Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Kristelig Folkeparti

– Rettshjelp til asylbarna er ikke statens ansvar

1. jul. : Da jublet KrFs Knut Arild Hareide og kalte det for et . … SV la fram et forslag på Stortinget (arkivfoto) om å gi en million kroner i støtte til gratis rettshjelp.

Skriftlig spørsmål fra Geir Jørgen Bekkevold til justis- og beredskapsministeren

En artikkel fra Stortinget og et par fra andre kilder 30. jun.: Dokument nr. 15:982 Innlevert: 19.06.2014 Sendt: 20.06.2014 Besvart: 26.06.2014 av justis- og beredskapsminister Anders Anundsen.…med 3 258 søknader (illustrasjon) i 2013 og 1 440 søknader ved utgangen… (mer…)

– Ingen er tjent med forsinkelser på E39

27. jun. : Stortingsrepresentant Olaug Bollestad mener pengene må på bordet for å sikre at Hove-Sandved utbyggingen kommer i gang. … – Denne saken skal jo opp i Stortinget (arkivfoto) for å sikre de ekstra midlene det er snakk om.

Bred støtte til lærerne

27. jun. : En regjering med så store ambisjoner for skole og kunnskap, kan ikke overlate alt ansvar for gjennomføringen til kommunene, sier Anders Tyvand, utdanningspolitisk talsmann i Krf. … …har presset lærerne for langt, sier SV-leder Audun Lysbakken (arkivfoto) . (mer…)

KrF reagerer på gassturbiner på Utsirahøyden

Offshore 27. jun.: Kjell Ingolf Ropstad , KrF (arkivfoto) s energipolitiske talsmann, reagerer og har sendt et brev til olje-…

Tillitskrise i skolen

25. jun. : – Lærerne fortjener tillit og fleksibilitet i utøvelsen av yrket, ikke det motsatte. Streik blant lærerne er det siste norsk skole trenger, uttaler Anders Tyvand, utdanningspolitisk talsmann i KrF. (mer…)

– Hareide høy på seg selv

25. jun. : Per Sandberg fastslår at han snakker på vegne av Fremskrittspartiet, og mener Knut Arild Hareide er høy på seg selv.

google-link-1

  

ADP2

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Kristelig Folkeparti

Frp-Siv vil fjerne sløret

2. jul. : KrF har imidlertid ikke endret syn, ifølge stortingsrepresentant Line Henriette Hjemdal : … Det borgerlige byrådet i Oslo (arkivfoto) har også forbudt heldekkende ansiktsplagg i skolene.

Minibusser får stoppe i Oslo

2. jul. : – Samferdselsdepartementet har nå bestemt at ekspressbussruta får bruke stoppesteder i Oslo sentrum, og vi er godt fornøyd med at kollektivtransporten styrkes, sier Trond Johansen , leder av hovedutvalget for samferdselssektoren… Gardermoen er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

I 13 kommuner i Trøndelag kan du handle på søndager

2. jul. : I KrF er partileder Knut Arild Hareide svært tydelig på at Høyre og Frp ikke bør prøve å presse gjennom endringer. … Han leder familie- og kulturkomiteen på Stortinget (arkivfoto) .

– Advokater har meldt seg til å jobbe gratis

1. jul. : – Jeg er glad for hvert av barna i barneflokken som får asyl, og jeg er glad for at barna som faller utenfor ordningen får hjelp til å søke, sier Line Henriette Hjemdal , stortingsrepresentant for KrF. Audun Lysbakken er også nevnt (arkivfoto)

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google
Breaking News
 • Norled-direktøren avviser at selskapets ferjer har for dårlig vedlikehold
  3. jul. : Ellen Solheim i Samferdelselsutvalget mener Norled må reagere.
 • – Gjennombruddet for Indre Østfold?
  3. jul. : Selve forslaget ble fremmet av Hans Fredrik Grøvan på vegne av Arbeiderpartiet, Høyre, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti, Senterpartiet og Venstre – og fikk også stemmene fra SV og De Grønne.
 • Støre avviser burka-forbud
  Ranablad 2. jul.: KrFs Line Henriette Hjemdal er helt på samme linje.Høyre (arkivfoto) synes ikke å ville vende…
 • Søndag blir handledag
  – en artikkel fra Dagligvarehandelen og et par fra andre kilder 2. jul.: Kristelig Folkepartis leder Knut Arild Hareide kaller forslaget en provokasjon og minner regjeringen om at de er avhengige av et godt forhold til KrF. (mer…)
 • Styrker samarbeidet med vennskapsbyer
  1. jul. : – Formålet med et slikt prosjekt harmonerer godt med kultur- og næringsutvikling gjennom vennskapsbyavtalene, sier varaordfører Bjørg Tysdal Moe, og matregionen vår er et naturlig knutepunkt for en slik satsing. (mer…)
 • I tvist med KrF om Israel-olje
  30. jun. : Utenriksministeren trår altfor varsomt i spørsmålet om norsk olje- og gassaktivitet utenfor kysten av Israel, mener KrF (arkivfoto) s Hans Fredrik Grøvan .
 • Vil skaffe gratis advokathjelp til 600 asylbarn
  30. jun. : Da den ble presentert i fjor høst, kalte Knut Arild Hareide løsningen for et amnesti. (illustrasjon)
 • Tid for Orkester Innlandet
  OA 30. jun.: Gerd Myklebust Wang . … …musikalsk sjanger, formidlingsformer og konsertarenaer (illustrasjon) .
 • Liv Røssland gir seg i byrådet
  27. jun. : I mai ble det kjent at den profilerte KrF-politikeren Filip Rygg trakk seg som byråd for byutvikling, klima og miljø etter den svært betente striden om trasévalget for Bybanen til Åsane.
 • Sp frykter at de blå dikterer V og KrF i verdisaker
  25. jun. : KrFs finanstalsmann, Hans Olav Syversen , poengterer overfor Vårt Land at Sps fremstøt kom i tilknytning til budsjettbehandlingen – og et felt der KrF og Venstre hadde et avtaleforhold til regjeringen.
 • Toppmøte mot jobbrus
  24. jun. : I tirsdagens Dagen uttrykte KrF-leder Knut Arild Hareide bekymring for økt alkoholbruk i jobbsammenheng .
 • Høybråten fortsetter som styreleder i GAVI
  Et par artikler fra KrF og Dagens Medisin: Tidligere partileder i KrF, Dagfinn Høybråten, fortsetter som styreleder i den globale vaksinealliansen GAVI ut 2015. – Det er en ære å få lov til å lede GAVI ett år til, sier Høybråten. (mer…)

AD4

google-336×280

Kristelig Folkeparti

Snart klart for ei kvinne med klubba?

30. jun. : – Vi får besøk av Dagrun Eriksen i september.

Forsuring og forsoning i norsk politikk

28. jun. : Krf-leder Knut Arild Hareide visste i fjor høst at dersom han gikk inn i en regjering med Frp, så ville han fått tidligere partiledere, med Bondevik i spissen, på nakken.…samarbeidet mellom Høyre (arkivfoto) og Frp i regjering og KrF…

Lørdagsmagasin 3. september

28. jun. : Med Hedda Foss Five, Geir Bekkevold , Frode Svendsen.

Sp-Vedum: Joda, jeg står nærmest KrF

27. jun. : Vedum reagerer på at KrF-leder Knut Arild Hareide i onsdagens Vårt Land mente Sp hadde begått et alkoholpolitisk svik.

SMID2

google-300x250b

Kristelig Folkeparti

Hilsen fra KrFs Dagrun Eriksen

Youtube: Hilsen i forbindelse med KrFs landsmøte 2013. (mer…)

Elisabeth Løland – Hilsningstale fra KrFU |FpU landsmøte 2012| FrP

Youtube: Leder i Kristelig Folkepartis Ungdom, Elisabeth Løland holder hilsningstale for FpUs landsmøte 2012. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1