Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Rassikring

Vegen blir stengt i lengre perioder grunnet rassikring:

Saltdal.Kommune 19. feb. : Kontaktpersoner Fjell og Rassikring: David 47 95 51 45. … www.saltdal.kommune.no (mer…)

Sniker på gamlevegen…

Andalsnes-Avis 18. feb. : – Det skulle ikke vært bompenger for et rassikringsprosjekt, så jeg må si at jeg har stor forståelse for snikingen. (mer…)

– Statkraft-samarbeid vil sette fart på rassikring…

Omfattende omtale i Fosna-Folket 17. feb. : Komité for infrastruktur har enstemmig sluttet seg til fylkesrådmannens innstilling når det gjelder forskuttering av midler til rassikring i Åfjord. (mer…)

Droneinspeksjon

Inspecta 16. feb. : Vi operer innenfor blant annet olje og gass, infrastruktur og prosessindustri, og kan tilby tjenester som bruinspeksjon, tankinspeksjon, inspeksjon av rørganger/ledninger, rassikring etc. (mer…)

– Økt trafikk gir flere kontroller

Andalsnes-Avis 16. feb. : Prosjektet skal også organiseres sammen med rassikringsstiltaket på Fantebrauta. … Blir det økt trafikk i Romsdalen (arkivfoto) ser lederen for tungbilgruppa i Statens vegvesen det som naturlig… (mer…)

Realisering av både eksisterande og nye tiltak i Kvammapakken

KVAM 16. feb. : Styringsgruppa peiker på at det vert gjennomført store rassikringstiltak på Granvin-sida av Fv 7 ved Lussandberget og Haukanesberget. Stortinget er også omtalt (arkivfoto) (mer…)

Ordføreren har ordet!

Sport – Alvdal.Kommune 12. feb. : I Alvdal kommune er aktiviteten forholdsvis høy – utbygging av nytt kraftanlegg, ny bru, nytt veianlegg, forberedelser til utbedringer av Gata i sentrum, detaljprosjektering av ny skole med idrettshall og kulturdel… (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Breaking News
 • Oppklaring om opningstider

  Hardanger-Folkeblad 10. feb. : Fredag 5. februar trykte Hardanger Folkeblad ei pressemelding frå Statens vegvesen om rassikringsarbeidet i Deildo. (mer…)
 • FRP har hatt fylkesårsmøte

  Vikebladet 8. feb. : Store samferdselsprosjekt som ferjefri E39 Nordøyvegen, E136 Romsdalen og rassikring Eidsdalen – Geiranger må setjast i gang så fort som råd, då dette vil vere viktige tiltak for å auke aktiviteten og vekst innan… (mer…)

 • Skredradar passerte ikkje testsesongen…

  Sognavis 6. feb. : Eg er viss på at dette vil vera eit godt tiltak og eit rimeleg rassikringstiltak når det fungerer slik det skal, seier seksjonsleiar Eivind Yttri. (mer…)

 • VANNKRAFT OG FLOM

  TU 6. feb. : Samtidig snakkes det om å øke bevilgningene til flomsikring. (mer…)

 • Endeleg startar rassikringa…

  Hardanger-Folkeblad 4. feb. : Neste veka startar rassikringa i Deildo. I to år framover vert riksvegen stengt inntil to timar om gongen. (mer…)

 • Derfor gikk E6 på sjøen

  Anleggsmaskinen 1. feb. : …av Jørn Søderholm Tagger: Rassikring ,. (mer…)

 • Skjebnen til Årdalstunnelen avgjøres i Oslo…

  Aftenbladet 29. jan. : Ryfylkekommunene og Rogaland fylkeskommune ønsker derimot at det bygges en lang tunnel, fordi dette i tillegg til rassikring vil gi 10 minutter kortere reisetid. (mer…)

 • Forurensning oppdaget på Tusenårsstedet

  Killingrud.Nek-Skole 29. jan. : Det pågår for tiden anleggsarbeider på Tusenårsstedet som en del av flomsikringsarbeidet i Krokstadbekken. (mer…)

 • Partiprogram for Gjesdal Senterparti 2015-2019…

  Senterpartiet 27. jan. : Framdrift i opprustinga og rassikring av Fv45, med utgreiing tunnel Rage-Dirdal. … Tidleg innsats for å kunne (illustrasjon) tilpassa opplæring og undervisning til den enkelte eleven . (mer…)

 • E16 er åpnet igjen

  BT 26. jan. : Der steinene er kommet ned er det nettopp satt opp nettinggjerder og hogd ned skog som en del av rassikringen. … Tirsdag formiddag hadde Statens vegvesen en geolog i helikopter (illustrasjon) over rasstedet i Vaksdal for å sjekke om veien kunne åpnes. (mer…)

 • Vegvesenet har startet flomsikring av bekker

  Veiavangen.Nek-Skole 26. jan. : Under både Frida i 2012 og ekstremværet i høst gikk Veia, Evja og en bekk i Åsen kraftig over sine bredder. Nå er Statens vegvesen i gang med å utbedre problemområdene. (mer…)

 • E16 stengt etter steinras – vert ikkje opna i dag

  NRK 25. jan. : Dei driv og med rassikring der no. (illustrasjon) (mer…)

google-336×280

Rassikring (Block5)

Geologen i helikopter over rasstedet

BT 26. jan. : Der steinene er kommet ned er det nettopp satt opp nettinggjerder og hogd ned skog som en del av rassikringen. (mer…)

Rassikringstiltak Aperheim

Norgeskommunekalender 21. jan. : Årdal kommune skal rassikre eitt gardstun på Asperheim i Seimsdalen. Området skal sikrast mot flaumskred, steinsprang, steinskred og snøskred. Rassikringa skal utførast som to rasvollar i terrenget. (mer…)

Vil seinka Rødsliane-farten

Suldalsposten 20. jan. : Dette for å pressa styresmaktene til å få fortgang i rassikringa. (mer…)

Idedugnad om flaumsikring

Radiofolgefonn 6. jan. : Måndag 11. januar er det ope møte i Utviklingskomiteen i Odda. Møtet vert halde i komunestyresalen og er ope for alle. Tema: Flaumsikring av Opovassdraget. Det er fleire inviterte innleiarar. (mer…)

SMID2

Rassikring (Block6)

Sak 137 – Flomsikring Brandbu (Gran kommunestyremøte)

Youtube 13. des. 2014 : Turbulent møte Grans eneste uttalelse til NVE om flomsikring i Brandbu ble til slutt at det ønskes utredning av hvorvidt Vigga kan senkes. Men det var ikke selve saken som skapte mest temperatur… (mer…)

block6-business

(mer…)

Rassikring

Fjordingen sin årskavalkade del 2

Omfattende omtale i Fjordingen 6. jan. : 18. Stryn kommune søkjer om rassikring av Årheimsfjellet for busetnaden på Visnes og austover mot Årheim. (mer…)

Rassikring

Tilrår lang tunnel

Strandbuen 8. jan. : Neste veke skal formannskapet i Hjelmeland behandla kommunedelplanen for «Rassikring Riksveg 13 Melkeråna-Årdal». (mer…)

Rassikring

Jernbaneverket vil diskutere løsning

Politikk – Lengre sak i Dalane-Tidende 20. jan. : Da må det i sannhetens navn være med noe om flomsikring i vedtaket. (mer…)

Rassikring

Meir pengar, høgare murar, tryggare grunn

Radiofolgefonn 15. jan. : På flaumsikringsmøtet i Odda måndag, fortalde Terje Mikkelsen som representerer Nedre Oddadalen elveeigarlag, at organisasjonen har eksistert i 20 år – etter at myndigheitene påla elveeigarar å laga driftsplanar. (mer…)

Rassikring

Vil sjå på fleire alternativ for øvre deler av Opovassdraget

Radiofolgefonn 13. jan. : – Me har vore fysisk inne med 40 krisetiltak, fortalde Samdal på møtet om flaumsikring i Utviklingskomiteen måndag. (mer…)

Rassikring

Svalbardministeren til Longyearbyen etter skred-tragedien

NRK 29. des. 2015 : Det skal skje sammen med lokalstyret, NVE og ministeren for å se om vi må gjøre ting annerledes både i forhold til skredvurdering og rassikring, sier sysselmannen.…Røde Kors (arkivfoto) , Store Norske og mange frivillige som deltok… (mer…)
Rassikring

Ordføraren sin vekeplan, veke 52

Odda.Kommune 22. des. 2015 : 15.15: Møte med Arbeidsgruppa for flomsikring av Sandvinsvatnet. (mer…)
Rassikring

8,5 mill. til planlegging av rassikring i Åfjord og Roan

To artikler fra Fosna-Folket (mer…)

amazon-1