Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Kommunal- og regionaldep.

Personvalg ved stortingsvalg

4. jul. : Institutt for samfunnsforskning og og Uni Rokkansenteret har på oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet utredet endring av personvalgordningen ved stortingsvalg. (mer…)

Søreide vurderte statlig overtakelse av reguleringsplanarbeid i Ørland

30. jun. : Mener tidsplanen for kampflybaseetableringen kan stå i fare. … …skrev forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide i et brev til kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner (arkivfoto) .

Vil endre Sametingsvalget

30. jun. : Kommunal- og moderniseringsdepartementet har evaluert stortingsvalget 2013, og det er kommet forslag til endringer i valgloven som skal sendes på høring. … …legge frem et forslag om nye personvalgregler for Stortinget (arkivfoto) høsten 2015.

Lærdal skuffet over Sanner

BT 28. jun.: Fredag besøkte kommunalminister Jan Tore Sanner brannrammede i Lærdal (arkivfoto: Frode Inge Helland) .

Maksimal beregningsrente i livsforsikring

To artikler fra Finanstilsynet og Regjeringen 26. jun.: …Norges Bank og Kommunal- og moderniseringsdepartementet 27. EU er også nevnt (arkivfoto) (mer…)

Nå kan du enkelt sjekke eiendom på nett

24. jun. : I følge en pressemelding fra kommunal- og moderniseringsdepartementet kan man nå også sjekke heftelser. … …eiendomsbransjen og Kartverket, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner (arkivfoto) i pressemeldingen. (mer…)

Arbeidet med Regionalpark Numedal er i gang!

24. jun. : Numedal (arkivfoto) sutvikling IKS fikk i mai tilsagn på midler fra KMD ( Kommunal – og moderniseringsdepartementet ) og Buskerud fylkeskommune for å gjennomføre et forprosjekt som skal forberede og planlegge etablering av regionalpark…

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Kommunal- og regionaldep.

Samfunnsutvikling for god folkehelse. Rapport om status og råd for videreutvikling av folkehelsearbeidet i Norge

1. jul. : Fireårsintervallet henger sammen med Kommunal- og moderniseringsdepartementets utsending av nasjonale forventninger til regional og kommunal planlegging.

Felles oppstartsmøte for kompensasjonsordningen

30. jun. : Kommunal- og moderniseringsdepartementets pressetelefon: 22 24 25 00. (mer…)

Varsler to store flynyheter

29. jun. : Det vil vi gjøre noe med, sier Senterpartiets leder, kommunalminister Liv Signe Navarsete til NTB.Hun lover å prioritere områder av landet uten togtilbud og understreker at Avinor også i framtiden skal drive norske flyplasser (illustrasjon) ut ifra dagens…

– Sol på soverommet stopper boligdrømmen

28. jun. : Statssekretær i Kommunal- og regionaldepartementet , Anne Beathe Tvinnereim, presiserer overfor Nettavisen NA24at hun ikke kjenner til den konkrete saken, men uttaler seg følgende på generelt grunnlag:…gjort rimelige boligprosjekter (illustrasjon) for unge mulig å realisere til…

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

amazon-120×600

 
Breaking News
 • – Useriøst om mineralsatsing i nord
  3. jul. : Kommunal-og moderniseringsdepartementet , Nærings-og fiskeridepartementet og Klima-og miljødepartementet.
 • Sunnhordland held fram som pilotar i strandsonepolitikken
  3. jul. : Njåstad har som stortingsrepresentant vore bindeledd mellom kommunane og kommunal- og moderniseringsdepartementet , der minister Jan Tore Sanner idag har gjeve kommunane medhald og forlenga avtalen om retningslinjene for strandsona.
 • 7,2 milliarder kroner til ressurskrevende helse- og omsorgstjenester
  – en artikkel fra Helsedirektoratet og et par fra andre kilder 2. jul.: Tilskuddet forvaltes av Helsedirektoratet og er bevilget over Kommunal- og moderniseringsdepartementets budsjettkapittel 575, post 60. (mer…)
 • Årdal og Lærdal er to av dei dårlegaste kommunane i fylket
  2. jul. : Økonomisk sett er det ikkje rart at Årdal og Lærdal scorar lågt, då begge kommunane ligg på ROBEK-lista, som er ei liste over kommuner som må ha godkjenning frå Kommunal- og moderniseringsdepartementet for å kunne fåreta gyldige vedtak om…
 • KRS 4: Foreløpig standard – Avgrensningen mellom driftsregnskapet og investeringsregnskapet
  2. jul. : I merknadene til regnskapsforskriften § 7 presiserer Kommunal- og regionaldepartementet at løpende vedlikeholdsutgifter skal utgiftsføres i driftsregnskapet, mens påkostninger skal…
 • Hva vil du spørre statsrådene om?
  1. jul. : Kommunalminister Jan Tore Sanner og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen kommer til Tromsø i dag. Endring av differensiert arbeidsgiveravgift står på dagsorden.
 • Høyt nærvær blant ansatte
  30. jun. : Alle barnehagene i Songdalen deltar i nærværsprosjektet i Kommunal- og moderniseringsdepartementets program Sammen om en bedre kommune.
 • Nye eigarar på Selje Hotel
  30. jun. : Selskapet for Industrivekst SF har på oppdrag frå kommunal- og regionaldepartementet satt i gong eit pilotprosjekt som skal bidra til å gje samfunnshotella auka økonomisk berekraft og ny næringsutvikling.
 • – Vi er ikke en robust kommune
  28. jun. : Dit er også kommunalminister Jan Tore Sanner invitert.
 • Sagen Helgø vil styre byen videre
  27. jun. : – Men nå må det snart skje noe, har din egen kommunalminister Jan Tore Sanner gitt klar beskjed om?
 • Ikkje fleire nettval
  26. jun. : Det, seier kommunal- og moderniseringsdepartementet , ynskjer ikkje regjeringa å halde fram med, verken i nasjonale eller lokale val.
 • Ikkje fleire nettval
  26. jun. : Det, seier kommunal- og moderniseringsdepartementet , ynskjer ikkje regjeringa å halde fram med, verken i nasjonale eller lokale val.

google-336×280

Kommunal- og regionaldep.

OM GKRS

27. jun. : Kommunal- og moderniseringsdepartementet og Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet er både medlem av foreningen for GKRS og representert i styret.

Ikkje fleire nettval

26. jun. : Det, seier kommunal- og moderniseringsdepartementet , ynskjer ikkje regjeringa å halde fram med, verken i nasjonale eller lokale val.

Innhenting av elevdata skoleåret 2014/2015 for private videregående skoler

24. jun. : Fylkeskommunale tilhørighet per elev som benyttes av Kommunal- og moderniseringsdepartementet i forbindelse med trekk- og korreksjonsordningen.

Tinfos kulturmiljø endelig fredet

– Telen: Regjeringen har i statsråd i dag vedtatt fredning av Tinfos kulturmiljø i Notodden kommune. … Industrien etablerte seg derfor der kraften var, og det ble bakgrunnen for framveksten av kraftkrevende kjemisk industri og treforedling (illustrasjon) i Norge.

SMID2

Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1