Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Alfred Bjørlo

Trur reform kan gi kompetansesenter i distrikta

Eidaportalen : Nye regionale skattekontor må leggjast utanfor dei store byane. Det meiner sentralstyremedlem i Venstre, Alfred Bjørlo .

– Fjordvarme er lønnsamt

Fjordabladet: No gjeld det å spreie kunnskapen, og målet er at alle sentrale politikarar i Norge skal vite kva fjordvarme er, seier Eid-ordførar Alfred Bjørlo .

Indre line gjev dei beste regionale og samfunnsøkonomiske gevinstane

– Djuvik.Origo har en lengre artikkel: Det er faktisk ikkje sant, det som vert hevda av ordførar på Eid, Alfred Bjørlo , og hans godt betalte rådgjevarar i Nordfjordkryssing AS, at det er berre midtre line som gjev positive regionale ringverknader.…så burde jo papiravisene (illustrasjon) og NRK nettopp satse på kritisk…

Bjørlo blir sentralstyremedlem i Venstre

En artikkel fra Fjordingen og noen fra andre kilder: Under landsmøtet i Venstre denne helga, vart eidaordførar Alfred Bjørlo vald inn i sentralstyret. (mer…)

Vil samle Vestlandet i eit fylke

– NRK: Saman med Alfred Bjørlo og Per A. Thorbjørnsen vil ho opprette stor – regionar ikkje berre på Vestlandet, men i heile Noreg. … Regjeringa vil legge ned fylkeskommunane, men dette er det ikkje fleirtal for på Stortinget (arkivfoto) .

03.04.2014 Alfred Bjørlo frå Eid er innstilt som ein av sju medlemmer i det nye Sentralstyret i Venstre

Venstre: Valet finn stad på Venstre sitt landsmøte, som finn stad i Oslo 4.-6. april. (mer…)

Alfred Bjørlo innstilt til Sentralstyret i Venstre

En artikkel fra Eidaportalen og en fra Firdaposten: …POLITIKK: Alfred Bjørlo, ordførar i Eid,er innstilt som ein av sju medlemmer i det nye Sentralstyret i Venstre. Valet finn stad på Venstre sitt landsmøte, som finn stad i Oslo frå fredag 4. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie