Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Kriminalomsorg

Ikke enig i fengselsfrykt

Helgeland Arbeiderblad: Anna Ljunggren deler ikke Margunn Ebbesens frykt for at et fengsel i Mosjøen skal havne i bakleksa. … …det nå som Høyre (arkivfoto: Thomas_Moss / Illustrasjonsfoto) sitter i regjering, sier Ljunggren.

Forhandler for å rekke Stones-konserten

Dagbladet: YS: Bjørgvin fengsel , Ørje tollkontor, Trafikkstasjoner i Oslo, Skatteetaten ,. … Kommunene (arkivfoto) :

Møte torsdag den 22. mai 2014 kl. 10

Stortinget har en lengre artikkel: Jeg har den ære av å sette fram et representantforslag på vegne av representantene Hadia Tajik, Knut Storberget, Bård Vegar Solhjell og meg selv om endringer i § 3 i straffegjennomføringsloven – kriminalomsorgens ansvar for å ivareta barn av domfelte m.v.

Kan bli streik blant politiet, prester og fengselsbetjenter fra mandag

En artikkel fra TV2 og en fra NRK: Streiken kan føre til forsinkede skattepenger og en ubemannet tollstasjon. Se hvordan en eventuell streik kan ramme deg på mandag. Unio er nevnt i artikkelen (arkivfoto) (mer…)

Eksamener står i fare

Et par artikler fra Bergens Tidende – Dinmat.no og Nordlys: YS Stat varsler på sine nettsider at Bjørgvin fengsel vil måtte tømmes, skatteoppgjøret vil bli forsinket, og varetektsfanger kan bli frigitt dersom det blir streik. … Da ringer vi farmor, sier småbarnsfar Sigurd (illustrasjon) Kirkebø. (mer…)

Fengslet av fengselet

En artikkel fra Bergens Tidende – Dinmat.no og et par fra andre kilder: Pussy Riot-medlemmene lot seg fengsle av forholdene i Bergen fengsel, men tror ikke det kan bli slike forhold i Russland før Putin er borte. … …murene for sine kritiske ytringer mot Vladimir Putin (arkivfoto) . (mer…)

Christoffers stefar banket opp i fengsel

Nettavisen : Få de siste nyhetene først. Send sms NYHET START til 2242. … Disse barna er omplassert til fosterhjem av barnevernet (illustrasjon) .

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

google-300

selfad-write

Kriminalomsorg

I formiddag sier politiet hva de vil gjøre for å finne drapsoffer

Aftenposten: Mannen var innsatt i Trondheim fengsel . … Etter artiklene har politiet bestemt å holde en pressekonferanse (illustrasjon: Øyvind Hagen / Statoil) klokken 11 i dag.

Filmene som forandret verden

Nettavisen : Dette førte til bedre soningsforhold blant de innsatte .Filmen ble vist i FN som et bevis på at kampen mot narkotika ikke fungerer i USA, fordi de prøver å bekjempe krigen med våpen og soldater illustrasjon:…

Rett herfra til Horten uten oppfølging

– NRK: En 58 år gammel drapsmann slipper ut av fengsel neste uke. Da skal han bo i Horten, men han får ingen oppfølging.Psykolog (arkivfoto) og veileder på Dixi ressurssenter for voldtektsofre, Ingrid Blessom, sier overgrepsofre ofte…

Nærmere 30.000 klare til streik

– HegnarOnline: Må tømme fengsel . … Fanger må slippes fri, barnehager (illustrasjon) og skoler blir stengt, og årets skatteoppgjør kan blir kraftig forsinket dersom det blir streik i offentlig sektor neste uke.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« mai    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News

google-336×280

Kriminalomsorg

– Vi har tatt hensyn

En artikkel fra AllYours – YS for unge og et par fra andre kilder: Åsaune er fengselsleder ved Bjørgvin fengsel utenfor Bergen, og mener de streikende må ta ansvaret dersom noe går galt. (mer…)

Hortens-kvinne fikk dom nummer 26

– Gjengangeren: I tillegg må Kriminalomsorgen avgjøre om hun skal sone i fengsel nå.

Vil flytte makten fra LO

Klassekampen har en lengre artikkel: Han viser til sakene der fengselsbetjentenes tillitsvalgte og ansatte på et sykehjem i Bergen har søkt om tillatelse til å jobbe uvanlig lange vakter.

Slekninger av norsk-somaliere kidnappet på vei til Norge

TV2: Han sitter nå fast i et fengsel i Libya. … De visste han ville til Europa og lovet gratis reise fra Addis Abeba i Etiopia til hovedstaden i Sudan (arkivfoto) , Khartoum.

SMID2

google-300x250b

Kriminalomsorg

Pastor på prøve – 2009 Trøgstad fengsel klipp 3

Youtube: Sammen med Lene og Audun visiterer Egil fengsels-celler i Trøgstad fengsel på jakt etter narkotika. (mer…)

Stortingskandidat Anders Anundsen om kriminalomsorg

Youtube: 1. kandidat Anders Anundsen, Vestfold FrP setter søkelyset på Kriminalomsorgen – Valgtur 2009 besøker Tønsberg 11. september. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1