Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Senterpartiet

I tenkeboksen etter stopp for Ørskog-linja

En artikkel fra SMP og noen fra andre kilder 3. jul.: Bakgrunnen for at det er stopp i utbyggingen av denne viktige kraftlinjen er at tidligere olje-og energiminister Ola Borten Moe (arkivfoto: Berit_Roald) grep inn og flyttet traseen i Bremanger kommune fra Førdedalen til Myklebustdalen. (mer…)

Dyretetthet, besetningsstørrelser og antibiotika bruk

3. jul. : Stortingsrepresentant Geir Pollestad stiller i brev av 30. juni 2014 følgende spørsmål til landbruks- og matministeren: Kan statsråden på et faglig grunnlag dokumentere at det er utelukket at det finnes noen sammenheng mellom… (mer…)

Vil sjekke kameraderipåstander i Senterpartiet

– en artikkel fra SMP og et par fra andre kilder 1. jul.: Bergen: Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe (arkivfoto) s flytting av kraftlinje fra partifellens bakgård kan havne i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. (mer…)

Skriftlig spørsmål fra Jenny Klinge til samferdselsministeren

30. jun. : Dokument nr. 15:979 Innlevert: 18.06.2014 Sendt: 19.06.2014 Besvart: 27.06.2014 av samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.opposisjon hadde Høyre (arkivfoto) og FrP klare mål om raskare utbygging av ferjefri E39,…

Høies bortforklaringer

30. jun. : Men flere tusen i protesttog foran Stortinget (arkivfoto) tar ikke feil, skriver Kjersti Toppe. (mer…)

Koalisjonenes skjebne er uransakelig

28. jun. : Videre står det en ny leder i Senterpartiet :

Vil bygge gigantisk innovasjonssenter

27. jun. : Eirik Haugane og Ola Borten Moe fra Siva, prorektor Johan E. Hustad fra NTNU (arkivfoto) og Ståle Myhre fra Statoil er blant talerne på seminaret.

google-link-1

  

ADP2

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Senterpartiet

Pollestad ber Solvik-Olsen rydde opp i E39-forsinkelser

1. jul. : Geir Pollestad har nå sendt samferdselsministeren en skriftlig anmodning om å gripe inn for å hindre forsinkelse med byggestart E39 Sandved – Hove i Sandnes kommune. – Han vet godt at vi har et regelverk å følge, kontrer Ketil Solvik-Olsen.

Får bevæpne seg på fly til Norge

28. jun. : Norske myndigheter har gitt etter for press fra USA og Israel og vil tillate at fly fra disse landene får benytte væpnede vakter ombord på flyvninger til Norge.…beredskapsdepartementet og Utenriksdepartementet (arkivfoto) ., heter det i en…

Nye utsettelser på Castberg

27. jun. : Statoil har bestemt at de må utsette boringen på Johan Castberg-feltet ytterligere.

Lundteigen slakta sykehusledelsen på informasjonsmøtet

25. jun. : Per Olaf Lundteigen var på Rjukan tirsdag kveld.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google
Breaking News
 • Lite antibiotikaresistente bakterier hos norsk gris
  3. jul. : I 2013 ble en type av antibiotikaresistente gule stafylokokker, oppdaget i til sammen 24 grisebesetninger i Norge.
 • Satsing på økologiske jordbær på Agder!
  En artikkel fra Agder.Lr og en fra Avisenagder 2. jul.: Ole Magne Omdal som er prosjektleder i det nye Frukt- og bæråret på Agder hadde invitert stortingsrepresentant Ingunn Foss til å offisielt klippe snora til jordbærtunellene på Mjåland. (mer…)
 • Pollestad sier nei til Oslo-OL
  Aftenbladet 2. jul.: Opposisjonen har hittil vært tause i OL-spørsmålet. Nå varsler Geir Pollestad at han ikke kommer til å støtte OL i Oslo i 2022. Også omtalt: Stortinget (arkivfoto)
 • Heilt rått kva kvinner kan – kvinnekonferanse 1. november i Bø
  Et par artikler fra Bondelaget og Bygdekvinnelaget 1. jul.: …Trine på Gården” som er kåra til Sørlandets bærekrafthelt, Kathrine Kleveland, ei profilera bygdekvinne som har engasjera seg i samfunnsdebatten, Ingeborg Lykseth som er opptatt av sosialt entreprenørskap og verdien av det. (mer…)
 • Forbod stoppar ikkje ropet frå fattige
  30. jun. : Det same har Kjersti Toppe i Senterpartiet gjort. … NOVA-rapporten peiker vidare på det er uklart i kva grad og korleis dei som tigger, er involvert i kriminalitet (illustrasjon) .
 • Kraftredning forsinket igjen
  30. jun. .
 • – Innovasjonssenteret får like stor betydning for byen som NTH
  30. jun. : Innovasjonsdirektør Ola Borten Moe i samme selskap fulgte senere opp forutsetningen fra Haugane i sitt innlegg:
 • «Tung og dyr kraftlinjestrid»
  29. jun. : – Både Ola Borten Moe og Karl Vidar Førde har fått ei kraftig skrape i lakken, seier grunneigar. … «Tung og dyr kraftlinjestrid» (illustrasjon)
 • – Listhaugs politikk vil på sikt føre til økt antibiotikabruk og sykdommer mellom menneske og dyr
  29. jun. : Senterpartileder og tidligere landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum med sterk advarsel.
 • Sjukehus-sviket
  24. jun. : Tilsløringar og vikarierande argument har bana veg for ein omfattande sentralisering av beredskapen, skriv Kjersti Toppe. … Stortingsdebatten 17.juni enda med at Sp-forslaget vart nedstemt av Høgre, FrP, Arbeiderpartiet (arkivfoto) og KRF. (mer…)
 • Når bedre inntektsvekst gir mindre penger
  24. jun. : Av Geir Pollestad , stortingsrepresentant og landbrukspolitisk talsperson i Senterpartiet .
 • Representantforslag 99 S
  Stortinget har en lengre artikkel: Representantforslag frå stortingsrepresentantane Kjersti Toppe og Heidi Greni om ein handlingsplan for å styrkja symjeferdigheitane hjå born og unge. … Til Stortinget (arkivfoto) .

AD4

google-336×280

Senterpartiet

Når bedre inntektvekst gir mindre penger

30. jun. : Geir Pollestad . … Vi andre får forholde oss til realitetene om at FrP, H, KrF (arkivfoto) og V denne våren har økt inntektsforskjellene mellom bønder og andre grupper.

– Kjempar mot fylket sine interesser

Firda 26. jun.: …var mellom anna fylkesvaraordførar Jenny Følling som vikarierte for Liv Signe Navarsete . Artikkelen nevner også Bjørn Lødemel (arkivfoto: Stortinget)

Vårmøte med grendeutvalgene i Lenvik

– Lenvik kommune: Fra Lenvik kommune deltok ordfører Geir-Inge Sivertsen, enhetsleder plan- og utvikling Asle Bogen, leder for Jan Tore Bakli, næringssjef Irene Lange Nordahl og næringskonsulent Odd Egil Nilsen. … …Rossfjord, Fjorgård, Vågan (arkivfoto) og Trollvik.

Lokalpolitikerne vil ikke overlate valget av sykehusplassering til staten

NRK: Derimot var alle kritiske til at Paradis er løftet fram av blant andre fylkesmann Magnhild Meltveit Kleppa i et intervju i Aftenbladet i mai.

SMID2

google-300x250b

Senterpartiet

1 kandidat Rogaland, Geir Pollestad

Youtube: Hovedsaker i mitt fylke. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1