Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Kunnskapsdepartementet

01.07.2014 6.779 elever eller 9,7 prosent, gikk i fjor ut av grunnskolen med karakteren 1 eller i ett eller flere fag, skriver VG

1. jul. : Det er imidlertid klart at dette ikke bare kan være kommunenes ansvar – her må også Kunnskapsdepartementet og statsråden på banen, sier Iselin Nybø,… (mer…)

Invitasjon til å foreslå kandidater til nytt foreldreutvalg for barnehager

27. jun. : Kunnskapsdepartementet ønsker å videreføre det nasjonale foreldreutvalget for barnehager. FUB synliggjør foreldreressursen i barnehagene og sikrer at foreldrestemmen høres i aktuelle barnehagepolitiske saker. (mer…)

Mer makt for EUs likestillingsgruppe

27. jun. : Kunnskapsdepartementet fulgte oppfordringen, og oppnevnte Lise Christensen og Eivind Engebretsen til Norges representanter i Helsinkigruppa. (arkivfoto)

Bred støtte til lærerne

27. jun. : Partene har ansvar for å bringe konflikten til ende på en ryddig og ordentlig måte, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. … Det er KS som bærer ansvaret for denne konflikten, de har presset lærerne for langt, sier SV-leder Audun Lysbakken (arkivfoto) . (mer…)

På nett med norske arter

En artikkel fra Regjeringen og et par fra andre kilder 26. jun.: Vi har et arbeid på gang med Kunnskapsdepartementet og Arbeids- og sosialdepartementet for å se på om vi kan slå sammen våre ulike ordninger for mer treffsikkert å kunne hjelpe den samme gruppen, sier hun. … …trekke inn barnevernet (illustrasjon) kan virke altfor dramatisk. (mer…)

Økonomi, strukturstrategi, akkreditering og teknologi

26. jun. : Kunnskapsdepartementet har bedt alle statlige universitet og høyskoler om å komme med innspill til strukturdebatten. (mer…)

Strategiske høgskoleprosjekter: Bevilgning til syv nye prosjekter

25. jun. : …Avdelingen for utbildningsvetenskap, Karlstad universitet • Professor Elianne Riska, Svenska social- och kommunalhögskolan, Helsingfors universitet • Seniorrådgiver Finn-Hugo Markussen, Kunnskapsdepartementet .Forskningsrådet mottok til sammen 55 søknader (illustrasjon)… (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Kunnskapsdepartementet

Tre kvinner nominerte til formidlingspris

3. jul. : Kunnskapsdepartementets årlige tilstandsrapport for universitets- og høgskolelektoren, viser at Høgskolen i Østfold kommer godt ut på formidling. (mer…)

Politikerne vil ha ett ekstra år på skolebenken

1. jul. : Det er imidlertid klart at dette ikke bare kan være kommunenes ansvar – her må også Kunnskapsdepartementet og statsråden på banen, sier Iselin Nybø, medlem av Kirke- Undervisning og Forskningskomiteen.La eksempelvis noen ungdommer få delta i et byggeprosjekt (illustrasjon)…

Skremmende drukningstall

28. jun. : Avisen Klassekampen meldte tidligere i sommer at en rapport utarbeidet på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet klart viser at norske skoler ikke oppfyller opplæringslovens krav til svømmeundervisning.Hva tenker byrådet seg at familiene i Groruddalen (arkivfoto) må tåle å…

Diskriminering av 
gravide rammer bredt

28. jun. : Mens kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen mener junihyggen i den norske skolen har tatt av, ønsker lærere å ta den tilbake. … …blokka i regjeringskvartalet (illustrasjon: Fagerback / Wikimedia) etter 22. juli 2011.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News

google-336×280

Kunnskapsdepartementet

– UiT har hatt over førti år på seg til å bli en viktig institusjon for utviklingen av Nordland

AN 30. jun.: …at det er behov for å samle noen tråder, slik kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (arkivfoto) har gitt uttrykk for.

Språksamarbeid med Trondheim

30. jun. : Børresen snakker om Samarbeid, arbeidsdeling og konsentrasjon – Kunnskapsdepartementets bestilling til alle universiteter og høyskoler om å vurdere blant annet hvordan små fag skal overleve.

Granskning ut på anbud

27. jun. : Både Utenriksdepartementet (arkivfoto) og Kunnskapsdepartementet har kritisert høgskolen for måten skolen har håndtert dette prosjektet på.

Kunnskapsministeren: Respekterer at streik er et lovlig virkemiddel

En artikkel fra Aftenposten og en fra Nordhordland 25. jun.: Jeg håper på en løsning som er for det beste for lærere og elver i skolen, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (arkivfoto) . (mer…)

SMID2

Kunnskapsdepartementet

Kunnskapsminister Kristin Halvorsen søker rollemodeller

Youtube: Kunnskapsminister Kristin Halvorsen utfordrer Teknas medlemmenr til å stille opp som rollemodeller. (mer…)

Kunnskapsminister Kristin Halvorsen på Kulturskolenes lederkonferanse 2013 – del IV av IV

Youtube: Kristin Halvorsen holder innlegg. Etter fem minutter sporer hun litt av, med lattermildt Justin Bieber-prat. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1