Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Andre N. Skjelstad

Kraftig oppgjør i Stortinget

Lang artikkel fra Bondelaget: Andre N. Skjelstad fra Nord-Trøndelag sa at Venstre fikk på plass en avtale som sikrer mangfoldet i norsk landbruk, og som ivaretar små og mellomstore bruk.…mens Arbeiderpartiet (arkivfoto) , Senterpartiet, SV og Miljøpartiet De… (mer…)

Får betale veier fra ferjepenger i 40 år

En artikkel fra Aftenbladet og et par fra andre kilder: Et viktig politisk grep som kommer distriktene til gode, sier Toskedal, mens Venstres stortingsrepresentant Andre N. Skjelstad tar vedtaket som nok et tegn på at samarbeidet mellom regjeringen og støttepartiene går godt. Også omtalt: Stortinget (arkivfoto) (mer…)

12.06.2014 Idag ble det enighet på Stortinget om kommunereformen

Venstre: Den vet best hvor skoen trykker som har den på, sier kommunalpolitisk talsmann i Venstre Andre N. Skjelstad – Derfor trenger vi også livskraftige regioner som er underlagt… (mer…)

Stortinget vil ha tre folkevalgte nivå

Venstre: …Ketil Kjenseth og Trine Skei Grande fremmet i vår et representantforslag om utvikling av et nytt folkevalgt regionnivå til erstatning for fylkeskommunen, som nå har fått bred tilslutning… (mer…)

Fylkeskommunen må erstattes med regioner

Venstre: Avgjørende for solid folkestyre er å erstatte fylkeskommunen med større og sterkere regioner, skriver stortingsrepresentant Andre N. Skjelstad i et innlegg i Levangeravisa. (mer…)

Møte tirsdag den 27. mai 2014 kl. 10

Stortinget har en lengre artikkel: (2. Representantforslag frå stortingsrepresentantane Sveinung Rotevatn, Pål Farstad, Andre N . Skjelstad og Abid Q. Raja om utgreiing av lovfesting av nasjonal minsteløn ).

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie