Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Formueskatten

Svar spm. 567 fra stortingsrepresentant Trygve Slagsvold Vedum…

Politikk og Økonomi – Regjeringen 19. feb. : «Begrunnelse: Det foregår for tiden en debatt rundt formueskatten og alternative modeller for formuesbeskatning.»… (arkivfoto) (mer…)

Regjeringens skattefarse

Økonomi – VG 18. feb. : Redusert selskapsskatt er i så måte et godt virkemiddel, og langt mer effektivt enn en ensidig reduksjon av formueskatten. … Arbeiderpartiet (arkivfoto) ønsker det samme, men har antydet en… (mer…)

Ministerbesøk for å snakke om norsk kapitaltilgang…

Økonomi – Bedriftsforbundet 17. feb. : Sammen har vi levert et forslag om å fjerne formueskatten på arbeidende kapital. (mer…)

Høyre og Frp skulle lage skisse for helhetlig skattereform. Resultatet var fire avsnitt på én A4-side…

Politikk – Dagbladet 17. feb. : …gradvis faser ut formueskatten på arbeidende kapital med en hensiktsmessig avgrensning». (arkivfoto) (mer…)

Vi må heie litt mer på kapitalistene

Økonomi og Politikk – Skoginfo 9. feb. : Formueskatten, Norges største politiske skattesymbol og vår ”sikkerhet” for at alle betaler skatt og dermed bidrar inn til fellesskapet, er også på agendaen. (mer…)

Unios forslag til tiltakspakke vil gi 20.000 nye arbeidsplasser

Økonomi og Politikk – UNIO 5. feb. : – Store skattelettelser er feil medisin, nye lettelser i formueskatten eller selskapsskatten gir liten sysselsettingseffekt og dårlig fordeling. (mer…)

Alvor preger Rederiforbundet…

Økonomi – SMP 4. feb. : Henriksen brukte også mye tid på formueskatten, og mente det vil være et paradoks om det blir formueskatten som, som han uttrykte det. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Breaking News

google-336×280

Formueskatten (Block5)

Oljearbeidere; hvorfor tåler du dette?

Lengre sak i Aftenbladet 6. des. 2015 : NHO jobber også for å fjerne formueskatten, slik at norske bedriftseiere har like vilkår som utenlandske bedrifter som jobber i Norge. (mer…)

Innfør skatt på arv

Økonomi – Dagensperspektiv 19. okt. 2015 : Ap valgte å rette angrepene inn mot regjeringens reduksjon av formueskatten. (mer…)

Så mye sparer Ernas rike onkler på regjeringens skattekutt

VG 17. okt. 2015 : 20 av Høyres rikeste onkler og tanter sparte i fjor til sammen over 12 millioner kroner på den borgerlige regjeringens kutt i formueskatten. (mer…)

Next Biometrics opp 200 prosent på 7 dager

Hegnar 15. okt. 2015 : Forklaringen skal, ifølge Idsøe på HegnarTV mandag, være den norske formueskatten. … I skrivende stund er det omsatt Next-aksjer over Oslo Axess for nær 180 millioner kroner og aksjen er det 5. mest omsatte på børsen i dag, etter Statoil (arkivfoto)… (mer…)

SMID2

Formueskatten (Block6)

Endringer i formueskatten

Youtube: Finanskomiteens leder Torgeir Micaelsen forklarer endringene i formuesskatten.
(mer…)

Formueskatten

Skattelistene: Disse 60 hadde null i inntekt i 2014

Hegnar 16. okt. 2015 : Med en nettoinntekt på 0 blir det sikkert ikke så lett å finne penger til å betale formueskatten, slik tilfellet for eksempel er for ekteparet Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvig. … …som nettopp giftet seg og forærte fruen en Ferrari (arkivfoto)… (mer…)

Formueskatten

Kan forstå at folk er nysgjerrige

Osogfusa 16. okt. 2015 : Eg veit om næringslivskollegaer som har måtte ta opp lån for å betala formueskatten sin. (mer…)

Formueskatten

Hegnar: – Pinlig svakt om formueskatten

Hegnar 11. okt. 2015 : At den blåblå regjeringen vil redusere formuesskatten med 1,1 milliard kroner, har fått både politikere og økonomer til å komme med knallhard kritikk, skriver Trygve Hegnar. (mer…)

Formueskatten

Mest til de velstående

HEIS 16. okt. 2015 : Det vil gi størst økonomisk uttelling for de med mest verdier ved å lette på formueskatten, samtidig legges det opp til å bruke rekordmye av statens oljeforme. … LO-leder Gerd Kristiansen (arkivfoto) uttaler til Frifagbevegelse at hun er rett og slett er… (mer…)

Formueskatten

22 prosent selskapsskatt

Vikebladet 8. okt. 2015 : Formueskatten skal reduserast frå 0,85 proent til 0,80 prosent.

Formueskatten

Snill egoisme

Underholdning – Dusken 10. okt. 2015 : Fjerning av formueskatten skaper større rasshøl! (mer…)

Formueskatten

Politiker med hytte?

Singelnett 6. sep. : Hytter har lav verdsettelse i formueskatten , som jeg ikke får ta del i uten å kjøpe hytte.

Formueskatten

Bjelland vil ha konkret handling – ikke flere mål

Aftenbladet 21. aug. : Er det én ting de 118.000 arbeidsledige i Norge ikke trenger nå, så er det kutt i formueskatten , sa Trond Giske.

amazon-1