Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Sæddonasjon

Barna som glemmes

Lengre sak i NRK: Er egg- og sæddonasjon noe som bør likestilles? … En god del par får ikke det antallet barn de ønsker seg med naturmetoden – på grunn av helse (illustrasjon) , alder eller andre faktorer.

Ønskebarnet Sander

Kvinnheringen: – Det er rart å tenkja på at om det var noko gale med sædcellene mine, ville staten gitt oss inntil tre gratisforsøk med sæddonasjon , seier Trond Egil. … Svangerskapet (arkivfoto) var normalt, men likevel, ein veit aldri, vedgår Cecilie.

Overlege ut mot eggdonasjonsforbud

TV2: Det er bedre for et barn å vokse opp som resultat av eggdonasjon, framfor sæddonasjon , mener avdelingsoverlege Johan T. Hazekamp.

Cecilie vil donere egg til andre norske kvinner

Tre artikler fra TV2, Nesteklikk og NRK: Det er viktig å kunne donere bort egg på lik linje med sæddonasjon, sier hun. … På Stortinget (arkivfoto) lover Krf kamp for å bevare dagens forbud. (mer…)

– Norske barn kan ha halvsøsken over hele verden

Lengre sak i Nesteklikk: Og da kan være en del halvsøsken rundt om i verden, fordi sædbankene eksporterer sædstrå og donorene benyttes i mange land, forteller Lilian Thykjær Jørgensen, Kunde- og sous chef hos Stork Klinik i Danmark. … – Velger man å dra til utlandet (illustrasjon: Grant Cochrane) kan det bli annerledes.

– Ingen vil gi sæd til barnlause par

NRK: – På dette rommet får donoren gå inn aleine, så her ligg det litt gamal porno, seier embryolog Ann-Helen Anvedsen hos sædbanken ved Haugesund sjukehus.I 2009 fekk lesbiske (illustrasjon: tntblonde / flickr) par lov til å bruke sæddonor,…

Besøk på sædklinikken

Radio Nova: Lurer du på hva som må til for å donere sæd? Eller hvordan det hele foregår? Vitenselskapet har tatt jobben for deg, og besøkt Sædbanken på Rikshospitalet.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

google-300

selfad-write

Sæddonasjon

Professor: – Derfor er eggdonasjon både etisk og medisinsk forsvarlig

– TV2: – I Norge er det tillatt med sæddonasjon , men ikke med eggdonasjon.

Enstemmig ja til surrogati

For lesbisk og homofil frigjøring: – Det er allerede både lesbiske par, enslige kvinner og heterofile par som benytter seg av assistert befruktning og sæddonasjon .

Jensen: – Jeg må tåle å bli grillet

NRK: …tiggerforbud, partiets singel-politikk, skatt og sæddonasjon …Frp-leder Siv Jensen (arkivfoto) fikk spørsmål om alt fra singel-politikk, stengetider på utesteder og tiggerforbud i Oslo i nettmøtet med NRK.no. (mer…)

Kan finne donorsøsken

Dagsavisen: BIOTEK: Samtlige ikke-sosialistiske partier er positive til ideen om et register der donorslektninger kan finne hverandre, selv om donoren er anonym. … Høyre (arkivfoto) er imot. (mer…)

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News

google-336×280

Sæddonasjon

Tror at de alltid er fertile

Side2: Menn er også generelt mer fremmed for tanken på adopsjon og ikke minst om det viser seg at paret bør benytte seg av sæddonasjon , sier Tone Bråten… (mer…)

Professor ønsker sympatisurrogati

NRK: Sjefen ved fertilitetsklinikken ved St.Olavs Hospital ønsker at det bør åpnes for surrogati som går på å bære fram barn av empati. (mer…)

Menn blir også verpesyke

Side2: …som menn blir eldre. Det er sjelden sædbanker tar imot sæd fra menn over 40 år. Men for å svare på spørsmålet, så tror jeg menn har en litt… (mer…)

Vår egoistiske drøm

Aftenposten: Ønsket om å bli foreldre handler ikke om å redde verden, men om å realisere seg selv. (mer…)

SMID2

google-300x250b

Sæddonasjon

Harry potter parodi og Sædbanken (update på slutten).

Youtube: Remake av Lalabesjen sin video: Harry potter og Sædbanken. Harry og Gygrid skal inn til byen og kjøpe litt av hvert. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1