Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Pressestøtten

Ønsker ikke pressestøtte basert på skjønn

2. jul. : I en fersk høringsuttalelse til Kulturdepartementet sier MBL at pressestøtten til ukeaviser må forvaltes etter objektive kriterier og at nivået på støtten minst må opprettholdes på nivået som har vært hittil.

Ta en strukturpause

27. jun. : Som første avis i medie-Norge får vi pressestøtte for vår digitale utgave. … …til å bli en virkelig hodepine for både fiskeriminister Elisabeth Aspaker (arkivfoto: Stortinget) og ikke minst for Norges Fiskarlag.

Lempet på pressestøttekrav

26. jun. : Utvalg anbefaler pressestøtte til FiskeribladetFiskarens nettavis.

Lempet på pressestøttekrav

26. jun. : Utvalg anbefaler pressestøtte til FiskeribladetFiskarens nettavis.

Lempet på pressestøttekrav

26. jun. : Utvalg anbefaler pressestøtte til FiskeribladetFiskarens nettavis.

Tid for frihet

26. jun. : Pressestøtte , momspolitikk på kulturområdet og innkjøpsordninger for litteratur er allerede definert som viktige saker der de statlige myndighetenes vilje til å ta sitt grunnlovfestede ansvar på alvor vil bli testet.

Tid for frihet

26. jun. : Pressestøtte , momspolitikk på kulturområdet og innkjøpsordninger for litteratur er allerede definert som viktige saker der de statlige myndighetenes vilje til å ta sitt grunnlovfestede ansvar på alvor vil bli testet.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

google-300

selfad-write

Pressestøtten

Vil ha utbytteforbud

23. jun. : – Investeringsbehovet vil øke i tida som kommer, og som pressestøttemottaker er det vanskelig å tilføre avisa frisk kapital i form av nye eiere. … Også Arbeiderpartiet (arkivfoto) har vært inne på tanken.

– Må være attraktivt å være journalist

22. jun. : To aviser som derimot er avhengig av pressestøtte er Dagsavisen og Vårt Land.

Hans Olav Tungesvik er ny heidersmedlem

Yrkes-NM – yreksutdanning: Noregs Mållag var med og dreiv fram Dag og Tid og på den tid fanst det ikkje pressestøtte og slikt… (mer…)

1%-målet til «Kulturløftet» avbrutt

Woien.Origo: …det frie feltet. Kutt i pressestøtten har vært varslet, en støtte som bidrar til at vi har noe mer mangfold – og ikke bare enfold – blant…Er det dette Høyre (arkivfoto) mener med ? (mer…)

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Før sommervikarene overtar
  20. jun. : Det er tross alt ikke småtteri, når man blir tvunget til å bevilge en kvart milliard kroner mer til bøndene, og når nesten alle forsøk på å kutte pressestøtten blir stanset av de folkevalgte.
 • Mediekonsern som hemsko
  Ukeavisen Ledelse: Aviser mottar betydelig støtte fra staten via direkte pressestøtte til utsatte aviser og fritak fra moms. … Nå strever de for å gi eierne Telenor (arkivfoto: Telenor) og L0 en fornuftig avkastning.
 • Alle frykter konsekvensene
  19. jun. : Konsernlaget mener at den negative inntektsutviklingen øker behovet for nye rammevilkår for mediebransjen, i tillegg til momsfritaket og den direkte pressestøtten .…tidligere ser det nå ut til å gå mot flertall på Stortinget (arkivfoto) for å innføre…
 • – Må bli slutt på fete utbytter og lønninger til redaktørene
  18. jun. : Mange av disse er såkalte -aviser som baserer sin drift på pressestøtte . … – Da finanskrisen (illustrasjon) kom, var erfaringene fra det norske samfunnet at det lønte seg å spare i gode tider, slik at man hadde noe å ta av i dårlige tider.
 • Norges 10. mektigste kvinne
  18. jun. : Hun er trygg og solid i jobben, men turte ikke å røre pressestøtten og la seg langflat for storforlagene når det gjaldt ny bokavtale.
 • Bør aviser som ikke gjør jobben sin få pressestøtte?
  Aftenposten: Det påligger statens myndigheter å legge forholdene til rette for en åpen og opplyst offentlig samtale.
 • Norges 100 mektigste kvinner 2014
  17. jun. : Hun er trygg og solid i jobben, men turte ikke å røre pressestøtten og la seg langflat for storforlagene når det gjaldt ny bokavtale.
 • Får 2.000 kroner per abonnent
  Nettavisen : Ny pressestøtte klar. … Den brutale virkeligheten er at internett har overtatt rollen papiravisene (illustrasjon) hadde som nyhetsformidler.
 • Pressestøtte for fremtiden
  Dagens Næringsliv: I mars i år kom endelig den såkalte plattformnøytrale pressestøtten .
 • Turbo-uke på Tinget
  E24: Slik blir de fem siste dagene før Stortinget (arkivfoto) tar sommerferie. En rekke store saker skal landes.
 • Lykkelig avisliv som liten
  NRK: Her er avisene som lever lykkelige som små. For mens Finnmark Dagblad og Finnmarken kjemper for livet, så har en rekke mindre aviser gode dager – med pressestøtte i ryggen. Hammerfest er også nevnt (arkivfoto: Simo Räsänen)
 • Pressekutt avlyst
  12. jun. : Regjeringens forslag om å innføre et kronetak for aviser som mottar pressestøtte får ikke flertall. – En seier for mediemangfoldet og ytringsfriheten, sier Geir Jørgen Bekkevold, kulturpolitisk talsperson i KrF.

google-336×280

Pressestøtten

Arnstad ber Høyre stoppe kampen for pressekutt

HegnarOnline: Senterpartiets parlamentariske leder Marit Arnstad ber Høyre legge bort ønsket om kutt i pressestøtten . Hun mener partiene har stortingsflertallet mot seg.

Tuller Finansavisen med tall?

Journalisten: Finansavisen har lekt seg med tall og kommet fram til at Dagsavisen kanskje om fire år har nesten 14.000 flere aviser i opplaget sitt. Det vil ifølge næringslivsavisen bety økt pressestøtte med 24 millioner kroner.

LEDER: Nødvendig infostøtte

– Nytid: Vi ser det i de strategiske planene for omlegging av pressestøtte , som dags- og ukeaviser (de store aviser kan perspektivene til de mindre avisene – som man så kan nedlegge – så blir det stordriftsfordeler også i pressen innenfor ytringer og meninger).

Feirer Dagsavisen med salgsrekord og ny utgave

– Dagsavisen: Som en stor pressestøttemottaker , har vi et stort ansvar for å utøve samfunnsoppdraget på en skikkelig måte.Zlatan (arkivfoto) hyller seg selv FOTBALL: Zlatan Ibrahimovic har spilt i sju europeiske toppklubber, men mener selv at han…

SMID2

google-300x250b

Pressestøtten
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1