Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Samferdselsdepartementet

Segway gjør oss syke

2. jul. : Fra 1. juli i år har Regjeringen og Samferdselsdepartementet med samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen i spissen innført en lovendring hvor det blir tillatt å bruke såkalte Segways – små, saktegående persontransportmidler til bruk… Bård Hoksrud er også omtalt (arkivfoto)

– Spennende ringvirkninger

2. jul. : Kommunen viet tiden til å presentere snuhavnprosjektet da samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen besøkte Porsanger.Under besøket på rådhuset i Lakselv ble han tatt i mot av lokalpolitikere fra både Porsanger og Nordkapp arkivfoto: National Maritime Museum…

Norge tillater prøveordning med væpnede vakter ombord i fly

2. jul. : Hvis prøveordningen skal utvides til flyselskaper fra andre land enn USA og Israel, må aktuelle land søke Samferdselsdepartementet, som vil vurdere søknaden i samarbeid med Justis- og beredskapsdepartementet og Utenriksdepartementet (arkivfoto) . (mer…)

Norge tillater prøveordning med væpnede vakter om bord i fly

En artikkel fra Luftfartstilsynet og seks fra andre kilder 1. jul.: Hvis prøveordningen skal utvides til flyselskaper fra andre land enn USA og Israel, må aktuelle land søke Samferdselsdepartementet, som vil vurdere søknaden i samarbeid med Justis- og beredskapsdepartementet og Utenriksdepartementet (arkivfoto) . (mer…)

Samferdselsministeren tar fatt på siste E6-etappe

30. jun. : Jeg ser frem til å møte engasjerte mennesker langs vegen og bli bedre kjent med denne viktige hovedstrekningen, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. … Kirkenes: Møte med kommunen, Telenor (arkivfoto) og Næringshagen og andre. (mer…)

Nå blir det forenklet transfer på Oslo Lufthavn

30. jun. : – Vi holder det vi lovet i regjeringsplattformen og legger til rette for forenklet transfer. Nå får flypassasjerene en enklere og raskere reise, og vi styrker Gardermoens konkurranseevne, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

Setter inn ekstra ferge på E39-sambandet Halsa-Kanestraum i Møre og Romsdal

27. jun. : Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen har i dag bedt Statens vegvesen om snarest mulig sette inn ekstra fergekapasitet på Halsa-Kanestraum.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Samferdselsdepartementet

– Til syvende og sist er det forbrukerne som vil sitte igjen med regningen

2. jul. : Det er ingen god idé, mener samferdselsminister Ketil Solsvik-Olsen, som selv tok Ofotbanen mandag kveld.Jernbaneverket (arkivfoto) foreslår at brukerne av Ofotbanen skal betale store deler av hva det…

Krever ombygging av OSL

2. jul. : Nå har organisasjonen bedt samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen om hjelp til å fjerne dagens ordning hvor passasjerene som ankommer Oslo Lufthavn blir så si tvunget inn i taxfree-utsalget.Taxfreebutikken (arkivfoto) på Oslo Lufthavn ble i våres bygget om slik at…

Her sluser de deg også rett til spriten

2. jul. : Actis, rusfeltets samarbeidsorganisasjon, ba samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen om å fjerne det de kaller en på hovedflyplassen.På Moss lufthavn Rygge (arkivfoto) må passasjerene gå gjennom taxfreebutikken ved avgang,…

Fjortisbyråkraten

2. jul. : Samferdselsdepartementet ble departement nummer 3. Stikkord: … Bokstavelig (arkivfoto) talt, og akkurat som han fikk varsel om allerede som åttendeklassing.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • NLF vil ha statlig veiregulering
  3. jul. : Spørsmålet er bare om Samferdselsdepartementet og veimyndighetene vil få de verktøyene som trengs for å overprøve lokaldemokratiet.
 • Vil ha konkurranse på Oslo-ruta fra Hovden
  2. jul. : I en ny rapport bestilt av Samferdselsdepartementet blir det anbefalt å konkurranseutsette flyruta til Oslo.
 • Vil fjerne sprit-slusa på Gardermoen
  2. jul. : Driften av taxfreeutsalget er satt bort til private, men det er fortsatt Avinor – og med det Samferdselsdepartementets ansvar – å sørge for at dette forvaltes på en måte som ivaretar hensyn til de reisende på en akseptabel måte.
 • HVA SKJER NÅ? NYHETSBREV FRA NRYF, JUNI 2014
  2. jul. : NRYF. Planen er at gruppen skal legge frem en innstilling til Samferdselsdepartementet i løpet av våren 2015. Valgkomiteen har hatt møte med administrasjonen i NRYF og vil nå jobbe frem mot Ryttertinget 2015. Rytterpolitisk dokument sendes…
 • Norgesmestertittelen skal beholdes
  2. jul. : Evenes kommune er Norgesmestre i kommunesamarbeid sammen med nabokommunene Tjeldsund og Skånland. Nå inviterer ordfører Svein Erik Kristiansen samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen til samarbeid for å beholde tittelen.
 • Riksveien ønskes lagt utenom sentrum
  1. jul. : Budskapet fra fungerende ordfører Ronny Borge, til samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, var klart: veien ønskes utenom sentrum. Statsråden fikk høre om dette og andre samferdselsutfordringer på sitt to-tre timer lange besøk i kommunen sist uke.
 • Nå planlegges firefelts motorvei på hele E39
  – en artikkel fra NRK og en fra L-A 1. jul.: Samferdselsdepartementet ber nå Statens vegvesen om å utarbeide planer for firefelts motorvei på hele E39 fra Søgne til Ålgård. Det betyr også firefelts vei fra Vigeland og vestover. (mer…)
 • Skriftlig spørsmål fra Jenny Klinge til samferdselsministeren
  30. jun. : Dokument nr. 15:979 Innlevert: 18.06.2014 Sendt: 19.06.2014 Besvart: 27.06.2014 av samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.opposisjon hadde Høyre (arkivfoto) og FrP klare mål om raskare utbygging av ferjefri E39,…
 • Neste år blir det enklere å mellomlande på Gardermoen
  – mange artikler fra E24, Finnmarken, Nord24, AN, VG, Boarding, Aftenposten og Tronderbladet 29. jun.: Dette gjør det raskere for de reisende, og tolleren får den samme oversikten, om ikke bedre, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen . (mer…)
 • Flommen kan utsette veiprosjekter ytterligere
  28. jun. : Vegforum Fv. 33 har etter flere henvendelser nå fått avtalt et møte med samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen til høsten.
 • Tillater væpnede vakter på fly fra Israel og USA
  – en artikkel fra Dagen og noen fra andre kilder 27. jun.: Politiet vil i samarbeid med Luftfartstilsynet utarbeide prosedyrer for håndtering av våpnene mens de aktuelle flyene står på bakken, opplyser Samferdselsdepartementet. (mer…)
 • Forskrifter forsinkes til tidligst 2015
  27. jun. : Samferdselsdepartementet har foreløpig sagt at en lovproposisjon vil fremmes for Stortinget (arkivfoto) i høst.

google-336×280

Samferdselsdepartementet

Seier for busselskap

2. jul. : Samferdselsdepartementet har gitt busselskapet lov til å slippe av passasjerer på holdeplassene i Oslo.

Avgift blir til vei

2. jul. : Budskapet fra fylkesråd for samferdsel i Nordland, Tove Mette Bjørkmo var klinkende klart i møte med kommunal og moderniseringsminister Jan Tore Sanner og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen:Jernbaneverket (arkivfoto) og søsterorganisasjon i Sverige,…

Minibusser får stoppe i Oslo

2. jul. : Samferdselsdepartementet har avist klagen mot busselskapet NOW. Minibussene får stoppesteder i Oslo sentrum.

Håver inn på tax-free

2. jul. : I henhold til stortingsmelding nummer 15 fremgår det at konsernet finansielt sett er en enhet som skal finansiere den totale lufthavnstrukturen, i tillegg til utbyttekravene fra Avinors eier, Samferdselsdepartementet ,…

SMID2

Samferdselsdepartementet

Finnfast – Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa, Hjelmeland

Youtube: Magnhild skal åpna Finnfast-tunnelen fredag 30. oktober 2009. (mer…)

Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa om N.E.W.-korridoren

Youtube: (Northern East-West Freight Corridor)… (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1