Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Landbruks- og matdep.

800 ansatte styrer seks organisasjoner

3. jul. : Dette er 22 flere enn Landbruks- og matdepartementet hadde ansatt ved utgangen av 2012. Totalt hadde organisasjonen 4000 ansatte, inkludert personell ved landkontorene.

Seier for reptilene

29. jun. : Reptiler og amfibier skal fortsatt være forbudt som kjæledyr i Norge, det har Landbruks- og matdepartementet nå bestemt.

Vil redusere matsvinnet

26. jun. : Statskog SF er organisert som statsforetak og eierskapet forvaltes av Landbruks- og matdepartementet. (mer…)

Nye satser i prisutjevningsordningen for melk

25. jun. : Statens landbruksforvaltning har vedtatt endringer i satsene i prisutjevningsordningen for melk. (mer…)

Skriftlig spørsmål fra Rigmor Andersen Eide til landbruks- og matministeren

En artikkel fra Stortinget og et par fra andre kilder: I brev fra styret i Statskog til Landbruks- og matdepartementet den 22. mai, står det at det på to dagers varsel ble innkalt til ekstraordinært foretaksmøte i Statskog den 14. mai. (arkivfoto) (mer…)

Tilbaketrekking av Prop

Regjeringen: 192 S Endringar i statsbudsjettet 2013 under Fiskeri- og kystdepartementet og Landbruks- og matdepartementet (tiltakspakke for torskenæringa).

Møte tirsdag den 17. juni 2014 kl. 9

Stortinget har en lengre artikkel: – Vi har de siste ukene hatt en tett dialog med politisk ledelse i Næringsdepartementet, Landbruks- og matdepartementet og Klima og miljødepartementet. matdepartementets (illustrasjon) proposisjon om jordbruksoppgjøret, og at det ikke…

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Landbruks- og matdep.

Bedre rustet for klimaendringene

26. jun. : Landbruks- og matdepartementet støtter programmet som en viktig del av mat- og klimaforskningen. (mer…)

Gunnar Olofsson ny styreleder i Statskog SF

25. jun. : Statskog SF er organisert som statsforetak og eierskapet forvaltes av Landbruks- og matdepartementet.Olofsson tar over etter Harald Ellefsen (arkivfoto) , som etter eget ønske fratrer vervet som styreleder i Statskog SF etter å ha vært… (mer…)

Listhaug ber bøndene samarbeide

25. jun. : Landbruksminister Sylvi Listhaug mener bøndene må slutte å protestere og i stedet samarbeide. Men Bondelaget mener det er umulig å være enig i Listhaugs politikk. … For første gang ble Statens tilbud i jordbruksoppgjøret behandlet i Stortinget (arkivfoto) .

Fryktar massiv fråflytting

23. jun. : ( – Norsk landbruk er ikkje i ei nedgangstid akkurat no. Den største utfordringa er at vi har ein landbruksminister som vil legge ned heile næringa for all framtid).Per Olaf Lundteigen (arkivfoto) seier til avisa at det er alvorleg,…

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News

google-336×280

Landbruks- og matdep.

Østfold er et kornfylke med 20 prosent jordbruksareal

1. jul. : Østfold er ett av fylkene i Norge med høyest andel jordbruksareal. (mer…)

Politikerkoner i Niger pågrepet for babysalg

26. jun. : Kona til landbruksminister Abdou Labo ble også pågrepet.

Nytt norsk superkull skal

– en artikkel fra Nettavisen og en fra Ringeriksavisa: – Vi har de siste ukene hatt en tett dialog med politisk ledelse i Næringsdepartementet, Landbruks- og matdepartementet og Klima og miljødepartementet. … Norske Skog (arkivfoto) la ned sin produksjon i Tofte. (mer…)

Reformer i turbofart

17. jun. : Har vi så glemt landbruksminister Sylvi Listhaug?

SMID2

Landbruks- og matdep.

Arendalsukas landbruksdebatt

Youtube: Landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum møtte Høyres næringspolitiske talsmann Svein Flåtten til debatt i Arendal. Her er et sammendrag av debatten. (mer…)

Landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum intervjues av Bygd

Youtube: Landbruksministeren intervjues av Bygdeungdomslaget. Video: Lars Johan Wiker, Nationen. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1