Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Bente Bakke

-Åpent brev til Ikea og Vestby kommune

27. jun. : Debattinnlegg om Ikea (arkivfoto: High Contrast) , jordvern og Vestby kommune – skrevet av Bente Bakke , Miljøpartiet De Grønne.

Klare for Ikea-oppstart

Moss Avis: …Bjørg Tveit Strøm, Vestby Landbrukslag, Bente Bakke , Vestby Miljøpartiet De Grønne, Lars Johan Rustad, Vestby Kristelig Folkeparti, Arjo van Genderen, Vestby Venstre og Ola Morten Geving,……seg til å foreta ved en utbygging (illustrasjon) på Delijordet.

De Grønne på Statoils generalforsamling

15. mai : …vår bystyrerepresentant i Stavanger og Bente Bakke, tidligere stortingsrepresentant for Høyre, talte for forslagene om å trekke Statoil ut av tjæresand,… (illustrasjon) (mer…)

Statoil ut av tjæresand!

Miljøpartiet de grønne: På konferansen deltar Torfinn Ingeborgrud, bystyrerepresentant for De Grønne i Stavanger, Bente Bakke, tidligere stortingsrepresentant for Høyre og Lage Nøst, nasjonal talsperson for partiets… Arbeiderpartiet er også omtalt (arkivfoto) (mer…)

Oljetung regjering

Dagsavisen: Bente Bakke .

– Listhaug etterlot seg et vepsebol

Moss Avis: En av Pettersons motspillere, tidligere stortingsrepresentant for Høyre, nå politiker for Miljøpartiet De Grønne, Bente Bakke , appellerer til Sanner på debattsidene i dagens avis. Også nevnt: Jan Tore Sanner (arkivfoto: Tomas_Moss)

MDG: – Dette er den største politiske revolusjonen på flere tiår

Asker og Bærums Budstikke: Miljøpartiet De Grønne er større enn SV i Asker og Bærum etter at forhåndsstemmene er opptalt.…som er styremedlem i Akershus og tidligere miljøpolitisk talskvinne i Høyre arkivfoto:…

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie