Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Partiet Rødt

Barn må pendle til barnehagen

2. jul. : Bjørnar Moxnes synes det er ille at mange foreldre i Oslo må kjøre til andre bydeler med barna sine, fordi de ikke får barnehageplass i egen bydel.

– Venstre og Krf ofrer asylbarna

Xn-rdt-0na 1. jul.: …sikkerhet og framtid for å tekkes sine mørkeblå venner, sier Marielle Leraand , nestleder i Rødt. (illustrasjon)

Bred støtte til lærerne

27. jun. : Lærerne fortjener all den støtten de kan få, for nå kjemper de for framtida til norsk skole, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes.Det er KS som bærer ansvaret for denne konflikten, de har presset lærerne for langt, sier SV-leder Audun Lysbakken arkivfoto:… (mer…)

– Forstår lærernes frustrasjon

25. jun. : I en e-post til NRK skriver Rødt-leder Bjørnar Moxnes at han forstår at lærerne setter foten ned.

Rødt millionærer 
på salg av bygård

Dagsavisen: RØDTS LANDSMØTE: Partiet Rødt tjente ni millioner kroner på salg av en bygård i Oslo sentrum. Pengene kommer godt med når partileder Bjørnar Moxnes vil sette i gang med omfattende fornying av partiet.

Solid 1.mai – markering i Odda

En artikkel fra Radio Folgefonn og en fra Småbrukarlaget: LO i Indre Hardanger er 100 år i år og 1.mai 2014 vert markert med mange talar og apellar i Odda. Det meste på Lindeplassen, men og ved Odda Sjukehus. Årets hovudtalar er Bjørnar Moxnes, leiar i Raudt. (mer…)

Stor samferdselsdebatt i Kristiansand

Politikk og samfunn – NTF – Norsk Transportarbeiderforbund: I forbindelse med landsmøtet til NTF i Kristiansand 25. (mer…)

google-link-1

  

ADP2

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Partiet Rødt

Vil ha utbytteforbud

Klassekampen 23. jun.: …hvis vi innfører momsfritak på nett uten å stille krav til mediehusene, sier Bjørnar Moxnes , partileder i Rødt. Også omtalt: Arbeiderpartiet (arkivfoto)

Bystyrets møte 18. juni

Bystyret.Oslo.kommune 19. jun.: Sak 191 14/00348-2 Privat forslag fra Bjørnar Moxnes og Marit Halse av 13.02.2014 – Dyrevelferd i sirkus. Manglerud er også omtalt (arkivfoto) (mer…)

Fordømmer politiaksjon på Tromsø Havn

Xn-rdt-0na 13. jun.: Bjørnar Moxnes fordømmer politiaksjonen.De streikende (illustrasjon: YS / Flickr) frisørene sto utenfor sin arbeidsplass og…

– Oppretthold akuttberedskapen på Rjukan og i Kragerø

11. jun. : Rødt-leder Bjørnar Moxnes reagerer på at helseminister Bent Høie godkjenner nedleggelse av akuttberedskapen ved lokalsykehusene på Rjukan og i Kragerø.Dagen etter skal Stortinget (arkivfoto: John Erling Blad / Wikimedia) stemme over et forslag at “…

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

amazon-120×600

Politikere
Breaking News
 • – Flaut å være fra Norge med Erna som statsminister
  3. jul. : Rødt-leder Bjørnar Moxnes brukte partiets oppsummerende pressekonferanse før sommeren til et kraftig oppgjør med Solberg-regjeringen og det han mener er en politikk med mindre solidaritet og økte forskjeller.
 • – Læreropprøret gir en ny sjanse for skolen
  25. jun. : Lærerne fortjener all den støtten de kan få, for nå kjemper de for framtida til norsk skole, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes .
 • Rødt: – Resultatet gir skolen en ny sjanse
  25. jun. : De krever en avtale som respekterer læreryrkets egenart, og som sikrer fleksibiliteten de trenger for å gi elevene best mulig undervisning, sier leder Bjørnar Moxnes i Rødt.
 • Faneproletariatet samles til kamp
  Oslo Sporveiers Arbeiderforening: Til stede på torget var også partilederne Audun Lysbakken og Bjørnar Moxnes .
 • – Trikken må bygges ut, ikke legges ned
  DittOslo.no : Bjørnar Moxnes , leder for partiet Rødt, nordstrandsmann og ivrig bruker av trikken, forteller at han satt kaffen i halsen da han leste Nordstrand Frps utspill i lokalavisen om å fjerne trikken.
 • Finanskomiteens møte 12. juni
  Oslo Kommune Bystyret: Sak 69 14/00348 Privat forslag fra Bjørnar Moxnes og Marit Halse av 13.02.2014 – Dyrevelferd i sirkus. (mer…)
 • – Jeg anklager dere!
  Kv.no – Kragerø Blad: De øvrige vitnene var filosof Olav Gjeldsvik som tok for seg klimaetikk og hva slags plikter hver og en har, mens Bjørnar Moxnes fra Rødt mener at makt og behovet for økt avkasting på investeringer hos verdens mektigste er avgjørende for at…
 • Mer mistillit mot lærerne
  Xn-rdt-0na: – Dette er enda et uttrykk for mistillit mot landets lærere, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes .
 • Nytt sosialismekapittel klart
  Xn-rdt-0na: Etter dette kan ingen påstå at Rødt har et uklart syn på demokrati, sa Bjørnar Moxnes da programkapittelet var klart søndag 11. mai.
 • NBS-leiaren på 1.mai-feiringa i Odda
  Småbrukarlaget: Eit strålande mai-ver og blømande frukttre sette ramma rundt eit flott arrangement med variert program – gode appellar og god hovudtale av Raudt-leiar Bjørnar Moxnes, i tillegg til kulturelle innslag. Fleire lokale, aktuelle saker… (mer…)
 • Video Alene med keeper 16: Bjørnar Moxnes
  DittOslo.no . (mer…)
 • Debattmøte: Norsk krigføring og våpeneksport
  Tønsberg og Nøtterøy bibliotek: De siste årene har vi deltatt i flere store kriger og blitt blant de største våpeneksportørene i verden. Er det en slik utenrikspolitikk vi ønsker å føre? Rødt i Vestfold inviterer til debatt. I panelet: Lars Egeland og Marielle Leraand . (mer…)

AD4

google-336×280

Partiet Rødt

Fremdeles revolusjonære kommunister

Minervanett: Bjørnar Moxnes og de moderate tapte mange av kampene på Rødts landsmøte.

– Støtt de streikende frisørene

Xn-rdt-0na 6. jun.: – Frisørerenes (arkivfoto) kamp er både lønns- og kvinnekamp, sier Marielle Leraand , nestleder i Rødt.

Den autoritære impuls

Lengre sak i Civita: På sin åpne facebookprofil skriver nestleder i Rødt, Marielle Leraand , om pressens forvrengninger: … Se på forholdene for homofile (illustrasjon: divinemisscopa / flickr) , sensur, brunskjorter og ikke minst retorikken til ideologen Alexandr Dugin.

Ikke glem de 100 andre tolkene

Xn-rdt-0na: Rødts nestleder, Marielle Leraand , er glad for at Muradi får mulighet til å få saken sin behandla på nytt.

SMID2

google-300x250b

Partiet Rødt

Helsetjenesteaksjonens punktmarkering 7. sept 2013: Bjørnar Moxnes

Youtube: Bjørnar Moxnes, partileder i Rødt, kommenterer parolene ved Helsetjenesteaksjonens punktmarkering på Eidsvolds plass i Oslo 7. september 2013. (mer…)

Bjørnar Moxnes og fattigmannen

Youtube: Leder av julerødt Bjørnar Moxnes slår et slag for å likestille de syv slag. Og få fattigmannen tilbake i kakeboksene over hele landet. Fattigmann ala Bjørnar… (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1