Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Nærings- og fiskeridep.

Støtter strukturkvoteordning under 11 meter

– en artikkel fra Fiskeribladetfiskaren og et par fra andre kilder 2. jul.: Fiskeridirektoratet (arkivfoto) støtter Nærings- og fiskeridepartementets forslag om å innføre en strukturkvoteordning for fartøy under 11 meters hjemmelslengde. (mer…)

Statsekretær fikk se luseangrep

1. jul. : Tirsdag fikk de storfint besøk av statssekretæren i Nærings- og fiskeridepartementet , Amund Drønen Ringdal.I Apeltunvassdraget har Steinerskolen på Skjold i samarbeid med Uni research og Bergen sportsfiskere (illustrasjon) i flere år drevet med…

Høring – forslag til endring av matloven

30. jun. : Landbruks- og matdepartementet, Helse- og omsorgsdepartementet og Nærings- og fiskeridepartementet sender med dette på høring forslag til endringer i lov 19. desember 2003 nr. 124 om matproduksjon og mattrygghet mv. .

Slutter hos Aspaker

30. jun. : Victoria Braathen har søkt om avskjed fra sin nåværende jobb som politisk rådgiver i Nærings- og fiskeridepartementet for fiskeriminister Elisabeth Aspaker, skriver itromso.no.

Overrasket over EUs sildeallianse med Færøyene

To artikler fra Fiskeribladetfiskaren og Fiskebat 26. jun.: Aspaker og islands fiskeriminister Sigurður Ingi Jóhannsson er overrasket over EU (arkivfoto) og Færøyenes lange og… (mer…)

Fiskeriministeren får rådgiver fra Gravdal

26. jun. : Kathrine Pernille Olsen fra Gravdal blir ny politisk rådgiver for fiskeriminister Elisabeth Aspaker (arkivfoto) .

Slutter som rådgiver hos fiskeriministeren

26. jun. : Victoria Braathen har søkt om avskjed fra sin nåværende jobb som politisk rådgiver i Nærings- og Fiskeridepartementet ( arkivfoto ) for fiskeriminister Elisabeth Aspaker, skriver itromso.no.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Nærings- og fiskeridep.

Normand Vision klar til dyst

Offshore 3. jul.: …oppdrag etter en dåpsseremoni med gudmor og næringsminister Monica Mæland (arkivfoto: Øyvind_Ganesh_Eknes) .

KSAT i Tromsø bidrar med å melde tornadoer i USA

2. jul. : …Gruppen og 50 % av Nærings og fiskeridepartementet gjennom selskapet Space Norway AS. KSAT er lokalisert med hovedkontor i Tromsø og bakkestasjoner i Tromsø, Svalbard, Grimstad, Dubai, Sør Afrika, Singapore, Mauritius og Antarctica. (illustrasjon)

Svømmer med haiene for å redde bestanden

30. jun. : Nærings- og fiskeridepartementet har åpnet opp for såkalt overvåkningsfiske for å få oversikt over bestanden, dette mener Myhre «i realiteten er et lovlig direkteuttak». … Mange gravide (illustrasjon) haier.

Reiselivet jubler over nye bagasjeregler på Oslo lufthavn

30. jun. : Senest i april sendte NHO Reiseliv et brev med flere forenklingsforslag til næringsminister Monica Mæland. … …bagasjehåndteringssaken med Finanskomiteen på Stortinget (arkivfoto) under et besøk i Tromsø i januar 2010.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Femdobbelt 
omsetning
  4. jul. : Av disse er 655 millioner brukt på sikkerhetstiltak ved de nye lokalene til Arbeids- og sosialdepartementet, Nærings- og fiskeridepartementet , Kunnskapsdepartementet , Justis- og beredskapsdepartementet og Klima- og miljøverndepartementet.
 • Dåpsfest for milliardbåt
  3. jul. : Søvik-Gamlem skulekorps marsjerte inn verftsporten og næringsminister Monica Mæland kom opp frå kaia.
 • Fiskarlaget skriver hastebrev til departementet
  3. jul. : Norges Fiskarlag ber i et brev til Nærings- og fiskeridepartementet om at unntaket for notfiske etter makrell med fartøy større enn 15 meter blir utvidet til å gjelde alle de tre nordligste fylkene.
 • Fiskebåt fikk nei fra departementet
  3. jul. : Norske myndigheter vil ikke reforhandle Smutthullavtalen, slik Fiskebåt har bedt om. Det er en totalvurdering som ligger bak beslutningen, heter det i et brev fra Nærings- og fiskeridepartementet .
 • «Normand Vision» klar for Draugen
  3. jul. : Det avanserte undervannskonstruksjonsskipet Normand Vision er klar for sitt første oppdrag, etter dåpsseremoni med gudmor næringsminister Monica Mæland.
 • Alle vil ha halvparten – eller mer
  Nord24 1. jul.: …samferdselsprosjekter til næringsminister Jan Tore Sanner (arkivfoto: Tomas_Moss) og Kjetil Solsvik-Olsen .
 • I år er ferske reker mest for finnmarkingene
  Politikk – tre artikler fra NRK, Kystmagasinet og Fiskebat 1. jul.: Som følge av blant annet WWFs sjømatguide, og vårt fiskeriarbeid, igangsetter nå fiskeriminister Elisabeth Aspaker arbeidet med en egen forvaltningsplan for reker i Nordsjøen og Skagerrak. (mer…)
 • Justerte terskelverdier for offentlige anskaffelser
  1. jul. : Nærings- og fiskeridepartementet har fastsatt justerte terskelverdier for offentlige anskaffelser, som trer i kraft fra 15. juni 2014.
 • Trond Giske og Haddy N’jie er kjærester
  Noen saker fra Adressa, TV2, Side2 og Abcnyheter 1. jul.: Han har blant annet vært næringsminister og kultur- og kirkeminister. (arkivfoto) (mer…)
 • Skriftlig spørsmål fra Hege Haukeland Liadal til næringsministeren
  30. jun. : Dokument nr. 15:972 Innlevert: 18.06.2014 Sendt: 18.06.2014 Besvart: 25.06.2014 av næringsminister Monica Mæland.
 • Ny handelsavtale med golfstatene
  30. jun. : Frihandelsavtalen fjerner toll for det vi eksporterer til regionen og sikrer at landene fortsetter en allerede liberal skipsfartspolitikk, sier næringsminister Monica Mæland.
 • – Må legges til rette for nord-norske båter
  26. jun. : Fylkesrådet har innvendinger til Nærings- og fiskeridepartementets reguleringforslag av makrell i Nord-Norge 2014.

google-336×280

Nærings- og fiskeridep.

Nye muligheter for registerbygg

3. jul. : Ordfører og varaordfører i Brønnøy var torsdag i møte med næringsminister Monica Mæland.

Bekymret for laksenæringa i Gaula

28. jun. : Høyre-politiker Bjørn Enge mener det er feil av fiskeriminister og partifelle Elisabeth Aspaker å tillate økt produksjon i oppdrettsnæringa nå.

Økt kvotetak i ringnot og trål

26. jun. : Nærings- og fiskeridepartementet foreslår at kvotetaket for ringnot blir auka frå 650 til 850 basistonn og at kvotetaket for torsketrål blir auka frå tre til fire kvotefaktorar.

– Det holder ikke med stortingslønn for å betale formuesskatten

– en artikkel fra Nettavisen og noen fra andre kilder 26. jun.: Tidligere fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen vil ha en annen innretningi på formuesskatten. (mer…)

SMID2

Nærings- og fiskeridep.

Fiskeriminister Elisabeth Aspaker på til Høyres landsmøte 2014

Youtube: Fiskeriminister Elisabeth Aspaker holder innlegg om regjeringens fiskeripolitikk på Høyres landsmøte 2014. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1