åpnes for flere søndagsåpne butikker? (mer…)

Unntak i loven har gjort søndag til handledag

En artikkel fra Hegnar og noen fra andre kilder 2. jul.: De 85 kommunene defineres som et turiststed og dermed er det fritt fram for å holde butikkene søndagsåpne. … …som leder familie- og kulturkomiteen på Stortinget (arkivfoto) . (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

google-300

selfad-write

Søndagsåpent

Vanlig med søndagshandel

2. jul. : Her er lista over de trønderske med søndagsåpne butikker : … …taxfree-butikker på flyplasser (illustrasjon) , auksjoner, tidsbegrensede utstillinger, utsalg av lokale husflids- og suvenirvarer og produksjonssteder som er tilrettelagt for turisme).

I 13 kommuner i Trøndelag kan du handle på søndager

2. jul. : Bør det åpnes for flere søndagsåpne butikker? … Han leder familie- og kulturkomiteen på Stortinget (arkivfoto) .

Forbrukertrender 2014

6. jun. : • Sunn, slank og veltrent kropp – viktig statussymbol • Er vi klare for søndagsåpne butikker? … • Internett skaper aktive forbrukere • Arv av klær som miljøstrategi • Mobilen – ungdommens nye lommebok (illustrasjon) ? (mer…)

Vil har snarlig avklaring om søndagshandel

Kultur – Rana Blad: Ifølge Vårt Land kan da slaget om søndagshandel og avvikling av den såkalte Brustadbua finne sted på tampen av året. Kristelig Folkeparti motsetter seg liberaliseringer, mens Venstre er på vippen. … – Innholdet i forslaget vil nok avgjøre hvem vi forhandler med i Stortinget (arkivfoto) .

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News

google-336×280

Søndagsåpent

NRK: Søndagsåpne butikker

HR Norge: 17. juni tok NRK Østlandssendingen opp temaet søndagsåpne butikker, og brukte daglig leder.

Fornøyde med egen posisjon

19. jun. : Det blir derfor viktig hvordan de tenker rundt sexkjøpsloven, som ennå ikke er besluttet, og spørsmålet om søndagsåpne butikker, som er to viktige saker for KrF, sier Hareide til NTB.

1 av 4 betaler ikke kredittregningen i tide

VG: * Et stort flertall nordmenn er i mot søndagsåpne butikker.

Vil ha omkamp om søndagsåpent

Moss Avis: * I helligdagsloven ligger et forbud mot søndagsåpne butikker.

SMID2

google-300x250b

Søndagsåpent

Nyheter for innvandrere – uke 10 – 2012

Youtube: Om stigende oljepris, kvinnedagen, Skrik av Edvard Munch og søndagsåpne butikker. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1