Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Bompenger

50.000 busspassasjerer ble rammet

BT 23. feb. : Men en oversikt over bompengepasseringene den dagen, viser at det var 10.832 færre passeringer gjennom de 14 bompengestasjonene enn det var mandagen før. (mer…)

Ny runde om bompengefri midtdalskommune…

GD 23. feb. : Midtdalsordførerne fortsetter jobben mot en bompengefri midtdalskommune. (mer…)

Gigantsprekk, forsinkelser og nesten ingen veier…

Politikk – 23. feb. : Hvordan startet Askøypakken, og har vi fått noe igjen for bompengene? Bla gjennom vår tidslinje, og bli oppdatert på siste nytt. … …gang og sykkelfelt (illustrasjon) , og kjørebane i begge retninger. (mer…)

Ap-politiker langer ut mot Frp-garantier…

Politikk og Økonomi – 23. feb. : Frykter mer bompenger…… … – En privat investor (illustrasjon) skal ha avkastning, og denne avkastningen må komme gjennom bompengene. (mer…)

På tide å ta opp handelskampen…

Av-Avis 23. feb. : Tilbudet må utvides, og det er ingen tvil om at bompenger gjør at flere like gjerne reise over broen når de uansett må betale. (mer…)

– Nå må vi snart få et bypakkesvar

SMP 19. feb. : Bekymringen over manglende tilbakemelding fra departementet går først og fremst på at det kan forsinke prosessen med bompengesøknaden. (mer…)

PRISSJEKK: Billigst og raskest transportmiddel til Gardermoen

Økonomi – Dinside 19. feb. : (Inkludert bensin, bompenger og 1 ukes parkering. 2) Uber: (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Breaking News
 • Hva vet du om Askøypakken?

  Av-Avis 23. feb. : Hvordan startet Askøypakken, og har vi fått noe igjen for bompengene? Bla gjennom vår tidslinje, og les hva prosjektleder Ole Henning Davik forteller om dagens status. … …gang og sykkelfelt (illustrasjon) , og kjørebane i begge retninger. (mer…)

 • Avvikling av reisefradraget vil føre til større sosial ulikhet

  TOI 23. feb. : Rapporten har også vurdert klimapolitiske effekter og fordelingsvirkninger av drivstoffavgiften, bompenger, engangsavgiften på personbiler og avgiftsfritakene for elbiler. (mer…)

 • Fjernet stein på fire tonn for å slippe bompenger…

  NRK 22. feb. : Fjernet stein på fire tonn for å slippe bompenger…… (mer…)

 • Fikk ingen vei-løfter…

  Politikk – RHA 22. feb. : Hvis staten ikke tar hele regningen for dobbeltløp i Strømsåstunnelen, blir det mer bompenger å betale for bilistene. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen vil ikke love noe. (mer…)

 • Buskerudbyen er galskap…

  DT 20. feb. : Hvordan er resultatet blitt i alle byene rundt om i landet som har innført bompengeringer? (mer…)

 • Misliker at det blir slutt på gratisparkeringen

  NRK 20. feb. : – Vi hadde ikke kjøpt elbil som nummer to-bil, hvis det ikke var for fordeler som gratis parkering og bompenger. (mer…)

 • – Gi partiet Moderatene en sjanse!

  Politikk og Økonomi – Omfattende omtale i SFM 20. feb. : Og nå skal den jevne bergenser også suges ut med noen vanvittige tilleggs-bompenger for å gjøre når de selv må kjøre. (mer…)

 • Talet på kollektivreisande i Hordaland aukar framleis

  Hordaland 19. feb. : Me er opptatt av å sikra at veksten held fram i 2016. Derfor har me sikra 300 nye daglege avgangar i Bergen, samstundes som det blir innført restriktive tiltak som tidsdifferensierte bompengesatsar og sambruksfelt, seier Hestetun. (mer…)

 • Fem spørsmål og svar om de utskjelte dieselbilene

  Økonomi og Politikk og Helse – VG 18. feb. : Det vurderes miljødifferensierte bompenger. … Vil det fortsatt være billigere å fylle diesel enn bensin (illustrasjon) ? (mer…)

 • Sniker på gamlevegen…

  Andalsnes-Avis 18. feb. : Det var allerede før jul at det oppsto rykter om at enkelte bilister tok seg den friheten og bruke gamlevegen i stedet for å kjøre gjennom Vågstrandstunnelen for å spare bompenger. (mer…)

 • Bompenger Kirkenes-Hesseng

  Sagat 18. feb. : Et klart flertall i kommune­styret synes det er helt greit at bilistene skal betale 400-600 millioner i bompenger for å finansiere vei til ny stamnetthavn i Sør-Varanger. (mer…)

 • Miljø og sivil ulydnad

  Innsikt.Bt 18. feb. : Ein kan ikkje bryte lover for å få bompengeavgifta opp eller ned fem kroner. (mer…)

google-336×280

Bompenger (Block5)

Slakter vedtak om gratis buss

BT 12. feb. : Torsdag kunne BT fortelle at den politiske ledelsen i Bergen kommune og Hordaland fylkeskommune går inn for å femdoble bompengetakstene på dager med høy luftforurening.- Det kan være et slags plaster (illustrasjon) på såret, men effektene… (mer…)

Sterk økning i E6-trafikken

H-A 7. feb. : E6-bilistene betaler i snitt 75.000 kroner mer enn budsjettert i bompenger hvert døgn, eller 30 millioner per år. I 2015 passerte 13.750 kjøretøyer bomstasjonen på Kolomoen. Det er vesentlig høyere enn prognosene. (mer…)

Bompenger Flakk – Rørvik

Fosenvegene 7. feb. : Bestille avtale for Krinsvatn og Flakk-Rørvik. (mer…)

Drift av Mortavika-Arsvågen er utlyst…

Vareveger 2. feb. : I 2014 var billettinntektene på sambandet 214 millioner kroner eks. moms og bompenger .

SMID2

Bompenger

Varsler nye år med bompenger i Trondheim

NRK 13. feb. : – Vi får ikke penger fra staten hvis vi ikke har bompengeinnkreving, sier trondheimsordfører Rita Ottervik. Frp mener ordføreren farer med løgner. … Andreassen viser til at Arbeiderpartiet (arkivfoto) med ordføreren i… (mer…)

Bompenger

Drammen og byutvikling…

DT 17. feb. : Derfor må et system for kø-prising innføres (bompenger hvor satsene varierer etter trafikkmengde og tid på døgnet). (mer…)

Bompenger

Realisering av både eksisterande og nye tiltak i Kvammapakken

KVAM 16. feb. : Men dette vil krevje anten auka takstnivå, fleire bomstasjonar og/eller lengre bompengeperiode. (mer…)

Bompenger

Nå kan bomtaksten på Askøy økes med 25 prosent…

Økonomi – Av-Avis 17. feb. : Inntektssvikten fra bompengene må dekkes inn. Det blir bilistenes ansvar. (mer…)

Bompenger

Avslappet bompengesjef

BT 10. feb. : Når du er bompengesjef i en by som Bergen, blir jobben med deg hjem. (mer…)

Bompenger

Skriftlig spørsmål fra Freddy de Ruiter til samferdselsministeren

Politikk – Lengre sak i Stortinget 17. feb. : Det er skapt store forventninger om ferdigstillelse av E18 Tvedestrand-Arendal i 2018 og aksept i det politiske miljø for en bompengesats på 35 kr. (mer…)

Bompenger

Byrådet vil fjerne én av fem biler fra Oslos veier innen 2020

Lengre sak i Osloby 17. feb. : Hvis de innfører en hel rekke begrensninger i form av lavutslippssoner og høyere bompengeavgift, vil man kunne få en nedgang i trafikken i alle fall i deler av byen, sier Fridstrøm. … …saken sendes over til bystyret for endelig behandling (illustrasjon) ,… (mer…)

Bompenger

Den siste sovjetstaten og den nye diktaturstaten i Europa

SFM 16. feb. : Folk som er avhengige av bilene sine tvinges i kne med galopperende inflasjon i bompengesatser, reguleringer, forbud, – ja, alt hva MDGs hjerter behager! (arkivfoto) (mer…)

amazon-1