Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Partiet Demokratene

Voldafestival

27. jun. : Marianne Solheim, Volda Læringssenter ( marianne.solheim@volda.kommune.no / 468 33 458). (mer…)

Mobil pleie

27. jun. : I høgre biletkant skimtar vi Marianne Solheim Sande, sjukepleiar i heimesjukepleien. (mer…)

Sharias grusomhet

Samfunnsmagasinet: Av Marianne Solheim og Terje Haugom , Demokratene i Norge. … Raja ber norske muslimer protestere mot den dødsdom en sharia-domstol i Sudan (arkivfoto) har felt over en 27 år gammel kvinne, fordi hun er frafallen, dvs. hun har konvertert fra islam til kristendom.

Fremtiden for Flekkefjord Sykehus – Høyre

Nord Trøndelag Høyre: I Fylkestinget 30.04. reiste Vidar Kleppe en interpellasjon om fremtiden for Flekkefjord sykehus. (mer…)

– EU kan innvadere Norge om vi går ut av EØS/Schengen

Lang artikkel fra Samfunnsmagasinet: Det Vidar Kleppe sier om utmelding av EÖS og Schengen i kampen om å få opprettet lov og orden i Norge. … Denne mannen som for noen år siden fikk Nobel fredspris, Barack Obama (arkivfoto) .

Vil satse på alternative energikilder

Forskning – Demokratene: De to demokratene fra Bergen, Terje Haugom og John Normann Mandelid er varme talsmenn for å vurdere thorium og med fortsatt tro på å utvinne thoriumforekomstene i Telemark blant annet.

Snik-EU-isering

Demokratene. (mer…)

google-link-1

  

ADP2

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Partiet Demokratene

Tvilsomt om noen byer vil forby tigging i sommer

11. jun. : Kristiansands lokalpolitikere stemte i november i fjor ned et forslag fra Demokratenes Vidar Kleppe om å forby tigging.

Interpellasjon fra Demokratene om fremtiden til Flekkefjord sykehus

23. mai : Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe fra Demokratene har sendt en interpellasjon til fylkesordfører Terje Damman med spørsmål om den fremtidige eksistensen til Flekkefjord sykehus. (mer…)

Forby bensin og diesel?

4. apr. : John Mandelid og Terje Haugom , Demokratene i Norge ,. … Det tusener av villfarne røykere (illustrasjon) drar ned i lungene sine – og andres lunger, – er langt farligere styggedom enn litt frisk eksos!

Svelger kameler oftere enn de svinger pisken

Hardanger folkeblad 4. apr.: I fjor ble han og kollega Marianne Solheim forsøkt ekskludert av den daværende partilederen. Høyre er også nevnt (arkivfoto)

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google
Breaking News
 • På rett veg!
  Samfunnsmagasinet: Marianne Solheim – fylkesleder, Terje Haugom – pol.nestleder, Demokratene i Norge, Hordaland.
 • Ny rådmann søkes..
  Lister24: Vidar Kleppe Fylkestingsrepresentant for Demokratene i Vest-Agder.
 • Café Jors 10 år
  – Jevnaker kommune: Som takk for det frivillige arbeidet gjengen bak Café Jors har lagt ned gjennom ti år ble det overbrakt hilsen og en gave fra Jevnaker kommune ved virksomhetsleder for hjemmebaserte tjenester, Marianne Solheim .
 • Skjerpings, Siv og Erna
  Politikk og samfunn – Demokratene: …hvorfor de ikke kan bruke oljepenger på å løse de mest prekære problemene i vårt eget land, i stedet for å plassere pengene i eiendommer i London, mener Marianne Solheim, John Mandelid, Terje Haugom fra Demokratene i Hordaland. (mer…)
 • Norsk selvråderett!
  Samfunnsmagasinet: Av Terje Haugom Samfunnsdebattant. … Er det ikke nå på tide at NAF’s, KNA’s og NMCU’s medlemmer, Stortinget (arkivfoto) , og alle andre nordmenn reiser seg og taler Brüssel midt i mot!
 • Svik overfor velgerne
  Politikk og samfunn – Demokratene: I valgkampen lover FrP at bompenger som fenomen skal fjernes på sikt, og bil-relaterte avgifter senkes kraftig. (mer…)
 • Lite støtte til sjakk og Israel
  Agder: Vidar Kleppe dro til med mange spendtige forslag i fylkestinget før jul. (mer…)
 • Nei til tiggerforbud
  NRK: Det var Vidar Kleppe fra Demokratene som foreslo i en interpellasjon at Kristiansand skulle nedlegge tiggeforbud så snart som mulig. (mer…)
 • Sørlandet Ikke tiggeforbud i Kristiansand
  NRK: Bystyret i Kristiansand ville i kveld ikke ta stilling til tiggerforbud i byen. Forsalget fra Vidar Kleppe falt med 18 mot 34 stemmer. (mer…)
 • Studietur til Tyrkias solkyst
  Naturvernforbundet Oslo Akershus – Norway: I sitt leserinnlegg i Oppland Arbeiderblad 11. november oppfordrer Terje Haugom til besøk ved den tyrkiske solkysten. Oppfordringen går spesifikt til Samferdselsdepartementet og Statens vegvesens avdelinger i Oslo, Bergen og andre større norske byer. (mer…)
 • Folkestyret i skvis
  Alf Holmelid, SV har en lengre artikkel: …av miljøverdiar er ikkje eit objektivt spørsmål. Det er ikkje sikkert at Vidar Kleppe og eg vil sette same verdi på konsekvensane av å utrydde ein sjeldan art i vegtraseen. Vurdering av slike mjuke verdiar må komme klart fram i dagen. (mer…)
 • – Kan verken bekrefte eller avvise Arafat-forgiftning
  Agder: Vidar Kleppe kunne tenke seg å selge andeler i Kilden til næringslivet for å få penger til Hidratunnel. (mer…)

AD4

google-336×280

Partiet Demokratene

De Kristne størst av minipartiene

Romsdals Budstikke: Demokratene, som ble stiftet i 2002 etter at Vidar Kleppe ble presset ut av Frp året før, fikk bare 2.273 stemmer, en firedel av disse i Vest-Agder. (mer…)

Haldenser fengslet for bombetrusler

MC-Web: Haldenseren er tidligere dømt for ti bombetrusler mot blant annet Moss Lufthavn Rygge, Color Line og politiker Vidar Kleppe . (mer…)

Må få flere folk i jobb

DSB: Elisabeth Rue Strencbo vil at flest mulig skal ha noe meningsfylt å fylle hverdagen med. Derfor vil hun fjerne arbeidsgiveravgiften for utsatte grupper. (mer…)

SMID2

google-300x250b

Partiet Demokratene

Vidar Kleppe tar et oppgjør med fattignorge

Youtube: Vidar snakker får aldre. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1