Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Rentefradrag på boliglån

Det er en dårlig idé å kjøpe bolig i 2016…

Nettavisen har en lengre artikkel 5. feb. : 4. Det har blitt vanskeligere å få boliglån… (mer…)

Å nei, det står…

Dagsavisen 1. feb. : Finans er preget av fremmedord og lange kontrakter, men et boliglån er i bunn og grunn ikke så komplisert.

Ellevill lånefest hos svenskene

Aftenposten 27. okt. : Boliglånene økte med 8 prosent mot 7,8 prosent i september.…for eksempel om at et visst antall boliger i et byggeprosjekt (illustrasjon) er solgt eller at igangsettingstillatelse er gitt,…

Kan ikke bevilge oss ut av ledigheten

Dagen 13. okt. : Når skatteprosenten går ned, blir også effekten av rentefradraget noe lavere. … For de fleste vil det ha liten konsekvens for lommeboka (illustrasjon) at en fotballkamp eller kinobillett blir noen kroner dyrere.

Blir dyrere å kvitte seg med fastrentelånet

Hegnar 9. okt. : – Når rentefradraget reduseres fra 27 prosent til 25 prosent, mister du litt av fradragsmuligheten for overkurs.Rundt 20 prosent av boliglånskundene ( illustrasjon ) har de siste årene…

Dyrere å kvitte seg med fastrente

DN 8. okt. : – Når rentefradraget reduseres fra 27 prosent til 25 prosent, mister du litt av fradragsmuligheten for overkurs, sier Reite i Sparebank 1 SMN.Nå ligger både beste flytende nominelle boligrente (illustrasjon)…

Dette koster det å bli grønn

VG har en lengre artikkel 8. sep. : ** MDG vil frata nordmenn med lån rentefradraget for lån over ca. 1,8 millioner pr pers. … ** Null lønnsvekst – men mer fritid ** Full stopp i oljeleting (illustrasjon) ** Bare en mobil pr 5. år.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Breaking News
 • Kun 1 av 4 bruker BSU
  Smaalenene 9. okt. : Et annet punkt i forslaget til statsbudsjettet er at rentefradraget blir senket fra 27 til 25 prosent.
 • Nå blir det vanskeligere å få boliglån
  DN 7. okt. : Redusert rentefradrag gjør også at bankene vil gi deg mindre i boliglån , advarer kredittsjef.
 • Derfor risikerer du å betale mer i skatt neste år
  Adressa 7. okt. : Er du blant dem som har boliglån , kan du likevel ende opp med å betale mer i skatt neste år.
 • Det norske boligmysteriet
  – Leieboerforeningen har en lengre artikkel 19. aug. : Dereguleringen av borettslagene og enklere tilgang på boliglån førte til en ekstrem prisvekst.
 • Eiendomsskatt er Rettferdig
  Nyemeninger 7. jul. : Vi som har levd en stund har mottatt store skattelettelser gjennom rentefradraget på våre boliglån gjennom mange, mange år.
 • Nye boliglånsregler er klare
  og Politikk og Økonomi – Lang artikkel fra Huseierne 18. jun. : PRESS: Det er stort press på boligmarkedet, særlig i de store byene. Regjeringen stoler fremdeles på at bankene vet best når det kommer til lån.
 • Pass på at du ikke betaler for mye skatt
  – Omfattende omtale i Norskfamilie 1. mai : Kan spare inntil 8 000 kroner på boliglån? … Er det riktig at man får fradrag for barns aktiviteter som eks fotball, tennis.. og som foregår i SFO tiden på lik linje som barnepass (illustrasjon) ?
 • Sparer titusener i året på rentepruting

  Hegnar 23. apr. 2015 : Da er ikke rentefradraget regnet inn. … – De som mistenker at renten på boliglånet er feil, bør kontakte banken, sier John Sætre, leder for bankvirksomheten i Nordea (arkivfoto) i Norge, til DN. (mer…)
 • SCHEEL-UTVAGET RASERER BOLIGMARKEDET

  Huseierne 11. apr. 2015 : Det at skattesatsen for kapitalinntekt foreslås redusert fra 27 til 20 prosent fører i seg selv til en betydelig reduksjon av rentefradraget. (mer…)
 • Eie eller leie:

  DN 9. apr. 2015 : Da er det ikke tatt hensyn til rentefradraget på skatten, og på transaksjonskostnadene ved å kjøpe bolig. (mer…)
 • Møte tirsdag den 7. april 2015 kl. 12

  Stortinget har en lengre artikkel 7. apr. 2015 : Betaler man mindre i renter, vil også rentefradraget gå ned.«I statsråd 13. februar 2015 ble det besluttet at statsråd Elisabeth Aspaker (arkivfoto) skal bestyre Kunnskapsdepartementet i tillegg til det ansvarsområdet hun i dag har i Nærings-… (mer…)
 • Slik koster latskap 28.000 kroner

  Nettavisen 7. apr. 2015 : Stort sett vil det altså ikke bety noe samlet sett om dere lar gjelden og rentefradragene stå på den ene eller den andre. (mer…)

google-336×280

Rentefradrag på boliglån (Block5)

Hvor skal vi andre bo?

Omfattende omtale i Leieboerforeningen 17. apr. 2015 : Det ble lagt til rette for dette med rimelige Husbanklån, rentefradrag på boliglån og lav skatt på formue i bolig. (mer…)

– Vi sylter ned formuen vår i død kapital

20. mar. : – Hvis hun virkelig ikke vil beskatte boligen så må hun i stedet fjerne rentefradraget på gjeldsrenter.Selv om Finans Norge mener økt boligbygging (illustrasjon) er det viktigste…

Finanstilsynets overformynderi

18. mar. : Likebehandling av bolig og næringsinvesteringer som formuesobjekter, nasjonal boligskatt og fjerning av rentefradraget vil, i følge Unge Venstre-lederen, være mer effektive tiltak for å dempe boligpris… Jan Tore Sanner er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

Rentefradaget er en hellig ku i norsk politikk

Politikk og Økonomi – Aftenposten 18. mar. 2015 : Det bør senkes, men ingen politikere tør å foreslå en reduksjon i rentefradraget i landet hvor det å eie sin egen bolig nærmest er blitt en menneskerett.

SMID2

Rentefradrag på boliglån

– Dette er forslag med krutt

Økonomi – DN 17. mar. : – For de husholdningene som til nå har unnlatt å betale avdrag, vil innføring av minst 2,5% avdragsbetaling bety en de facto renteøkning med 3,5 prosentpoeng, medregnet rentefradragskomponenten , skriver Syed. … …hvor mye dette vil dempe boligpris (illustrasjon) – og kredittveksten.

Rentefradrag på boliglån

Så lenge er det lønnsomt å leie

Nettavisen har en lengre artikkel 12. sep. 2014 : Vi setter derfor forventet boligprisvekst til 3,5 prosent, inflasjonen til to prosent og boliglånsrenten til 5,1 prosent.

Rentefradrag på boliglån

Dette betyr statsbudsjettet for lommeboken din

8. okt. : Påslaget i normrenten ved beregning av skattlegging av fordel ved lån i arbeidsforhold økes med 0,25 prosentenheter, slik at normrenten blir mer i tråd med gunstige markedsrenter på boliglån . (illustrasjon)

Rentefradrag på boliglån

Høyres Studenter: Senk heller rentefradraget

17. mar. : Senk heller rentefradraget .

Rentefradrag på boliglån

Så mye sparer du på den historisk lave renta

AN 12. des. 2014 : Vi har da tatt utgangspunkt i gjennomsnittet av boliglånsrentene.

Rentefradrag på boliglån

– Nå må du tenke deg om før du låner penger

17. mar. : – Hvis lavrenteverden fortsetter i mange år, så vil det bli mer aktuelt fordi verdien av rentefradraget vil da være liten – samtidig som det kan være lurt å fjerne det for fremtiden. Også omtalt: Andreassen (arkivfoto: Eva Brænd)

Rentefradrag på boliglån

Slik vil de redde USAs økonomi

E24: .
Et fradrag som virkelig kan monne er å fjerne rentefradraget boliglån . Om Romney vil fjerne dette populære fradraget er usikkert.
Vil ha fire nye år…Omtrent det eneste Mitt Romney og president Obama (arkivfoto) er enige om i den…
(mer…)

Rentefradrag på boliglån

Sp vil kutte rentefradrag på private boliglån

7. apr. 2013 : Flertallet på Sp-landsmøtet går inn for å trappe ned rentefradraget i husholdningene.

amazon-1