Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Eiendomsskatt

Kommunene på regionmøtet i Trondheim ber Stortinget gi kommunene innsyn- og klageadgang ved eiendomsskattetaksering av kraftanlegg

Politikk – LVK 24. feb. : Kommunene er tilfreds med at Finansdepartementet i forslag til ny skatteforvaltningslov i Prop 38 L har etterkommet LVKs krav om at kommunene må beholde… (mer…)

Uttalelse om nedleggelse av Napp skole…

Flakstadnytt 23. feb. : Hvor blir alle pengene av som vi betalte inn i skatter og eiendomsskatt og store avgifter til kommunen? (mer…)

Se hva du får i eiendomsskatt…

Banett 23. feb. : Både Brønnøy og Sømna har denne uken offentliggjort listene over eiendomsskatten for 2015. Brønnøy innførte eiendomsskatt på bolig fra 2010, mens Sømna har hatt eiendomsskatt på verker og bruk siden 2012 og på boliger siden 2014. (mer…)

Eiendomsskattelistene til ettersyn…

Alesund.Kommune 17. feb. : Tirsdag 16. februar ble eiendomsskattelistene lagt ut til offentlig ettersyn i fire uker i Servicetorget og på Spjelkavik bibiliotek. Nå kan du lese den elektronisk. (mer…)

Takstnemnd og Klagenemnd for eiendomsskatt

Ringebu.Kommune 14. jan. : I Ringebu er det ei takstnemnd for boliger og næringseiendommer. Takstnemnda vedtar takster for alle faste eiendommer, unntatt de som har fritak etter eigedomsskattelovas §§ 5 og 7.
(mer…)

Kun 2 prosent av kommunene vil slå seg sammen

Abcnyheter 13. jan. : I tillegg er vi eneste kommune på Helgeland uten eiendomsskatt på privat bolig.

Betalingssatser 2016

Valer-Of.Kommune 6. jan. : Eiendomsskatt, feie-, tilsyns- og avløpsavgiften forfaller til betaling i 3 terminer, med forfall.
(mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Breaking News

google-336×280

Eiendomsskatt (Block5)

Her er NTE-forslaget fra fylkesrådet

Økonomi – Innherred 16. feb. : Her inngår både konsesjonskraftgrunnlag, konsesjonsavgifter, naturressursskatt, og eiendomsskatt. (mer…)

Antall innbyggere skal telle mest i fordelingen av NTE-eierskap

Adressa 16. feb. : Her inngår både konsesjonskraftgrunnlag, konsesjonsavgifter, naturressursskatt, og eiendomsskatt. (mer…)

To sto­re for­ny­el­ser To store fornyelser

Nenyheter 16. feb. : Det børsnoterte eiendomsselskapet hadde i fjerde kvartal i fjor 403 millioner kroner i netto verdijusteringer, der det er tatt hensyn til full effekt av en eiendomsskatt fra og med 2017. Arve Regland opplyste på presentasjonen at to… (mer…)

Næringsbyen

Økonomi – Venstre 11. feb. : Å skjerme næringslivet for eiendomsskatt. (mer…)

SMID2

Eiendomsskatt (Block6)

Bård Hoksrud: kommunevalg 2011

Youtube 13. aug. 2011 : Mange kommuner og lokalsamfunn skriker etter FrPs løsninger for en verdig eldreomsorg, en skole med læringsinnhold og fravær av eiendomsskatt. (mer…)

Eiendomsskatt

Nå kommer eiendoms- skatten i Oslo

TV2 11. feb. : Arbeiderpartiet (arkivfoto) i Oslo er i gang med å innføre eiendomsskatt i hovedstaden, og nå blir boliger taksert i hurtig tempo for at skatten skal bli skrevet ut før juli. Kritikerne mener skatten er ulovlig og advarer mot konsekvensene. (mer…)

Eiendomsskatt

Kommunene må gis rett til innsyn og klage over statlig vedtak om kommunal eiendomsskatt for kraftanlegg

LVK 16. feb. : Kommunene er tilfreds med at Finansdepartementet i forslag til ny skatteforvaltningslov i Prop 38 L har etterkommet LVKs krav om at kommunene må beholde adgangen til søksmål mot statlig… (mer…)

Eiendomsskatt

-Uansvarlig og naivt, sier Sakariassen

Aftenbladet 11. feb. : SV mener det vil være uansvarlig å forhandle bort eiendomsskatten og er skuffet over at Arbeiderpartiet er med på dette. (mer…)

Eiendomsskatt

Norge på skattebunn

Økonomi – Klassekampen 9. feb. : Den inkluderer blant annet selskapsskatt, arbeidsgiveravgifter, eiendomsskatt, vei- og bilavgifter, utbytteskatt og antall arbeidstimer som brukes på skattebetaling. (mer…)

Eiendomsskatt

Vraker milliardlettelser til de rikeste

VG 15. feb. : Prøv VGs eiendomsskatt-kalkulator! (mer…)

Eiendomsskatt

– Dette må gjøres for industrien

SMP 10. feb. : Kommunene skattlegger industriens maskiner som en del av eiendomsskatten. (mer…)

Eiendomsskatt

Regionmøte 10. – 11. mars 2016 i Bodø

LVK 12. feb. : Den pågående debatten om eiendomsskatt viser at mer enn 2 milliarder kroner i årlige kommuneinntekter nå er satt i spill. (mer…)

Eiendomsskatt

Lykken er et knøttlite hus

Omfattende omtale i Dagsavisen 14. feb. : Ulempen med småhusene på hjul er at de betraktes som bobiler og ergo slipper de eiendomsskatt. … Men husleiene og boligprisene (illustrasjon) i San Francisco-bukten er de høyeste i hele USA. (mer…)

amazon-1