Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Rassikring

Første salve fyrt av…

Hardanger-Folkeblad 24. feb. : Dei siste vekene har trafikantane fått merka vegarbeidet i Deildo. I det store rassikringsprosjektet er tryggleik prioritert aller øvst. Dermed må vegfarande finna seg i å venta. … www.hardanger-folkeblad.no (mer…)

Ber kommunen kreve garantier

Politikk – Dalane-Tidende 23. feb. : Kjeøy vellag mener at Eigersund kommune må sikre seg en garanti for at Jernbaneverket fullfører flomsikringen ved Launes. (mer…)

Vegen blir stengt i lengre perioder grunnet rassikring:

Saltdal.Kommune 19. feb. : Kontaktpersoner Fjell og Rassikring: David 47 95 51 45. … www.saltdal.kommune.no (mer…)

Sniker på gamlevegen…

Andalsnes-Avis 18. feb. : – Det skulle ikke vært bompenger for et rassikringsprosjekt, så jeg må si at jeg har stor forståelse for snikingen. (mer…)

– Statkraft-samarbeid vil sette fart på rassikring…

Omfattende omtale i Fosna-Folket 17. feb. : Komité for infrastruktur har enstemmig sluttet seg til fylkesrådmannens innstilling når det gjelder forskuttering av midler til rassikring i Åfjord. (mer…)

Alternative traseer for eventuelt ny veiløsning og Rassikring av FV 14 i Roan kommune

Fosenvegene 7. feb. : Fosenvegene AS sitt servicekontor hos Trøndelag Bomveiselskap tlf 815 11 089 eller Autopass servicetelefon: (mer…)

Gamle Riksvei stenges for gangtrafikk ved Krokstad skole

Veiavangen.Nek-Skole 5. feb. : På grunn av arbeidene med flomsikring som pågår langs Krokstadbekken blir Gamle Riksvei stengt for gangtrafikk øst for skolen fra mandag 8. februar og fram til påske. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Rassikring

– Økt trafikk gir flere kontroller

Andalsnes-Avis 16. feb. : Prosjektet skal også organiseres sammen med rassikringsstiltaket på Fantebrauta. … Blir det økt trafikk i Romsdalen (arkivfoto) ser lederen for tungbilgruppa i Statens vegvesen det som naturlig at det blir økt kontrollaktivitet på Horgheim. (mer…)

Realisering av både eksisterande og nye tiltak i Kvammapakken

KVAM 16. feb. : Styringsgruppa peiker på at det vert gjennomført store rassikringstiltak på Granvin-sida av Fv 7 ved Lussandberget og Haukanesberget. … Ein revidert pakke må vedtakast av heradsstyret, fylkestinget og Stortinget (arkivfoto) . (mer…)

Redusert fremkommelighet i Nedbergkollveien

Veiavangen.Nek-Skole 1. feb. : På grunn av flomsikringsarbeid og utskifting av vann- og avløpsledninger, legges Nedbergkollveien om ved Veiabekken fra 1. februar. (mer…)

Skriftlig spørsmål fra Torstein Tvedt Solberg til samferdselsministeren

Politikk – Stortinget 22. jan. : De første signalene var at ny bro skulle slippe gjennom mye mer vann, og slik bli et effektivt flomsikringstiltak. … …flom og store vannmasser, når jernbaneverket (illustrasjon) likevel må bygge ny bro? (mer…)

Calendar-2

februar 2016
m ti o to f l
« jan    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Droneinspeksjon

  Inspecta 16. feb. : Vi operer innenfor blant annet olje og gass, infrastruktur og prosessindustri, og kan tilby tjenester som bruinspeksjon, tankinspeksjon, inspeksjon av rørganger/ledninger, rassikring etc. (mer…)

 • Ordføreren har ordet!

  Sport – Alvdal.Kommune 12. feb. : I Alvdal kommune er aktiviteten forholdsvis høy – utbygging av nytt kraftanlegg, ny bru, nytt veianlegg, forberedelser til utbedringer av Gata i sentrum, detaljprosjektering av ny skole med idrettshall og kulturdel… (mer…)

 • Oppklaring om opningstider

  Hardanger-Folkeblad 10. feb. : Fredag 5. februar trykte Hardanger Folkeblad ei pressemelding frå Statens vegvesen om rassikringsarbeidet i Deildo. (mer…)
 • FRP har hatt fylkesårsmøte

  Vikebladet 8. feb. : Store samferdselsprosjekt som ferjefri E39 Nordøyvegen, E136 Romsdalen og rassikring Eidsdalen – Geiranger må setjast i gang så fort som råd, då dette vil vere viktige tiltak for å auke aktiviteten og vekst innan… (mer…)

 • Skredradar passerte ikkje testsesongen…

  Sognavis 6. feb. : Eg er viss på at dette vil vera eit godt tiltak og eit rimeleg rassikringstiltak når det fungerer slik det skal, seier seksjonsleiar Eivind Yttri. (mer…)

 • VANNKRAFT OG FLOM

  TU 6. feb. : Samtidig snakkes det om å øke bevilgningene til flomsikring. (mer…)

 • Endeleg startar rassikringa…

  Hardanger-Folkeblad 4. feb. : Neste veka startar rassikringa i Deildo. I to år framover vert riksvegen stengt inntil to timar om gongen. (mer…)

 • Derfor gikk E6 på sjøen

  Anleggsmaskinen 1. feb. : …av Jørn Søderholm Tagger: Rassikring ,. (mer…)

 • Skjebnen til Årdalstunnelen avgjøres i Oslo…

  Aftenbladet 29. jan. : Ryfylkekommunene og Rogaland fylkeskommune ønsker derimot at det bygges en lang tunnel, fordi dette i tillegg til rassikring vil gi 10 minutter kortere reisetid. (mer…)

 • Forurensning oppdaget på Tusenårsstedet

  Killingrud.Nek-Skole 29. jan. : Det pågår for tiden anleggsarbeider på Tusenårsstedet som en del av flomsikringsarbeidet i Krokstadbekken. (mer…)

 • Partiprogram for Gjesdal Senterparti 2015-2019…

  Senterpartiet 27. jan. : Framdrift i opprustinga og rassikring av Fv45, med utgreiing tunnel Rage-Dirdal. … Tidleg innsats for å kunne (illustrasjon) tilpassa opplæring og undervisning til den enkelte eleven . (mer…)

 • E16 er åpnet igjen

  BT 26. jan. : Der steinene er kommet ned er det nettopp satt opp nettinggjerder og hogd ned skog som en del av rassikringen. … Tirsdag formiddag hadde Statens vegvesen en geolog i helikopter (illustrasjon) over rasstedet i Vaksdal for å sjekke om veien kunne åpnes. (mer…)

google-336×280

Rassikring

Geologen i helikopter over rasstedet

BT 26. jan. : Der steinene er kommet ned er det nettopp satt opp nettinggjerder og hogd ned skog som en del av rassikringen. (mer…)

E16 stengt etter steinras – vert ikkje opna i dag

NRK 25. jan. : Dei driv og med rassikring der no. (illustrasjon) (mer…)

Vil seinka Rødsliane-farten

Suldalsposten 20. jan. : Dette for å pressa styresmaktene til å få fortgang i rassikringa. (mer…)

Idedugnad om flaumsikring

Radiofolgefonn 6. jan. : Måndag 11. januar er det ope møte i Utviklingskomiteen i Odda. Møtet vert halde i komunestyresalen og er ope for alle. Tema: Flaumsikring av Opovassdraget. Det er fleire inviterte innleiarar. (mer…)

SMID2

Rassikring

Sak 137 – Flomsikring Brandbu (Gran kommunestyremøte)

Youtube 13. des. 2014 : Turbulent møte Grans eneste uttalelse til NVE om flomsikring i Brandbu ble til slutt at det ønskes utredning av hvorvidt Vigga kan senkes. Men det var ikke selve saken som skapte mest temperatur… (mer…)

block6-business

(mer…)

Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1