Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Widar Skogan

KrF og Ap vil bevare disse skolene og linjene i Troms

En artikkel fra NRK og en fra Nordlys: – Vi står samlet bak en prioritering med Langsundforbindelsen som nummer én og Bjarkøyforbindelsen som nummer to, sier Widar Skogan i Krf.Arbeiderpartiet (arkivfoto) og Kristelig Folkeparti i Troms vil at både… (mer…)

Skogan skuffet over at Krf ikke ble med i regjering

Nordlys: – Etter å ha hørt pressekonferansen ble jeg litt overrasket over at man ikke fant grunnlag for å bli med i regjering, sier fylkespolitiker i Troms Widar Skogan om eget parti.- Blant annet blir det jo ikke startet opp oljeboring i Lofoten arkivfoto: Michael Haferkamp /…

I 1988 prøvde han å komme inn på Stortinget for første gang

Nordlys: Nå stiller han til valg på nytt. Grill Widar Skogan med dine spørsmål! (arkivfoto)

Se kaikant-debatt på direkten

Folkebladet: De politikerne som har meldt sin ankomst til Husøy lørdag ettermiddag er Martin Henriksen, Louis S. Edvardsen, Elisabeth Aspaker, Widar Skogan ,…- Vi satser på høy temperatur (illustrasjon) den timen det er beregnet å vare.

Krf fører Troms-bøndene bak lyset!

Senterparti: Krf og Widar Skogan mangler troverdighet når han sier de vil øke støtten til bøndene i Troms. – Det er regelrett forsøk på å føre Troms-bøndene bak lyset, sier Irene Lange Nordahl, stortingsrepresentant og 1. kandidat for Troms Sp. Også omtalt: Høyre (arkivfoto) (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie