Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Karakterer

01.07.2014 6.779 elever eller 9,7 prosent, gikk i fjor ut av grunnskolen med karakteren 1 eller i ett eller flere fag, skriver VG

En artikkel fra Venstre og noen fra andre kilder 1. jul.: Venstre er bekymret og vil tilby et ekstra skoleår for elevene med svakest score. (mer…)

Åtte av ti i barnehagane trudde olivenolje inneheldt lite feitt

En artikkel fra Nationen og et par fra andre kilder 30. jun.: Ho seier ho meiner det låge kunnskapsnivået i barnehagane er skammeleg og svara på undersøkinga uroar henne. … …ved NTNU (arkivfoto) i Trondheim, melder NRK. (mer…)

Talenter for framtiden

27. jun. : Organisasjonen står bak PISA-undersøkelsene, som tester kunnskapsnivået til skoleelever.

Bachelorgrad i avfallsskap

27. jun. : Marte Rømo og Hege Alexandersen var blant studentene som stolt kunne presentere sin bacheloroppgave i Produktdesign, da Høgskolen i Oslo og Akershus arrangerte utstilling. Sammen har de designet og utformet et…

Toppsjefer bruker sosiale medier mest i arbeidstiden

26. jun. : Det viser en fersk studie fra Universitetet i Bergen, publisert i det internasjonale og anerkjente tidsskriftet Journal of Computer-Mediated Communication.

Utdanner operasjonssykepleiere i Etiopia

Bok og Samfunn: – Studentene er godt skolerte, og har et bra kunnskapsnivå. (mer…)

Kunnskap i klassen

Dagbladet: Vi innfører masterutdanning for alle lærerutdanninger for å løfte kunnskapsnivået i norsk skole .

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Karakterer

Breivik-forskeren

Lang artikkel fra Dagsavisen: Leder Nettverk for studier av totalitarisme og demokrati og har gitt ut en rekke fagbøker.Han gikk målrettet til angrep på regjeringskvartalet (illustrasjon) , maktens fremste symbol i Norge, og han massakrerte tenåringer på Utøya fordi han betraktet dem som…

Grunnlovens 200-årsjubileum gjør at vi feirer oss selv litt ekstra i år

Fem saker fra ABC Nyheter, Dagen, Rana Blad, VKT – Vestviken Kollektivtrafikk og Norsk Husflidslag: – Men uansett hvor grufulle slike historier virker i vår tid, må man ikke se dem i lys av kunnskapsnivået og tidsånden de utspant seg i? … …fremme det norske språket (illustrasjon) og det samiske folket. (mer…)

Maria ble aldri frisk etter vannkoppene

Lengre sak i Nettavisen : 22-åringen føler at kunnskapsnivået om ME er på vei opp. Heldigvis. … Også hjernens (illustrasjon) funksjoner rammes ofte.

En grønnere verden er mulig

30. apr. : – Ekspertpanelet var mektig imponert over kunnskapsnivået til elevene, som hadde satt seg ordentlig inn i mye relevant statistikk og forskning, legger hun til.

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Best i landet til å rekne matteoppgåver
  18. jun. : – Eg trur det har økt kunnskapsnivået i matematikk.
 • Onside eller offside?
  Omfattende omtale i Aftenbladet: Fleire menn enn kvinner har difor eit fortrinn både på kunnskapssida og sosialt når det gjeld denne idretten, eit kunnskapsnivå som dei også viser i samtale med andre sportsinteresserte.
 • Heidra av Folkeunversitetet
  Fjordingen: Saman har dei bidrege til auka kunnskapsnivå , folkeopplysing og kulturformidling samstundes som dette har bidrege til levande bygder og auka trivsel, seier Torgeir Toppe, regionrektor Vestlandet ved Folkeuniversitetet.
 • Nei til snusforbud i skolen
  FpU : Dette mener FpU er nok et overtramp av ungdommenes frihet.
 • For mange studiesteder
  5. jun. : Det er behov for nasjonal styring som gir færre og mer faglig spissede institusjoner som underviser i økonomisk-administrative fag. Idag er det for mange.
 • Gutter vil lære mer om sex
  – Cupido har en lengre artikkel: Osmo Kontula som har fokusert på de unge guttenes forhold til og nytte av seksualundervisningen i skolen , la allerede i 2010 la fram en rapport om utviklingen av seksualundervisningen på 2000-tallet og ungdommens kunnskapsnivå når det…
 • Revidert budsjett varsler angrep på lik rett til utdanning
  En artikkel fra NTL – Norsk Tjenestemannslag og en fra ved Oslo: Regjeringen viser at de ikke er interessert i å utvikle det generelle kunnskapsnivået i Norge. (mer…)
 • Søknadsfrist voksenagronom
  Oppland fylkeskommune: Elevene kommer fra hele fylket og har et stort spenn i alder, bakgrunn og kunnskapsnivå .
 • Lønner det seg med mer utdannelse?
  Lengre sak i IDG Computerworld: Undersøkelsen, som omfatter representative utvalg av befolkningen i alderen 16-65 år, setter norsk kunnskapsnivå i et mye bedre lys enn hva PISA og andre skolemålinger gir inntrykk av. Enten så er norsk arbeidsliv svært bra på å utvikle…
 • Kinesiske studentar får undervisning i menneskerettar av UiO
  Lengre sak i Uniforum – UiO : Når me har dialog med studentar og forskarkollegaer klarer me også å heva vårt eige kunnskapsnivå om det som går føre seg i Kina.
 • App-en scorer høyt
  Oljedirektoratet: Juryen skriver at Oil facts bidrar med mye interessant og nyttig informasjon som det ellers er tidkrevende å finne fram til. Den er tilpasset personer som allerede besitter et høyt kunnskapsnivå om den norske oljenæringen. (mer…)
 • Misforstått om karakterer
  Econa, interesseorganisasjon for økonomer: Vi får en samling i toppen med mye A, B og C og svært lite under det. De gamle universitetene og NHH er strengere. Konklusjonen var dermed at karakterene dermed ikke gjenspeilte det faktiske kunnskapsnivået til studentene.

google-336×280

Karakterer

Systematisk deling av kunnskap – til beste for pasienten

– Nordlandssykehuset: …bidrag til forbedring av pasientsikkerhet og kvalitet. Kompetanseprosjektet er satt i gang på oppdrag fra direktøren. Implementering og utdanning skjer i samarbeid med Senter for kunnskapsbasert praksis ved Høgskolen i Bergen .For leger og psykologer (illustrasjon) vil videreutdanningen i…

Valgkomiteens innstilling!

24. apr. : Hun viser et høyt kunnskapsnivå og en evne til å jobbe godt i et lederteam. … Sandra viser engasjement for klagesaker (illustrasjon) og arbeid i klagenemda, og vi mener hun vil være en stødig vararepresentant.

Lærerne vil lære mer – regjeringen sier nei

NRK: – Det er viktig å få opp kunnskapsnivået i skolen og å gi alle barna en sjanse til å gå ut av skolen med den kunnskapen de trenger. Da……roste statsminister Erna Solberg (arkivfoto) de rekordmange lærerne…

Matnyttig utdanning med høy trivselsfaktor

Fosna Folket har en lengre artikkel: Det betinger en økt satsning på utdanning og et høyere kunnskapsnivå i fremtiden…Denne industrien (illustrasjon) er med på å sikre et økende, og ikke minst spennende…

SMID2

Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1