Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Miljøpartiet de grønne

– Norske forbrukere føler klimaavmakt

1. jul. : Rasmus Hansson , stortingsrepresentant fra Miljøpartiet de Grønne, mener svarene de har gitt er et varskorop til politikerne.

VIL JOBBE MÅLRETTET FOR MER LIKESTILLING I PARTIET

26. jun. : Vi vil invitere til flere skoleringskurs fremover for å sikre at Miljøpartiet De Grønne formes og frontes også av kvinner og kvinners perspektiver, sier Hald. (mer…)

VIL JOBBE MÅLRETTET FOR MER LIKESTILLING I PARTIET

26. jun. : Vi vil invitere til flere skoleringskurs fremover for å sikre at Miljøpartiet De Grønne formes og frontes også av kvinner og kvinners perspektiver, sier Hald. (mer…)

VIL JOBBE MÅLRETTET FOR MER LIKESTILLING I PARTIET

26. jun. : Vi vil invitere til flere skoleringskurs fremover for å sikre at Miljøpartiet De Grønne formes og frontes også av kvinner og kvinners perspektiver, sier Hald. (mer…)

Søndagsåpen miljøbombe

Kvinnheringen: Søndagsåpne butikker blir en miljøbombe av store dimensjoner.

SV-Audun utfordrer Klima-Jonas

23. jun. : Vi håper at Ap skifter side fra den grå alliansen med Høyre og Frp, som gjennom mange år har stemt for høyest mulig tempo, til den grønne alliansen med SV, sentrumspartiene og Miljøpartiet De Grønne.

Flertall for kommunal forvaltning

NR – Nea Radio: Bare SV og Miljøpartiet De Grønne er uenige.

google-link-1

  

ADP2

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Miljøpartiet de grønne

Frp-fall og Høyre-hopp på partimåling

21. jun. : Miljøpartiet De Grønne går med en oppgang på 1,3 prosentpoeng til 4,1 prosent forbi Sosialistisk Venstreparti, som faller 0,6 prosentpoeng til 3,1 prosent. … Men Frp-leder Siv Jensen (arkivfoto) avdramatiserer nedgangen.

Vil gi OL-penger til barna

20. jun. : Miljøpartiet de Grønne foreslår å legge ned Oslo 2022. De vil gi pengene til de yngste. … – Byrådet (arkivfoto) sier at de vil gjøre noe nytt, derfor er viner OL ønskelig.

18.06.2014 24. juni kl 18 arrangerer bydelslagene i Bjerke og Gamle Oslo Venstre et debattmøte om sosiale forskjeller

18. jun. : – Harald Nissen, Miljøpartiet de Grønne, bystyremedlem – Guro Fjellanger, Gamle Oslo Venstre, bystyremedlem – Julianne Ferskhaug, bystyremedlem for Venstre og… Også nevnt: Grünerløkka (arkivfoto: Leifern) (mer…)

Møte tirsdag den 17. juni 2014 kl. 9

Stortinget har en lengre artikkel: 1. In nstilling fra næringskomiteen om jordbruksoppgjøret 2014 – endringer i statsbudsjettet 2014 m.m.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google
Breaking News
 • Politikk og samfunn Norge MDG foreslår momsfritak for elsykler
  SMP 20. jun.: Oslo: Under Stortinget (arkivfoto) s behandling av revidert statsbudsjett i dag, kommer Miljøpartiet De Grønne til å…
 • Regjeringen stanser snøscooter-forsøk
  19. jun. : SV-representant Heikki Eidsvoll Holmås og Miljøpartiet De Grønnes Rasmus Hansson var blant dem som også hilste nyheten velkommen.
 • Nå blir det byreklame
  18. jun. : Både SV, Rødt og Miljøpartiet De Grønne tok ordet og argumenterte sterkt mot byrådets forslag. … – En ting er Høyre (arkivfoto) og Frp.
 • Ja takk til havvind, men ikke nå
  18. jun. : Det var Rasmus Hansson fra Miljøpartiet De Grønne som tok opp havvind som tema i Stortinget (arkivfoto) i slutten av forrige uke.
 • Stortinget avgjør landbrukspolitikken
  18. jun. : – V og KrF ville fått en mer miljøvennlig og framtidsrettet jordbruksavtale med oss og resten av opposisjonen, sier Rasmus Hansson fra Miljøpartiet De Grønne.
 • Listhaug: – Starten på en kursendring
  – Oppland Arbeiderblad: KrF og Venstre poengterte at det var nødvendig med et bedre tilbud da jordbruksavtalen ble behandlet av Stortinget tirsdag.
 • Borgerlig krasj om snøscootere
  17. jun. : Bare SV og Miljøpartiet De Grønne gikk imot da Stortingets energi- og miljøkomité avga innstilling om saken tirsdag.
 • Fritt frem for scooterkjøring
  To saker fra aftenposten og Firda: Forslaget om å stanse forsøksordning med scooterkjøring ble stemt ned på Stortinget. Ola Elvestuen er også nevnt (arkivfoto) (mer…)
 • Vil la kommunene selv bestemme skuterkjøring
  17. jun. : Et flertall på Stortinget vil la det være opp til kommunene å tillate kjøring med snøskutere og terrengkjøretøy i naturen.
 • Ap litt tilbake, men fortsatt over 35 prosent
  12. jun. : Miljøpartiet befester samtidig sin posisjon over sperregrensen, viser NRKs partibarometer.
 • Møte torsdag den 5. juni 2014 kl. 10
  – Stortinget har en lengre artikkel: 7. Innstilling fra energi- og miljøkomiteen om representantforslag fra stortingsrepresentant Rasmus Hansson om å stanse tildelingen av nye blokker i den 23. konsesjonsrunden på norsk sokkel.
 • Miljøpartiet om jordbruksforhandlingene: KrF og Venstre kaster bort tida
  – en artikkel fra nationen og en fra Dagbladet: Miljøpartiet De Grønne mener regjeringspartiene og samarbeidspartnere kaster bort tiden med en nye runde med forhandlinger om jordbruksoppgjøret. De vil heller ha Venstre og KrF med på en bred allianse i Stortinget. (mer…)

AD4

google-336×280

Miljøpartiet de grønne

Opposisjonen er én stemme fra flytevestpåbud

11. jun. : Tommel ned Det har derimot Miljøpartiet De Grønne, som kommer til å vende tommelen ned for påbudet. … Komiteen går dermed imot regjeringspartiene Høyre (arkivfoto) og Frp, som ikke vil ha et slikt påbud.

SV avgjør vestpåbud i båt i dag

– VG: Nå sier også Miljøpartiet De Grønnes stortingsrepresentant Rasmus Hansson at han vil stemme mot et vestpåbud etter å ha brukt pinsehelgen til å tenke seg om.

Slutte å lete etter olje?

– Petro.no: MDG har foreslått å stanse letingen etter mer olje og gass og å trekke Statoil ut av tjæresand.

Utsira-enighet: – En avgjørelse som sitter langt inne for regjeringen

– NRK: Alle opposisjonspartiene er nå enige, med unntak av Miljøpartiet De Grønne.

SMID2

google-300x250b

Miljøpartiet de grønne
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1