Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Rentefradrag på boliglån

Her er 10 gratis lån

Nettavisen : – Hvis det går som forventet vil rentefradrag og inflasjon i sum spise opp lånerenten for de med godt sikrede boliglån (illustrasjon: ddpavumba) , sier Reite.

Konservativ liberal sosialdemokrat

Lengre sak i Minervanett: Aksel Braanen Sterris bok om sosialdemokratiet trekker på innsikter fra mange idéretninger. Det gir interessante konklusjoner på spørsmål som spenner fra prostitusjon til rentefradrag .…alle ønsker god helse” (illustrasjon) , og argumenterer med at ”…

Sjekk hvor høy rente du må tåle

Nettavisen : Ikke hensyntatt rentefradrag .

Samboere må dele rentefradraget selv

DinSide: Hjelper ikke at dere endret selvangivelsen i fjor.

Bytt bank, spar 15.000 kroner

Dine Penger Online: Det blir noe mindre om du tar hensyn til avdrag på lånet og rentefradrag i selvangivelsen, men det er fortsatt mye penger som du ikke må anstrenge deg for å få, sier Røst. Siv Jensen er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

«Ingen eiendom, ingen stemmerett»

Økonomi – Lengre sak i NRK: Det skal heller ikke stikkes under en stol at med den gjeldende skattepolitikken er det mer gunstig å eie enn å leie her til lands. Som huseier får du rentefradrag for lån, og du minsker eller unngår formuesskatten. New York er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

Ti lånebegreper du må kjenne til!

FNO – Finansnæringens fellesorganisasjon: Rentefradrag : Rentene du betaler kan du føre opp i selvangivelsen som fradrag i eventuelle inntekter du har. Dermed får du lavere skatt. Hvor mye lavere skatt? For hver hundrelapp du betaler i renter,… Boliglån er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Rentefradrag på boliglån

Boliglån blir dyrere

Dagens Næringsliv: – Rentefradrag vil få litt mindre verdi en tidligere fordi fradraget gis i alminnelig inntekt, bekrefter fagsjef Rolf Lohte i Skattebetalerforeningen.Finansminister Siv Jensen (arkivfoto) la idag frem den blåblå…

Dette betyr statsbudsjettet for deg

Oppland Arbeiderblad har en lengre artikkel: Regelen gir dessuten høy marginalskatt, høy skatteverdi av rentefradraget og skattefordeler hele året selv om mottakeren bare mottar……lettelser i arveavgiften de to eneste nyhetene som virkelig monner for lommeboken (illustrasjon) .

Nobelprisvinner advarte Norge

aftenposten: Nobelprisvinneren reagerte den gang på at rentefradraget er ubegrenset i Norge, mens det i USA er rentefradrag for boliglån opp til 1……hvordan finansmarkedene (illustrasjon) fungerer og hva som gjør at de virker både på gode og dårlige måter.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Jon og Christine sparer 463.000 kroner på rask nedbetaling
  Dine Penger Online: Parets korte lånetid betyr hundretusener i sparte rentekroner. Ulempen er at de må betale inn rundt 7000 mer i måneden til banken, og går glipp av rentefradrag de ellers ville fått med lengre nedbetalingstid.
 • Derfor kan leasing lønne seg
  Dine Penger Online: Ikke rentefradrag . Leasing kan i utgangspunktet høres dyrt ut, for du må betale moms på alle ledd. Det betyr for eksempel moms på rentene.
 • Har du store fradrag? Du kan få høyere skatt
  Dine Penger Online: Rentefradraget : Viktigst er dette for rentefradraget , dette er den desidert største fradragsposten for nordmenn med boliglån
 • Leietakere er taperne
  Bergens Tidende – Dinmat.no: DEBATT: En fjerning av rentefradraget vil føre til større sosial ulikhet og lav investering i næringsliv. … Dessverre vil nok ikke forslag om å endre rentefradraget legges frem for Stortinget (arkivfoto) verken i denne perioden eller i lang tid fremover.
 • I morgen kan lånet bli dyrere
  Aftenbladet: …viser at et boliglån på 2 millioner kroner vil bli om lag 10.000 kroner dyrere per år, hvis renta øker 0,5 prosent. Det betyr 800 kroner mer å betale hver måned. Etter rentefradrag er de økte utgiftene på 700 per måned.
 • I 2011 mente Det internasjonale pengefondet at norske boligpriser var 15 til 20 prosent for høye
  ABC Nyheter: …lån, men også redusert rentefradrag nevnes som et mulig tiltak i rapporten, skriver di.se. p… (illustrasjon)
 • Advarer foreldre som hjelper barna med boligkjøpet
  Dine Penger Online: BSU-ordningen gjør at du kan spare inntil 20.000 kroner årlig til bolig, med rentefradrag på 4000 kroner. Men når du har spart 150.000 kroner totalt, sier det altså stopp.
 • Europas motvillige fører
  Lengre sak i Aftenbladet: …prosent egenkapital, og staten gir ingen rentefradrag for boliglån . Når loven i tillegg gir leietagere svært god beskyttelse mot utkastelse og…RUMENSKE BYGNINGSARBEIDERE (arkivfoto) banker murpussen av fasaden så glassene klirrer i skapene.
 • Koster rundt 11.000 kr pr. million i lån
  aftenposten: Rentefradraget for boliglån virker på den måten at alle som betaler renter på et boliglån får 28 prosent av renteutgiftene trukket fra på skatten. … Fremskrittspartiets Ketil Solvik Olsen (arkivfoto) er skeptisk til å gjøre noe med rentefradraget .
 • Fikk du restskatt?
  Vestfold Blad: Vær nøye med rentefradraget .
 • Se hvilke utgifter du kan føre opp på selvangivelsen
  ABC Nyheter: Dessuten bør samboere være ekstra påpasselige med å sjekke rentefradraget .
 • Vil ta fjerne rentefradraget på bolig nummer to
  Dagens Næringsliv: Kristelig Folkepartis årsmøte må neste uke ta stilling til et forslag som kan gjøre det ulønnsomt å investere i andre boliger enn den du bor i selv.…blåse opp boligprisene (illustrasjon) , og øker skeivfordelingen mellom dem…

google-336×280

Rentefradrag på boliglån

Sparer 100.000 kroner på boliglånet ingen vil ha

Dine Penger Online: Gebyrer er ikke medregnet. Disse vil øke totalkostnaden for begge lånene, men vil ikke utgjøre noen forskjell i besparelse. Besparelsen er før rentefradrag .

Slik vil valget påvirke din lommebok

Lang artikkel fra Dine Penger Online: Rød-grønt: Partiene ønsker først og fremst å holde boligbeskatningen uendret. Senterpartiet ønsker å trappe ned rentefradraget , men her har…

Nå setter han opp renten din

Bergens Tidende – Dinmat.no: Det betyr 2160 kroner i årlig ekstrautgift pr. million kroner i lån, regnet etter rentefradraget …Finansminister Sigbjørn Johnsen (arkivfoto) har flere ganger forsvart at bankene nå kan bli pålagt å ha mer penger i bakhånd for hver krone de låner ut.

SMID2

Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1