Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Abid Raja

Helgeland friluftsråd på sykkeltur med Abid Raja

27. jun. : Torsdag besøkte stortingspolitiker Abid Raja Mosjøen, hvor han blant annet traff daglig leder i Helgeland friluftsråd, Kristian Helgesen.

Krever handlingsplan mot drukningsdød

25. jun. : Venstre-politiker Abid Raja tok sist uke initiativ til et felles møte med organisasjoner som jobber til daglig med denne problematikken.

Har du en favoritthytte?

En artikkel fra Oppland Arbeiderblad og en fra Turistforeningen Turistforening: Abid Raja (Venstre-politiker og deltager på 71gr Nord) Kjetil Østlie (journalist, friluftsmann og grunnlegger av nettmagasinet Harvest) Sandra Lappegård (redaktør av magasinet UTE) Per Roger Lauritzen (redaktør av NAF veibok og… (mer…)

Bystyrets baksetesjåfører

Venstre: Det måtte både Ketil Solvik-Olsen og Abid Raja til for å forklare at staten tar maks halve regningen, og ikke av hva som helst. (mer…)

FELLES KOLLEKTIVBILLETT

– en artikkel fra Teknisk Ukeblad og en fra Venstre: Derfor må vi ha et kollektivsystem som gjør det enkelt å planlegge, betale og utføre en reise fra A til Å, sier forslagsstiller og samferdselspolitisk talsmann i Venstre, Abid Raja. (mer…)

10.06.2014 Klima- og miljøutfordringene er store

Venstre: Transportsektoren er en vinner i budsjettet når Venstre er med å forhandle, uttaler Abid Raja. (mer…)

26.05.2014 Styre- og gruppemøtet ble lagt i forkant av åpent møte om den nye kommuneplanen i Oslo Bymuseum

– Venstre: Status Bildelingsparkering Styret v/Tore Wilken Nitter Walaker har utarbeidet et forslag til forskriftsendring som er oversendt Abid Raja og hans politiske rådgiver Magnus… (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie