Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Pelsdyroppdrett

Her blir det salsa, fjelltur og politikk

26. jun. : Mye av det typisk politiske programmet foregår fredag, med tema som rovdyr, fjøsstell, pelsdyr og typiske partipolitiske innledninger.Vi opplever stadig at Stortinget (arkivfoto) bryter grunnloven ved å…

Her blir det salsa, fjelltur og politikk

26. jun. : Mye av det typisk politiske programmet foregår fredag, med tema som rovdyr, fjøsstell, pelsdyr og typiske partipolitiske innledninger.Vi opplever stadig at Stortinget (arkivfoto) bryter grunnloven ved å…

Her blir det salsa, fjelltur og politikk

26. jun. : Mye av det typisk politiske programmet foregår fredag, med tema som rovdyr, fjøsstell, pelsdyr og typiske partipolitiske innledninger.Vi opplever stadig at Stortinget (arkivfoto) bryter grunnloven ved å…

Skillelinjer og utvikling i dyrevernetikken

23. jun. : Menneskers reaksjoner på dyrs levekår innen industrilandbruk, dyreforsøk eller pelsdyroppdrett er viktige grunner til at de engasjerer seg i dyrevern.

Skriftlig spørsmål fra Une Aina Bastholm til landbruks- og matministeren

Stortinget: …gi Stortinget (arkivfoto) innsyn i rapporter og annet underlag gjort av Landbruks- og matdepartementet som danner grunnlag for pelsdyrutvalgets arbeid ?

Rev og mink

Lengre sak i Norsk landbruk: Norsk pelsdyroppdrett som husdyrhold har eksistert i Norge siden 1900. I 1914 ble stamforeldre til dagens besetninger importert fra Canada. … Rogaland er årets jordbærsesong (illustrasjon) allerede i gang. (mer…)

Intelligente hønsehjerner

Morgenbladet: Og når det nå finnes et skjønnsomt utvalg tiltalende pelsdyr med helt grei IQ, hvorfor bør man da drive forsøk på en gumpetung fugl med en hjerne på størrelse med en sukkerert?

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

google-300

selfad-write

Pelsdyroppdrett

Firbeint forelskelse for Hurum-jente

Røyken og Hurums avis: Det er likevel ikke bare solskinn, late dager og kosing med pelsdyr som står på programmet, selv om det ifølge Christine er nok av det også – En vanlig dag var å stå opp seks om morgenen, og så være på gården i sjutiden. … Christine sovnet til lyden av en gepardunge (illustrasjon) som purret henne i søvn.

Fortsatt mink i Nederland

Norpels: Nederlandske pelsdyrbønder produserer om lag fem millioner skinn i året.Det vil fortsatt være minkoppdrett i Nederland etter at domstolen i Haag (arkivfoto: Vincent van Zeijst / Wikimedia) har kjent…

– Dette er det verste med Norge

– Nettavisen : Isteden ble det pelsdyroppdrett hjemme på gården og kjøp og salg av skinn i Hallingdal. … 1950 kjøpte han Karl Johans gate (arkivfoto) 5-7, det som i dag er kjent som Arkaden, for 1,7 millioner kroner.

Bredo Greve – filmrebell, norsk dokumentar fra 2014

Filmfront – Film, kino og TV: Hans kritiske eksponering av kristendommen, pelsdyrnæringa , Alta utbygginga (illustrasjon) og sammfunnets menneskefien… Les hele.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Må møte i retten etter pelstyveri
  Nationen: Flere hundre skinn ble stjålet fra to pelsdyrfarmer i 2012. Tiltalte sier hensikten var å slippe løs dyrene.
 • Lederen i Norges Pelsdyralslag gjenvalgt
  Nationen: Bertrand Trane Skadsem ble gjenvalgt som leder i Norges Pelsdyralslag.
 • Kunn­skap om pelsdyr
  Nordmøre rundt, Tidens Krav: Bøndane vert pressa til å vera meir ef­fek­ti­ve og dri­va stør­re gjen­nom mind­re støt­te. Ei slik ut­vikl­ing kan bety at dyra får mind­re til­syn.
 • Levde godt på fisk og kattemat
  Bergens Tidende – Dinmat.no: Den har også blitt innført som pelsdyr til Tyskland, Frankrike, Japan og flere tidligere Sovjet-stater.
 • Nyhetsbrev fra Norges Pelsdyralslag – mai 2014
  Norpels: Jordbruksoppgjøret Hva skjer i pelsdyrgården?
 • Taper 50 millioner i året på Olav Thon
  Nettavisen : Isteden ble det pelsdyroppdrett hjemme på gården og kjøp og salg av skinn i Hallingdal.1950 kjøpte han Karl Johans gate (arkivfoto: Radoslaw Drozdzewski / Wikimedia) 5-7, det som i dag er kjent…
 • Møte med lensdamen
  Lister24 har en lengre artikkel: Da lensmannen og trebarnsmoren ble intervjuet var hun fortsatt i beredskap etter at en bombetrussel var blitt fremsatt mot pelsdyrfolket som skulle holde møte på Eiken Feriesenter noen dager før. … …med Kripos (arkivfoto) og Felles Kriminalenhet i Kristiansand.
 • Det norske spiskammerset?
  Nettavisen har en lengre artikkel: -Stille strengere krav til dyrevelferd i pelsdyrnæringen og skjerpe kontrollene ytterligere. … -Opprettholde et variert landbruk over hele landet, basert på lokale ressurser, med jordbruk, skogbruk, beitebruk, kulturlandskap (illustrasjon) og reindrift.
 • Reptilhold må tillates
  Dagsavisen: En mye riktigere betegnelse på reptiler og amfibier er hobbydyr, og bør heller sammenlignes med akvariehobbyen, fremfor å sammenlignes med pelsdyr og lignende.
 • Signalene fra Listhaug betyr mye for næringen
  – to saker fra Norpels og nationen: Pelsdyroppdretter Britt Unni Storihle i Ringsaker tar signalene fra landbruksminister Sylvi Listhaug om fortsatt pelsdyrproduksjon i Norge… (mer…)
 • The best of 2013: outfits del II
  Fotballfrue: Her kommer andre og siste oppsummering av mine favorittantrekk for året som har gått. (mer…)
 • Takk for støtten i 2013!
  Dyrebeskyttelsen Norge: Dyrebeskyttelsen Norge har lenge jobbet for et forbud mot pelsdyroppdrett i Norge og vi gir oss ikke før pelsdyrnæringen er avviklet. Besøk… (mer…)

google-336×280

Pelsdyroppdrett

Olav Thon gir bort formuen

Nettavisen : Isteden ble det pelsdyroppdrett hjemme på gården og kjøp og salg av skinn i Hallingdal.

– Hun svikter dyrene

Dagsavisen: Prioriterer dyr i intensivt landbruk, pelsdyroppdrett og dyreforsøk, fordi det er her «vi finner mest omfattende lidelser hos høyest antall dyr.» Kilde:

Dyrevernalliansen tar feil

Norpels.

Hevder pelsindustrien er verdt 290 milliarder

MinMote.no: …mener at penger er det eneste politiske argumentet for fremdeles å drive med pelsdyrhold verdensbasis. Hun reagerer på at motehus fortsetter å vise pels, til tross for kritikken som…

SMID2

google-300x250b

Pelsdyroppdrett

NOAH, SV og Landbruksministeren i pelsdyrdebatt etter nye bildeavsløringer

Youtube: NOAHs Siri Martinsen, SVs Alf Holmelid, og landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum diskuterer norsk pelsdyroppdrett på Dagsnytt 18 25.10.12. (mer…)

Siri Martinsen og landbruksminister Vedum i pelsdebatt

Youtube: Siri Martinsen, leder i NOAH – for dyrs rettigheter, og landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum i debatt om pelsdyrnæringen på Dagsnytt atten 26.8.2013. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1