Masterhead

Takk for at du besøker anbudsregler.politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Justis- og beredskapsdep.

De første politibiler med riksvåpen ute i tjeneste

3. jul. : Riksvåpenet er blitt en del av dekoren på politiets utrykningskjøretøy. Det har justis- og beredskapsministeren besluttet. I løpet av august vil alle nye utrykningskjøretøy i politiet vil være påmontert politiets etatsemblem. (mer…)

Instruks om tolkning av utlendingsloven § 32, jf. utlendingsforskriften § 7-4 (personer som har hatt et direkte ansettelsesforhold hos norske styrker/myndigheter i Afghanistan, og som søker beskyttelse i Norge)

nærmest til å realitetsbehandle den [søknadenom oppholdstillatelse etter § 28]. Formålet med instruksen er å sikre at personer som har hatt et direkte ansettelsesforhold hos norske styrker/myndigheter i Afghanistan og som søker beskyttelse i Norge, som utgangspunkt skal få sin sak realitetsbehandlet her, selv om søknaden kan nektes realitetsbehandlet fordi søkeren kan kreves mottatt av et annet land som deltar i Dublin-samarbeidet.

– tre artikler fra Udiregelverk, Regjeringen og TV2 1. jul.: Justis- og beredskapsdepartementet viser til lov av 15. (mer…)

Universitet i Tromsø skal endelig hjelpe politiet i straffesaker

27. jun. : Men etter et møte med justisminister Anders Anundsen i forrige uke kan endelig jobben starte. (illustrasjon)

Heving av underholdskravet

26. jun. : Justis- og beredskapsdepartementet vil øke underholdskravet til rundt 300 000 kroner. (mer…)

Heving av underholdskravet

26. jun. : Justis- og beredskapsdepartementet vil øke underholdskravet til rundt 300 000 kroner. (mer…)

Heving av underholdskravet

26. jun. : Justis- og beredskapsdepartementet vil øke underholdskravet til rundt 300 000 kroner. (mer…)

24-årskrav for familieetablering

26. jun. : Justis- og beredskapsdepartementet foreslår at det innføres et 24-årskrav for familieetablering. Formålet er å bekjempe tvangsekteskap og sikre at paret er selvforsørget. Forslaget sendes nå på høring. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Viddi

Søk i alle norske nyheter:

welcome

Politikkavisen – nyhetsoversikt

Velkommen til Politikkavisen. Vi gir deg den mest omfattende nyhetsportal over politiske saker og politikere i Norge som noen gang er laget. Les mer

selfad-write

Justis- og beredskapsdep.

– Advokater har meldt seg til å jobbe gratis

1. jul. : De har lang erfaring med å gi rettshjelp til asylsøkere, men mistet nylig den økonomiske støtten fra Justisdepartementet . & hellip ; …ordningen får hjelp til å søke, sier Line Henriette Hjemdal (arkivfoto) , stortingsrepresentant for KrF.

Vil skaffe gratis advokathjelp til 600 asylbarn

30. jun. : – Dette er et initiativ jeg utelukkende vil støtte, dersom justisdepartementet ikke nå får på plass en ordning for disse barna, sier Arild Humlen. … …lengeværende barn ligger fremdeles ute på høring i Stortinget (arkivfoto) .

Riksadvokaten: – Slipp fangene fri ved plassmangel

29. jun. : Han er klar over justisminister Anders Anundsen fra Frp kan vente seg lenger soningskø dersom han prioriterer varetektsplasser framfor ordinære soningsplasser.Der står det svart på hvitt at siktede i straffesaker (illustrasjon) ,…

Ap-Hadias hemmelige maktbryllup

28. jun. : KLAR FOR BRYLLUP: Ap-leder Jonas Gahr Støre og tidligere justisminister Grete Faremo ankom The Thief i taxi lørdag. Her mingler de to politikerne i resepsjonsområde på luksushotellet før bryllupsfesten.Hadia Tajik (arkivfoto: Ilja C Hendel / Regjeringen) ble allerede som 22-åring politisk rådgiver for…

Calendar-2

juli 2014
m ti o to f l
« jun    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Search in Archive

Select a date
Select a category
Search with Google

Right-1-1

 

amazon-120×600

 
Breaking News
 • Basehopping her vert ikkje forbode
  3. jul. : Justis- og beredskapsdepartementet seier nei til å forby basehopping i Aurland.
 • Avsatt dommer får ikke jobben tilbake
  – to artikler fra VG og Aftenposten 2. jul.: Bertelsen har overfor BT omtalt den 123 sider lange dommen fra tingretten som justismord. (mer…)
 • Sparket dommer får ikke jobben tilbake
  2. jul. : Staten ved Justis- og beredskapsdepartementet frifinnes også for påstanden om brudd på Den europeiske menneskerettskonvensjon .
 • Islamist fra Skien i terrorvideo fra Irak
  30. jun. : I en video fra ISIL forteller en 25-årig mann fra Skien hvordan han og andre opprørere drepte irakiske soldater i kampen om en grensestasjon. I filmen sprenges også en politistasjon. … …kongehuset og tidligere statsminister Jens Stoltenberg (arkivfoto) .
 • Politiet mener det er nok politi i gatene
  30. jun. : – Det viser jo at politiet er til stede der folk bor, og det skaper en trygghet i seg selv, sier justisminister Anders Anundsen til TV 2 .
 • Nok politi i gatene, mener politiet
  30. jun. : – Det viser jo at politiet er til stede der folk bor, og det skaper en trygghet i seg selv, sier justisminister Anders Anundsen til TV 2 .
 • Norsk ja til prøveordning med «Air Marshalls»
  En artikkel fra Boarding og et par fra andre kilder 27. jun.: Hvis prøveordningen skal utvides til flyselskaper fra andre land enn USA og Israel, må aktuelle land søke Samferdselsdepartementet, som vil vurdere søknaden i samarbeid med Justis- og beredskapsdepartementet og Utenriksdepartementet. (mer…)
 • Voldtektsofre som handelsvare
  27. jun. : JUSTIS- OG BEREDSKAPSDEPARTEMENTET sendte i januar 2014 ut til høring et tilbud fra det privateide analyseinstituttet Gena om å gjøre landsdekkende et prosjekt fra Stavanger om DNA-analyse av sikret materiale fra rettsmedisinske……fremmer etterforskningen og voldtektsofrenes (illustrasjon) interesser.
 • Tre nordmenn dømt til lange fengselsstraffer i Litauen
  27. jun. : Tre menn fra Tromsø er i Litauen dømt til fire år og seks måneders fengsel for oppbevaring av et stort antall med reseptbelagte tabletter.
 • Nå blir det væpnede vakter på fly i Norge
  – en artikkel fra Aftenposten og et par fra andre kilder 27. jun.: Regjeringen sier ja til en prøveordning med væpnede vakter om bord på fly fra Israel og USA. (mer…)
 • Høring – endringer i utlendingsloven (24-årsgrense for familieetablering)
  27. jun. : Justis- og beredskapsdepartementet har sendt på høring et forslag om innføring av 24-årsgrense for familieetablering.
 • Fremleggelse av ID dokumenter. Dokumentfalsk. Søknad om beskyttelse
  27. jun. : Kravet tas til følge, og etter analogi fra det som gjelder i sivile saker, pålegges sakskostnadsansvaret staten v/Justis- og beredskapsdepartementet , jf.…opphold i Russland og ankomst til Gardermoen (arkivfoto) heter det…

google-336×280

Justis- og beredskapsdep.

Universitet i Tromsø skal nå hjelpe politiet i straffesaker

Fem artikler fra NRK, Abcnyheter, Fritanke, Dagbladet og Finnmarken 27. jun.: Men etter et møte med justisminister Anders Anundsen i forrige uke kan endelig jobben starte. (illustrasjon) (mer…)

Tyskland vil forby utgivelse av

26. jun. : Det skylder vi holocaust-ofrene og deres familier, sier Bayerns justisminister Winfried Bausback. … Etter andre verdenskrig tilfalt bokas rettigheter delstaten Bayern fordi Adolf Hitler (arkivfoto) på papiret var innbygger i byen da han tok sitt liv.

Politisommel i reprise

26. jun. : Hvor lenge kan en justisminister fra Frp se på at dømte ikke får den straffen de skal ha fordi politiet somler?

SMID2

Justis- og beredskapsdep.

Justisminster Knut Storberget om Norges papirløse

Youtube: Under konferansen Humanitær stormakt, asylpolitisk provins? i Frokostkjellern 22.09.2010 ble justisminister Knut Storberget spurt hva han tenker å gjøre med … (mer…)

Grete Faremo, Justisminister, 2012

Youtube: Grete Faremo åpner den 9 psykologikongress i Oslo 30-31 August 2012. Om strafferettslighet og tilregnelighet. (mer…)
Anbudsregler

NHFs oppfordring til en ny, borgerlig regjering

Norges Handicapforbund: …skal være forankret i folketrygden, at det foretas en gjen-nomgang av anbudsreglene for innkjøp av hjelpemidler, og at effektiviseringsgraden for hjelpemiddelformidlingen vektlegges, særlig for funksjonshemmede med store behov. (mer…)
Anbudsregler

- KrF kan ha skutt seg i foten

Bergens Tidende - Dinmat.no: Kjersti Toppe mener Nydalen-avtalen åpner for en mer liberal bioteknologilov. … KrF-leder Knut Arild Hareide (arkivfoto) skrøt mandag over at KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres et offentlig tilbud om tidlig ultralyd for alle gravide. (mer…)
Anbudsregler

- Ordføreren kastet sine egne til ulvene

Østkantavisa, Oslo: I 2008 konkluderte advokatfirmaet G-partner med at det ikke foreligger dokumentasjon for svindel- og korrupsjonspåstandene knyttet til firmaet Siemens. Samtidig måtte partene tåle kritikk for brudd på anbudsreglene . (illustrasjon) (mer…)
Anbudsregler

Same procedure every year

FriFagbevegelse.no: …siste fire åra, og de har programfestet utbytteforbud innen privat velferd. Likevel har kommersialiseringen økt. Det offentlige har ført en ubarmhjertig anbudspolitikk hvor private selskaper med lave kostnader vant anbudene. Omsorgen er også omtalt (arkivfoto) (mer…)
Anbudsregler

Gode råd til Erna

NORUT Samfunnsforskning AS har en lengre artikkel: Det offentlige Norge handler inn varer og tjenester for 400 Milliarder. Det skjer etter strenge anbudsregler , som forhindrer nye løsninger å komme i markedet… (mer…)
Anbudsregler

SIEMENS SENSE

Lang artikkel fra Teknisk Ukeblad: …kan leses på tvers av journalsystemer, sier Skjervold. Åpent for flere. Også adapterløsningen Sense er bygget på retningslinjer fra IHE. Norske helsevirksomheter kan ikke bare velge Siemens. Det kommer i konflikt med anbudsreglene . (mer…)
Anbudsregler

Innspill til partiene

MEF Nettbutikk : …etterslep på vegnettet og etatenes anbudspraksis . • Utdanning og rekruttering - Antallet skoleplasser innen VG2 Anleggsteknikk bør økes slik at skoletilbudet imøtekommer behovet hos næringslivet og etterspørselen fra elevene. (mer…)
Anbudsregler

En ærlig dobbeltmoralist står fram

Vestfold Blad: Kanskje leste han… (mer…)

amazon-1