Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Frank Bakke-Jensen

Politikk: Dekkoperasjon

– Radio Nordkapp: Frank Bakke-Jensen mener opposisjonen driver symbolpolitikk for å dekke over at de ikke gjorde noe da de selv satte i regjering.

Politikk: Regjeringen fullfinansierer ferdigstillelse av grensestasjon

Radio Nordkapp: Økningen gjør at Forsvaret er godt rustet for framtidige behov, sier stortingsrepresentant Frank Bakke-Jensen . … …forvente oss i framtiden, sier stortingsrepresentant Jan Henrik Fredriksen (arkivfoto) .

Bakke-Jensen vil se fiskeriministeren hoppe på havet

Fiskeribladet Fiskaren: Høyres Frank Bakke-Jensen hoppet i havet i Finnmark. Og nå utfordres både nåværende og tidligere fiskeriministere. … …annet fiskeriminister Elisabeth Aspaker (arkivfoto) og administrerende direktør i FHL, Geir Ove Ystmark.

Vil ikke legge ned en eneste av sine 11 flyplasser

NRK: Høyres stortingspolitiker Frank Bakke-Jensen mener det blir feil å starte diskusjonen med hvilke flyplasser som kan legges ned. … …Avinor om å vurdere endringer i flyplasstrukturen (illustrasjon) i landet.

Mener Høyre har lurt velgerne

NRK: Frank Bakke-Jensen innrømmer at regjeringsplattformen går lenger i leveringspliktsaken enn det han frontet for Høyre i valgkampen.

Sett fra Nord-Norge er den skuffende

Nordlys: …både på Stortinget og i nordnorsk lokal- og regionalpolitikk er der Høyre- og Frp-politikere som ville vært i stand til å gjøre jobben. Hva med Øyvind Korsberg, Frank Bakke Jensen og Ivar… Elisabeth Aspaker er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie