Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Karakterer

Reseptfrie legemidler – god helsetjeneste for pasienten?

Helse og Politikk – Farmatid 19. feb. : Økt grad av egenomsorg forutsetter et godt generelt kunnskapsnivå om legemidler (illustrasjon) i befolkningen og enkel tilgang på forståelig, oppdatert og kvalitetssikret legemiddelinformasjon. (mer…)

Tvillingforeldreforeningen inviterer til seminar for ansatte i skole og SFO…

Tvilling 19. feb. : Tvillingforeldreforeningen opplever at foreldrene er i villrede rundt skolestart og de stiller seg også spørsmål om skolen har nok kunnskap… (mer…)

Hvorfor skriver rasister så dårlig norsk?

Klikk 15. feb. : Fordi de har lavere utdanning og lav sosioøkonomisk status. … Selvfølgelig er det en sammenheng mellom utdanning og skriveferdigheter (illustrasjon) . (mer…)

Det er utrolig hva man kan lære hvis man bare er motivert | Marianne Glesaaen

Aftenposten 13. feb. : Det husker jeg fra min egen skolegang. (mer…)

Inspirerende inspirasjonsmøte!

Økonomi og Politikk – Bondelaget 9. feb. : Oppsummert: politiske rammebetingelser og politkeres kunnskapsnivå, riksrevisjontenkningens vektlegging av kontroll, på bekostning av smidighet, Mattilsynet og regelrytteriet, matkjedenes bruk av… Dessuten er også omtalt (arkivfoto) (mer…)

Framtida er i klasserommet…

Politikk – Venstre 4. feb. : Venstre ønsker å prioritere lærertetthet og kvalitet på undervisning framfor skolebygninger. (mer…)

En kraftsamling for regionen

NORD 15. jan. : Fusjonen mellom de to høgskolene og Universitetet i Nordland ble behørig markert med arrangementer på alle studiestedene, fra Stokmarknes i nord til Stjørdal i sør torsdag. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Breaking News

google-336×280

Karakterer (Block5)

Mattepedagogenes sanne ansikt?

Dagbladet 25. nov. 2015 : De som underviser begynnerstudenter kan bekrefte at kunnskapsnivået, også i matematikk, er skremmende dårlig. … Er det ikke viktigere å gjøre noe med matematikkundervisningen (illustrasjon) enn å mase med å etablere og beskytte egne revirer? (mer…)

Ryddet opp i myten om

Mid-Norway har en lengre artikkel 17. nov. 2015 : Trøndelags Europakontor samarbeider med Senter for Internasjonalisering av Utdanning og våre fylkeskommuner for å øke kunnskapsnivået, og forhåpentligvis suksessraten, for kommunesektoren.Europabarometeret (arkivfoto) for 2015 viser at trønderne er gode på… (mer…)

Er transkjønn og blir ofte mobbet, hvordan forsvare seg selv?

UNG 16. nov. 2015 : Min erfaring er at det er kjempeviktig å heve kunnskapsnivået rundt trans blant de som mobber.Alle skoler er lovpålagt å stoppe mobbing (illustrasjon) , vil derfor råde deg til å snakke med ledelsen på skolen hvor du går,… (mer…)

Svikter rettsstaten de svakeste? | Erik Keiserud

Økonomi – Lang artikkel fra Aftenposten 11. nov. 2015 : «Det er påkrevet med et betydelig kunnskapsnivå, både når det gjelder rettsregler som fordeler byrder, som skattesystemet, og rettsregler som fordeler goder som trygd eller behandling.»… (mer…)

SMID2

Karakterer

Aron har vært utsatt for to drapsforsøk – familiens ære skulle reddes

Omfattende omtale i Dagen 2. nov. 2015 : Kunnskapsnivået er varierende. … I 2004 fant han en indre ro da han konverterte til kristendommen, etter å ha lest både i Koranen og Bibelen (arkivfoto) . (mer…)

Karakterer

Nes-elever lærer seg universitetsmatte

Raumnes 31. okt. 2015 : 3. trinn-elevene Karen Samseth og Odin Sørensen på Nes videregående skole jobber ukentlig med matematikk på universitetsnivå. … …som satser på å studere videre på NTNU (arkivfoto) etter endt skolegang på Nes vgs. (mer…)

Karakterer

Hersketeknikk på timeplanen

Av-Avis 26. okt. : – Elevrådsdagen er med på å løfte kunnskapsnivået i elevrådene, og i år er det ungdommene i UKS som selv står for programmet, forteller sekretær for UKS, Sigrun Haarklau.

Karakterer

Et helt folk er i ferd med å forsvinne

VL har en lengre artikkel 10. nov. 2015 : Vi kan gjøre mye for å snu trenden gjennom å øke kunnskapsnivået, knuse myter og skape trygghet gjennom et godt, ­offentlig hjelpeapparat. … …gjør det lettere å avbryte svangerskapet (illustrasjon) ved Downs enn ved andre graviditeter. (mer…)

Karakterer

Smedvig gir universitetet leilighetshotell til 100 millioner

Økonomi – Aftenbladet 12. nov. 2015 : Storslått gave fra Smedvig-familien i anledning selskapets 100-årsjubileum: Norges første campushotell. (mer…)

Karakterer

Mentaltrener: – Norske ledere er redde for å bli avslørt

DN 7. nov. 2015 : Førsteamanuensis Ragnhild Kvålshaugen ved Institutt for strategi på Handelshøyskolen BI har forsket på blant annet lederkompetanse. … …pengebruken eller strukturen i selskapet (illustrasjon) sitt, sier Kvalheim. (mer…)

Karakterer

UiS får leilegheitshotell i gåve

NRK 12. nov. 2015 : Investorselskapet Smedvig gir eit hotell i gåve til Universitetet i Stavanger. Det blei offentleggjort under hundreårsjubileet til selskapet. (mer…)

Karakterer

Ombud maner til kamp mot hat­kri­mi­na­li­te­ten

Lengre sak i Abcnyheter 28. okt. 2015 : Det trengs mer penger til å øke kunnskapsnivået i politiet, til forskning og til holdningsarbeid i skolen , mener det avtroppende ombudet. … …for eksempel flytting eller hagearbeid (illustrasjon) , kan få fradrag for utgiftene.

amazon-1