Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Strandsonen

Ber lensmann etterforske Næra

14. sep. : Klauseie har sett på strandsonen rundt Næra og kommet til at det er så alvorlig at han har bedt lensmannen i Ringsaker om å etterforske sakene. … Politiet har tidligere videodokumenter stranda rundt Næra, med helikopter (illustrasjon) .

Strandsonepolitikk i bystyret

12. sep. : Dette bruker ordføreren som et generelt utsagn og mener at alle som ønsker å utvide sin hytte til 120 kvadratmeter skal få lov til det nærmest uten innblanding fra de 25 etatene som kan uttale seg om saker i strandsonen . Også omtalt: Høyre (arkivfoto: Thomas_Moss)

Glitrevannverket – spyling av tunnelsytemet

To saker fra Royken.Kommune og Lier.Kommune 11. sep.: For å redusere evt. misfarging i strandsonene vil vi senke Landfallfjern og Hvalsdammen med ca. 0,5 meter før tunnelspylingen.
(mer…)

Bygget uten å søke

10. sep. : Fagetatens ståsted er at tiltakene er i strid med visuelle krav, i strid med avstand til nabogrens, tomteutnyttelsen er overskredet og det meste er plassert i byggegrensen mot funksjonell strandsone .…sier Geir Dale i Arbeiderpartiet (arkivfoto) som var blant politikerne…

Nå øser de opp sik

10. sep. : Ved å fjerne mye av dagens sik håper de på å få flyttet auren fra strandsonen og ut i vannmassene.

Måtte brette opp ermene

9. sep. : Sammen med sjette- og sjuendeklassinger plukket de søppel i strandsonen i Bogosen, der det blant annet driver i land mye plast. … Kronprinsparet vil besøke kommunene Steigen, Sørfold, Værøy, Moskenes (arkivfoto) og Vestvågøy 9. til 11. september.

Savnet mann er funnet

SMP 7. sep.: Emmy Dyvi søker i strandsonen med varmekamera opp mot land, får smp.no opplyst av Tom Kausanrød, som er om bord i redningsskøyta. … – Årsaken er at redningshelikopteret (illustrasjon: Arrto / Wikimedia) har kommet med varmesøkende kamera.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie