Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Fredrik Punsvik

Politikk og samfunn Norge Vil ha taxfree på toget

Dagens Næringsliv: Senest i sommer gikk førstenestleder Fredrik Punsvik i Unge Høyre ut og tok til orde for å avskaffe ordningen i sin helhet. … Arbeiderpartiet (arkivfoto) var blant dem som var tidlig ute med å kritisere forslaget.

– Vi gir oss ikke

Bergen Student-TV : Nestleder for Hordaland Unge Høyre, Fredrik Punsvik , mener at det er viktig å ikke glemme at vi allerede har fått den største økningen av studiestøtten på 10 år.…Venstre og KrF (arkivfoto) etter at det kom fram at 11 måneders studiestøtte ble kuttet i det…

Fredric lover løft for yrkesfag

Romsdals Budstikke: Men dette prellet av på Fredrik Punsvik fra Høyre. … Mette Hanekamhaug (arkivfoto) hadde liten sans for at Fredric allerede tar valgresultatet for gitt.

Full stipendforvirring i Unge Høyre

Universitas: Tidligere har Fredrik Punsvik, ungdomspartiets andre nestleder, fremmet et forslag om å skrote taxfreeordningen. (arkivfoto) (mer…)

– Vi måtte bli voksne så fort

Politikk – Dagbladet: To år etter at hun klamret seg til livet på Utøya, er hun stortingskandidat for voksenpartiet Ap i Finnmark og sentralstyremedlem i ungdomsorganisasjonen AUF. Tristan Dupré fra Frp, Andreas Skjæret fra Venstre, Seher Aydar fra Rødt og… Stoltenberg er nevnt i artikkelen (arkivfoto: FlickreviewR)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie