Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Eirik Lae Solberg

Fire statssekretærer fra Buskerud

Laagendalsposten: Eirik Lae Solberg , John-Ragnar Aarset, Amund Drønen Ringdal og Jardar Jensen blir statssekretærer for Høyre i den nye regjeringen.Er nå prosjektleder for samfunnskontakt i Fiskeri (arkivfoto)…

Ikke forbud mot tigging

– Klar Tale: Høyre og Fremskrittspartiet var enige om en del saker under valget. Nå skal de danne regjering sammen. De har sagt hvilken politikk de vil ha. Det kalles en politisk plattform.

Nytt Munch-museum vedtatt i Oslo bystyre

– en artikkel fra Aftenbladet og en fra ABC Nyheter: – Dette er slutten på et endeløst skrik, sa Høyres Eirik Lae Solberg da Oslo bystyre onsdag satte et punktum for debatten om hvor det nye Munch-museet skal ligge. Nasjonalgalleriet er nevnt i artikkelen (arkivfoto: Bjørn Erik Pedersen) (mer…)

Tiggeforbud utsatt

– NRK: – Det vil fungere dårlig å flytte ordensproblemene rundt tigging til andre områder i byen, sa gruppeleder Eirik Lae Solberg .

Rundt 100 romfolk demonstrerte for en plass å bo

– Dagbladet: De kan ikke slå seg ned i parker eller andre friområder i byen, som fører til innskrenkede muligheter for andre mennesker til å bruke byen vår, sier gruppeleder i Høyre, Eirik Lae Solberg til Dagbladet.

Oslo-partiene kan tape 2 millioner

Stillinger og Politikk – Osloby: Høyres gruppeleder Eirik Lae Solberg vil diskutere kuttforslaget med både bystyregruppen og Oslo-partiet.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie