Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Kulturdepartementet

Kulturministern inleder renoveringsarbetet på Nationalmuseum

2. jul. : Fredag 4 juli tar kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth (arkivfoto) ett första symboliskt spadtag som start för renoveringen av Nationalmuseum. Detta blir den första omfattande renoveringen sedan Nationalmuseum byggdes år 1866.

Etablerer flere frivillighetssentraler

1. jul. : Gjennom et mangfold av aktiviteter og tilbud legger frivilligsentralene til rette for at flest mulig skal kunne ta del i frivilligheten, sier kulturminister Thorhild Widvey. … …sammen 28 søknader (illustrasjon) om etableringstilskudd i 2014.

Rydder i regnskapsrot

1. jul. : – Inntil den eksterne gjennomgangen er gjennomført og resultatet er vurdert av departementet, er alle tilskudd til Norsk teaterråd holdt tilbake, sier kulturminister Thorhild Widvey i en e-post.…denne uka er det ventet at revisjonsfirmaet KPMG (arkivfoto)…

Tilskudd til etablering av nye frivilligsentraler i 2014

26. jun. : Gjennom et mangfold av aktiviteter og tilbud legger frivilligsentralene til rette for at flest mulig skal kunne ta del i frivilligheten, sier kulturminister Thorhild Widvey. (mer…)

Endringer blant de politiske rådgiverne

25. jun. : For kulturminister Thorhild Widvey. … For landbruks- og matminister Sylvi (illustrasjon) Listhaug. (mer…)

Innlegg til NTOs årsmøte 16. juni 2014

23. jun. : Jeg ønsker at også Kulturdepartementet skal ha en ordning for at våre absolutt fremste kunstneriske talenter får mulighet til å utvikle og etablere seg på en internasjonal arena. … …med sin nasjonale ballettutdanning (illustrasjon) for ungdom. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Kulturdepartementet

Unntak fra loven gir søndagsåpne butikker i 85 kommuner

En artikkel fra NRK og noen fra andre kilder 2. jul.: Kulturdepartementet bekrefter overfor Aftenposten at antallet kommuner som søker om – og får – turistunntak fra søndagsreglene har vært økende de siste årene.Kristelig Folkepartis leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) kaller forslaget… (mer…)

Politikerne må fylle den teknologiske skolesekken

1. jul. : Den kulturelle skolesekken finansieres av spillemidler som fordeles av Kulturdepartementet .Norge trenger ungdommer som er gode og interessert i naturfag og matematikk (illustrasjon) , enten de skal bli leger, sykepleier,…

Fra stolthet til fordom

30. jun. : Dersom kravet om at politikere kun skal inviteres om de kan utsettes for kritiske spørsmål, burde heller ikke ordfører Fabian Stang, varaordfører Libe Rieber Mohn eller kulturminister Torhild Widvey gå foran i toget.

– Museumsbyggene ferdigstilles i sommer

Finnmarken 30. jun.: Byggingen av Østsamisk museum i Neiden (arkivfoto: Clemensfranz) i Sør-Varanger hadde opprinnelig et budsjett på 42 millioner kroner, finansiert av Kulturdepartementet .

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

amazon-120×600

 
Breaking News
 • NMF vil ha nasjonalt senter i Trondheim
  3. jul. : BERGEN: Norges Musikkorps Forbund peker på Norsk kulturskoleråd og Trondheim når forbundet nå råder Kulturdepartementet og Kunnskapsdepartementet om hvor og hvordan et reetablert Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen bør etableres.
 • Houens fonds diplom – invitasjon til å fremme kandidater
  2. jul. : Helt siden 1902 har denne fornemme prisen vært utdelt i samarbeid mellom Norske arkitekters landsforbund og Kulturdepartementet .
 • Gullsekken 2014
  2. jul. : Kippermoen ungdomsskole stakk av med prisen for Beste skole og mottok 100.000 kroner fra Kulturdepartementet .
 • Søndag blir handledag
  2. jul. : Kulturdepartementet bekrefter at antallet kommuner som søker om og får turistunntak fra søndagsreglene har vært økende de siste årene.
 • Ønsker ikke pressestøtte basert på skjønn
  2. jul. : I en fersk høringsuttalelse til Kulturdepartementet sier MBL at pressestøtten til ukeaviser må forvaltes etter objektive kriterier og at nivået på støtten minst må opprettholdes på nivået som har vært hittil.
 • Pollestad sier nei til Oslo-OL
  2. jul. : Høyres kulturminister Thorhild Widvey har stått fram som OL-tilhenger, mens Frps finansminister og partileder Siv Jensen har vært enda tydeligere som motstander.
 • Nasjonalmuseet overtar Villa Stenersern
  1. jul. : – Vi har fått en avtale med Kulturdepartementet om en treårig prøveperiode.
 • Kunstutstilling i Seljord
  – en artikkel fra Seljordportalen og et par fra andre kilder 30. jun.: Som kulturminister Ellen Horn sa det i sin åpningstale:- Å bli hedret med en utstilling i dette formatet, er det få kunstnere som får oppleve. (mer…)
 • – Dette gjør døve forbanna på TV 2
  30. jun. : Han forteller at kulturdepartementet og Medietilsynet kjørte et større prosjekt for få år siden for å utrede systemer for automatisert teksting.
 • Norden-suksess i Europride
  30. jun. : Om lag 20.000 deltok, mens flere titalls tusen skuelystne fikk se likestillingsminister Solveig Horne, Oslos ordfører Fabian Stang, og kulturminister Thorhild Widvey gå foran i paraden – i tillegg til en lang rekke andre fargerike innslag ,.
 • Nynorskprisvinnaren: – Gjer språket enkelt
  30. jun. : Hald deg unna synonymordboka frå bokmål til nynorsk så lenge du klarar, er råda frå vinnaren av prisen Årets nynorskjournalist frå Kulturdepartementet .
 • Tok ferie etter oppdrag på
  29. jun. : Thorhild Widvey holder høyt tempo som kulturminister . Det viser hun også på en fottur til Olalia.

google-336×280

Kulturdepartementet

Skriftlig spørsmål fra Hege Haukeland Liadal til kulturministeren

Stortinget 30. jun.: …2014 av kulturminister Thorhild Widvey. … I 2013 behandlet Norsk kulturråd samlet mer enn 16 700 søknader (illustrasjon) .

Sildajazz på kulturministeren

Kultur – en artikkel fra TVH og en fra H-Avis 30. jun.: Sildajazzen går av stabelen 6.-10. August. I spissen for de mange prominente gjestene finner vi kulturminister Thorild Widvey, som i likhet med Olalihytta, står for den offisielle åpningen av Sildajazzen 2014. (mer…)

Flere tusen på åpningen av ny Olali-hytte

– tre saker fra H-Avis, Kultmag og NRK 29. jun.: Flere tusen mennesker, kanskje flere, hadde møtt opp på den offisielle åpningen av hytta. Den sto æresmedlem Olav Halvorsen for sammen med kulturminister Thorhild Widvey. (mer…)

Festet hos Sveaas

27. jun. : Også kulturminister Thorhild Widvey og næringsminister Monica Mæland deltok på festen.

SMID2

Kulturdepartementet

Ib Thomsen om Hadia Tajiks svar i spontanspørretimen | Tema:

Youtube: Med selvskreven limerick og spørsmål om lisens ønsket Ib Thomsen kulturminister Hadia Tajik velkommen som spørretimedebutant. Men svaret hennes var han ikke … (mer…)

Valg 2013: Mediepolitikk.

Youtube: Kulturminister Hadia Tajik møter ledere for opposisjons- partiene og rødgrønne partnere til debatt om fremtidens mediepolitikk. Alle meningsmålinger spår f… (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1