Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Klima- og miljødepartementet

Tre viktige ulver skutt

3. jul. : To millioner utmarksbeitende sauer har høyere prioritet i Klima- og miljødepartementet enn en sterkt innavlet skandinavisk bestand og drøyt et snes norske ulver, sier Fløseth. … …innavlssituasjonen i den skandinaviske ulvebestanden (illustrasjon) .

Greenpeace leker ikke demonstrasjon

NRK 2. jul.: …som vi leverte til Klima- og miljødepartementet , men Lego-aksjonen ser ut til å spre seg enda mer. (arkivfoto)

Miljødirektoratets innføring av nye fiskeregler

27. jun. : Når miljødepartementet beskriver situasjonen gjennom rapporter utgitt av Vitenskapelig råd for lakseforvaltning, og entydig beskriver lakselus og rømt oppdrettslaks som den desidert største trusselfaktoren for laksen… Også omtalt: Verdalselva (arkivfoto)

På nett med norske arter

26. jun. : Arter på nett har fått økonomisk støtte av Klima- og miljødepartementet og Kunnskapsdepartementet. (mer…)

På nett med norske arter

26. jun. : Arter på nett har fått økonomisk støtte av Klima- og miljødepartementet og Kunnskapsdepartementet. (mer…)

Grønt og genialt! på Håvåsen

Tique: Prosjektet Grønt og genialt! er et samarbeid mellom Ungt Entreprenørskap, Klima- og miljødepartementet og Barne-, likestilling- og inkluderingsdepartementet. (mer…)

Kommunal planlegging

18. jun. : Klima- og miljødepartementet er ansvarleg for konsekvensutredningsregelverket etter plan- og bygningslova kapittel 14 Tiltak og planer etter anna lovverk. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Klima- og miljødepartementet

Tapte mot grunneierne i kraftlinjestrid

28. jun. : Parallelt med denne rettssaken som omhandler Statnetts rett til å få tilgang i Myklebustdalen, har grunneierne også klaget Miljøverndepartementet inn for Borgarting lagmansrett. … Ola Borten Moe (arkivfoto) flyttet kraftlinjen ut av partikollegaens bakgård.

Borten-Moe overså kraftråd

28. jun. : Et notat fra Miljøverndepartementets avdeling for naturforvaltning, viser at tidligere Olje- og energiminister Ola Borten Moe (arkivfoto) ble frarådet å flytte kraftlinjen, ifølge Bergens Tidende .

Silje motiverer elever med 90 prosent fravær

BT 26. jun.: – Å vifte med pekefingeren foran dem har ingen effekt. (illustrasjon)

– Økonomien er i bedring

24. jun. : Det sier en fornøyd ordfører i Karasjok, Anne Toril Eriksen Balto, i pausen på dagens møte i kommunestyret. Hun tror kommunen snart vil være ute av ROBEK-lista. … …men hun syns sparetiltakene (illustrasjon) først og fremst har rammet ungdommen.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Feiret verdensarven
  2. jul. : Feiringen fant sted på Nes, og i tillegg til lokale bivånere var det også mange spesielt inviterte gjester, blant disse var politisk rådgiver fra klima- og miljødepartementet Jens Frølich Holte, fylkesråd Hild Marta Olsen, maleren Ann…
 • Vannforvaltningsplaner på høring
  1. jul. : Forslagene går mange steder ut over de nasjonale føringene fra Olje- og energidepartementet og Klima- og miljødepartementet fra 24. januar.
 • Gjør felles sak mot skogmafiaen
  30. jun. : Vi regner med et tap på 23 milliarder shilling per år, mens over 56 000 hektar skog går tapt, sier Ugandas vann- og miljøvernminister Ephraim Kamuntu.
 • Norsk pengestøtte ble tilbakebetalt
  30. jun. : Nordisk investeringsbank forvaltet det norske pengebidraget på vegne av Miljøverndepartementet fra 2001.
 • Så mye søppel flyter i land langs kysten
  28. jun. : Avfall Norge har det juridiske ansvaret for prosjektet og Hold Norge rent er finansiert med støtte fra Avfall Norge, Klima- og miljødepartementet , returselskaper og private sponsorer.
 • Nyhetsbrev om atomsaker juni 2014
  28. jun. : Etter at miljøvernminister Børge Brende og den britiske miljøvernministeren Michael Meacher, godt hjulpet av miljøorganisasjoner på begge sider, hadde blitt enige om å stanse de store utslippene av Tc-99 til sjøen trodde de fleste av…
 • Borten Moe og Statnett tapte strid om kraftlinje
  27. jun. : Parallelt med denne rettssaka som omhandlar Statnetts rett til å få tilgang i Myklebustdalen, har grunneigarane også klaga Miljøverndepartementet inn for Borgarting lagmannsrett.
 • Utgjør stadig større fare for Norge
  27. jun. : Det har i dag ikke vært mulig å få en kommentar fra Miljøverndepartementet .
 • Forsker-refs: Vold og mafia utelates i Norad-rapporter
  27. jun. : – Arbeid for å styrke urfolk og andre sårbare gruppers rettigheter er et viktig område i norsk bistand, også for den internasjonale klima og skogsatsingen, sier politisk rådgiver Jens Frølich Holte i Miljøverndepartementet . Også omtalt: Stoltenberg (arkivfoto)
 • Klart nei til Norterminal
  27. jun. : Det er Klima- og miljøverndepartementet som fatter endelig vedtak i saken. … Direktoratet mener at det vil være vanskelig å håndtere et oljeutslipp (illustrasjon) når ulykken først er ute, siden det blir vanskelig å ta oljen opp fra isen.
 • Myndighetene sier nei til oljeomlasting fra skip til skip
  Finnmarken 27. jun.: Det er Klima- og miljøverndepartementet som fatter endelig vedtak i saken.…håndtere et oljeutslipp (illustrasjon) når ulykken først er ute,…
 • Norge omfavner Etiopias vekst
  24. jun. : ­- Etiopia er en nøkkelpartner for å prøve ut klima- og skogtiltak i Afrika, sier klima- og miljøvernminister Tine Sundtoft .Det var under en pressekonferanse (illustrasjon) i Addis Abeba tirsdag at miljøvernministeren annonserte finansieringen…

google-336×280

Klima- og miljødepartementet

På nett med norske arter

26. jun. : I en ny stor nettsatsing fra Artsdatabanken blir bilder og informasjon om arter i norsk natur blir tilgjengelig på nettet,. Nettstedet blir et nettleksikon for norske dyr og planter. Fageksperter oppfordres til å bidra med innhold til nettstedet. (mer…)

Mat og drik­ke, mo­te og livs­s­til Mat og drikke, mote og livsstil

Nenyheter: Utbyggerne Steen & Strøm og Storebrand håper på politisk hjelp til å bygge ut 55 000 kvadratmeter med handel på Økern , og ikke 45 000 kvadratmeter som daværende miljøvernminister Bård Vegar Solhjell la opp til i 2012 .

Forsand får ta ut mer sand

24. jun. : Kulturminner bevares, samtidig som uttak av sand kan fortsette i mange år. Ordfører Ole Tom Guse er glad for at kommunen får ta ut mer sand, men er ikke helt fornøyd med resultatet. … …moderniseringsminister Jan Tore Sanner (arkivfoto) i pressemeldingen.

Tinfos kulturmiljø endelig fredet

Telen 20. jun.: …sier klima- og miljøminister Tine Sundtoft i en pressemelding fra Klima- og miljødepartementet . … …kraftkrevende kjemisk industri og treforedling (illustrasjon: Wikimedia) i Norge.
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1