Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Karakterer

Dårlig hukommelse

25. jun. : Helt siden barneskolen har jeg slitt med å huske navn på de jeg har gått i klasse med, men jeg har ikke hatt problemer med å huske hva som ble sagt i samtaler eller i undervisningen, har gode karakterer .

Siste farvel med barneskolen

NRK Super : Nå er sommeren her og for mange betyr det nye klassekamerater og nye lærere til høsten. Og for de som begynner på ungdomsskolen betyr det også karakterer og kanskje flere lekser.

Vil gå i tog for barna

Dagsavisen: Og du har også siste dag på barneskolen . … Det skal være i Los Angeles (illustrasjon: Nserrano / Wikipedia) eller San Diego.

Topp elev-resultater år etter år

VG: På barneskolen er vi mer opptatt av en kontinuerlig evaluering av elevene, sier rektor Janecke Aarnæs på Oslo International School i Bærum til VG.Både i matematikk (illustrasjon) og lesing skårer ungdomsskole-…

– Likes-jaget gjør barn og unge syke

Oppland Arbeiderblad: …Skofterud Nilsen og Maiken Enger Iversen ved 8. klasse på Børresen ungdomsskole i Drammen, bekrefter at er opptatt av hvordan man ser ut, men synes det er tragisk at det settes karakterer på utseende. … Samtidig sliter stadig flere unge med skam og dårlig selvbilde (illustrasjon) .

Jeg måtte flytte fra Norge for å finne feminismen

Omfattende omtale i Dagbladet: En begynte å kaste opp alt på barneskolen , kvalmen av alt det søte, greinete og voksne før sin tid.…voldtekt, uventet graviditet, mobbing (illustrasjon) og Facebook,…

Dans og drama mot korrupsjon

Bistandsaktuelt: Anti-korrupsjonsklubben var ikke særlig populær da den først ble introdusert på Mbuyuni barneskole i Dar-es-Salaam. Nå står elevene i kø for å være med.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Karakterer

Høyt fravær gir arbeidstapere

11. apr. : Høyt fravær: NHO advarer mot å ta barna med til utlandet, selv om man mener at skolen der er bedre. – Lavt fravær er vel så viktig som gode karakterer , sier Nina Solli i NHO.…Johansen kjenner historier fra Groruddalen (arkivfoto) hvor barn har…

Nytt Civita-notat: Karakterer på barneskolen

Civita: Debatten om karakterer barneskolen trenger mer kunnskap.

– Effektiv metode for mattelæring brukes lite

Gemini: – Det er tydelig at metoden endrer hvordan eleven oppfatter matematikken. De slutter å være motivert av karakterer og blir dypt engasjert…

– Dette er karaktersetting

NRK: – Forskningen viser også at man ikke bør gi karakterer til små barn. Det de gjør i Sandefjord er en type karakterinnføring etter min mening. … – Det er oppsiktsvekkende at en politiker fra Arbeiderpartiet (arkivfoto) forsvarer ordrenekt.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • – Elevene fortjener tydelige tilbakemeldinger
  Røyken og Hurums avis: – Hensikten med karakterer er å sikre at elevene får tydeligere tilbakemeldinger på hvor de står faglig, og samtidig gjøre overgangen til…
 • – Karakterer vil svekke svake elever
  Røyken og Hurums avis: Elevene ved Slemmestad ungdomsskole frykter innføring av karakterer i syvende vil gjøre vondt verre for elevene som sliter.
 • Elendig utdanning i Afrikas rikeste land
  Bistandsaktuelt: Dårlige karakterer .
 • Møte tirsdag den 1. april 2014 kl. 10
  Stortinget har en lengre artikkel: Men regjeringen åpner nå for forsøk med karakterer i barneskolen , og vi vet at en rekke Høyre-ordførere har søkt om slike forsøk. p……inviteres til Stortinget (arkivfoto) for å debattere dette viktige…
 • Interpellasjon fra Torgeir Knag Fylkesnes til kunnskapsministeren
  – Stortinget: Men regjeringen åpner nå for forsøk med karakterer i barneskolen , og vi vet at en rekke Høyre-ordførere har søkt om slike forsøk. p… Torbjørn Røe Isaksen er nevnt i artikkelen (arkivfoto)
 • Grunnskole: Forskning
  14. mar. : …viser at barn med særskilte behov får høyere karakterer når de inkluderes i den ordinære undervisningen…
 • Blogg: All it takes is Faith and Trust – Barn av rusmisbrukere
  12. feb. : Jeg gikk jo ut med noenlunde gode karakterer og, tenk det!
 • Åpner for karakterer i barneskolen
  Politikk og Forskning – SV: KrF og Venstre støtter regjeringens planer om forsøk med karakterer i barneskolen. – Regjeringen setter ideologi foran kunnskap, sier SVs… (mer…)
 • Karakterer på barneskolen
  20. jan. : Byrådet (arkivfoto) i Bergen har ytret ønske om et prøveprosjekt med karakterer i syvende klasse og vil gjerne samarbeide med Oslo, som tidligere har ått avslag på et lignende ønske fra den forrige regjeringen. Det bør Røe Isaksen lytte til.
 • Suveren skole
  Politikk – Bygdebladet: …for å gi elever karakterer fra mellomtrinnet, andre ønsker å gi karakterer til lærerne…«Snakk godt om oss ved middagsbordet», oppfordret lærer Johanne Vika statsminister Erna Solberg (arkivfoto) og andre frammøtte på lærerrommet ved Grødem skole.
 • Oda Bunes Christmas break
  Odabunes.Blogg: Er veldig fornøyd med resultatene, og jeg ligger fortsatt på jeg har som mål av karakterer . p… (mer…)
 • Karakterer har negativ effekt
  Bergens Tidende – Dinmat.no: DEBATT: Karakterer barneskolen kan ikke begrunnes med forskning. (mer…)

google-336×280

Karakterer

– SV overdriver frykten

Politikk – Finnmarken: Oslo: KrF beroliger SV i spørsmålet om karakterer i barneskolen .

– Holdt på å sette morrakaffen i halsen

Drammens Tidende: AUF-lederen i Buskerud liker ikke at Røyken vil prøve ut karakterer i barneskolen . … I valgkampen flagget Høyre (arkivfoto) at partiet ville ha karakterer på barnetrinnet, men vraket dette i samarbeidsavtalen med Frp, KrF og Venstre. (mer…)

SV vil ha utvidet karakterforbud

NRK: SV-leder Audun Lysbakken (arkivfoto) vil be Stortinget om å sette en stopper for forsøk med karakterer i barneskolen . (mer…)

Nå kommer nye søknader om karakterforsøk i barneskolen

Aftenposten: Bergen kommune vil søke om forsøk med karakterer , kanskje allerede fra 5. trinn. (illustrasjon) (mer…)

SMID2

Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1