Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Erna Solberg

Frp-Siv vil fjerne sløret

2. jul. : Statsminister og Høyre-leder Erna Solberg er på reise i Afrika og ville ikke ta seg tid til å besvare VGs henvendelse om et mulig forbud onsdag. … Det borgerlige byrådet i Oslo (arkivfoto) har også forbudt heldekkende ansiktsplagg i skolene.

Regjeringen til sinte EU-politikere: Ikke vår skyld at ostetollen er borte

TV2 1. jul.: «Kjære statsminister Erna Solberg (arkivfoto: Høyre) .»…

– Frekt å bruke helg som argument for sviktende voldtektsetterforskning

1. jul. : Statsminister Erna Solberg sa så sent som februar i år at kvinnens historie «er et eksempel på at samfunnet også svikter, når det viktigste man skal gjøre er å sørge for at en overgriper faktisk blir tatt».

– Er ikke homosak lenger min sak?

30. jun. : Da får alle følge Kim Frieles eksempel, og la være å møte når statsminister Erna Solberg inviterer til mottakelse for Pride-arrangementet. … Før valget i fjor fikk vi høre at med en blåblå regjering vil det bli verre for homofile (illustrasjon) å komme ut av skapet.

Innspurten i jordbruksforhandlingene kan havne i kontroll- og konstitusjonskomiteen

27. jun. : Senterpartiet mener Leif Forsell ikke burde vært til stede under forhandlingene og er ikke fornøyd med svaret fra Erna Solberg (arkivfoto: Høyre) .

– Dette er for stusselig, Jonas

26. jun. : Jeg fikk til mer med Erna Solberg i klimaforliket enn de rødgrønne klarte å levere på åtte år, og i siste runde også med Siv Jensen. … Venstre-leder Trine Skei Grande og SV-leder Audun Lysbakken (arkivfoto) mener Klima-Jonas ikke holder mål.

Massiv fraflytting fra norske gårder

18. jun. : ** Lundteigen og Senterungdommen frykter svenske tilstander ** Listhaug vil gjøre det lettere å kjøpe gårder. Per Olaf Lundteigen er også nevnt (arkivfoto)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie