Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Kjønnskvotering

Kjønnsbalanse og Schreinspikka tøv

1. jul. : Andre eksempler på tall og statistikk som har blitt lagt frem er antall kvinner på forskjellige festivalplakater, lav kvinneandel blant bookere og lav kvinneandel blant de som spilles på radio.

But Seriously, Folks..

30. jun. : Å tulle med kjønnskvotering på streamingabonnement var ment som en påminnelse om at Musikk-Norge er del av et internasjonalt kulturindustrielt apparat.…jeg godt jeg kan snakke med bandets 18 år gamle gitarist Anna (illustrasjon)…

Gubbeveldet i musikken

28. jun. : En løsning kunne vært en innebygget kjønnskvotering i streaming-abonnementet.…fly over fjord og fjell, på vei til neste Hellbillies (arkivfoto: www.hellbillies.com) -gig, reises debatt om problemet som…

Likestilling må ikke starte og slutte i styrerommene

HegnarOnline: I begynnelsen ble forslaget om kvotering møtt med hån, men senere har loven blitt en.

Røsk opp i gubbeveldet!

Omfattende omtale i Klassekampen: Derfor innførte man i 2006 det ganske omdiskuterte regelverket om kjønnskvotering , noe som har bragt kvinneandelen opp til 40 prosent.

Nordisk forum: Ny nordisk giv for kvinners rettigheter

24. jun. : Både enkeltvis og samlet forventer vi å bli tatt med på råd og inkludert i alle viktige beslutninger som berører kvinner i Norge.Vi håper at statsråd Solveig Horne (arkivfoto) ikke tar for lett på de…

Schjødt: Tredje størst og stolt av det

Advokatbladet har en lengre artikkel: Vi har ingen kvoteringsordning , vi ansetter ikke advokater fordi de er kvinner , men fordi de er dyktige, men det er ingen hemmelighet at endringen av partneravtalen var primært et tiltak for å øke kvinneandelen . EFTA er nevnt i artikkelen (arkivfoto: Logo)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

google-300

selfad-write

Kjønnskvotering

Erna og Siv får mer juling enn Jens

Nettavisen : – Det var spesielt pinlig siden både Arbeiderpartiet (arkivfoto) og den rødgrønne regjeringen var for kvotering av kvinner og et høyt antall kvinner i styrer/bedrifter, sier Craig Murray i Opoint.

Jeg måtte flytte fra Norge for å finne feminismen

– Omfattende omtale i Dagbladet: En vag visshet om kvotering , 60-talls feminister, dronningens samling av kvinnelige kunstnere, gode rettigheter for mor og barn, barselpermisjon, sykelønn og mammas slanking på 1980-tallet var det jeg knyttet til kvinnerollen . & hellip ; …vi skal på skolen, på universitetet, i ekteskapet (illustrasjon) .

Stillingar innan økonomiske og administrative fag

Framtidsfylket, Sogn og Fjordane : Høgskulen praktiserer moderat kjønnskvotering . Arbeidsspråket er norsk…Til den faste stillinga ligg det undervisning innan finans, samfunnsøkonomi og matematikk (illustrasjon) , rettleiing av studentar, forsking og fagleg…

Kjønnsfellen

Civita: … kvotering har argumentert med at bedre kjønnsbalanse i styrene blant annet ville gi bedre lønnsomhet, innovasjon og meningsmangfold. Men det kan altså ikke dokumenteres at kvotering av kvinner til ASA-styrer har hatt noen slik effekt. (mer…)

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News

google-336×280

Kjønnskvotering

– For enkelt å gi kjønnskvotering skylden for lavere lønnsomhet

E24: Styremedlemmene Anita Krohn Traaseth og Mari Thjømøe kjenner seg ikke igjen i at kjønnskvotering har svekket bedrifters lønnsomhet.

Sår tvil om kjønnskvotering var lønnsomt

Økonomi – en artikkel fra E24 og en fra kilden kvinne og kjønnsforskning: Prisen for å få inn kvinner på styrerommene ble høy å betale for en del bedrifter. Derfor så man blant annet en halvering av ASA-selskaper, konkluderer sosiolog Siv Staubo i sin doktorgrad. (mer…)

Små bemerkninger med store konsekvenser

11. apr. : En rekke fordeler ved kvotering .

Banebrytende matematiker

Namdalsavisa: Likestillings- og diskrimineringsombud Sunniva Ørstavik lar seg provosere over kulturminister Thorhild Widveys uttalelse om at den nye regjeringen ikke ønsker å fokusere på likestilling gjennom kvotering . Det er.

SMID2

google-300x250b

Kjønnskvotering

Kjønnskvotering til ASA-selskapenes styrer – Demokrati og inklusjon

Youtube: Film fra konferansen Kjønnskvotering til ASA-selskapenes styrer, mandag 23. april 2012. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1