Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Vidar Kleppe

Interpellasjon fra Demokratene om fremtiden til Flekkefjord sykehus

En artikkel fra Vest Agder fylkeskommune og en fra Nord Trøndelag Høyre: Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe fra Demokratene har sendt en interpellasjon til fylkesordfører Terje Damman med spørsmål om den fremtidige eksistensen til Flekkefjord sykehus. (mer…)

Ny rådmann søkes..

Lister24: Vidar Kleppe Fylkestingsrepresentant for Demokratene i Vest-Agder.

Snakker ut om bombetruslene

– Nettavisen : De siste årene har vært en lang nedtur for den tidligere nestlederen i Demokratene i Østfold. Under kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2011 var Tor-Arne Hæger Berg Demokratenes førstekandidat i Halden .

Interpellasjon fra Demokratene om Mandal kirke

– Vest Agder fylkeskommune: Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe fra Demokratene har sendt en interpellasjon til fylkesordfører Terje Damman rundt forholdene ved Mandal… (mer…)

Livet i Posebyen

– Lengre sak i Kristiansand Avis: Vidar Kleppe , leder av Demokratene som holder til i bygget ordføreren mener Foreningen Posebyen bør overta, sier de har leieavtale med Kristiansand Eiendom, og ikke har flytteplaner.

Nektes å holde møte på biblioteket

Kommunal Rapport: Organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge får ikke avholde møte i Kristiansand folkebibliotek. – I strid med grunnleggende demokratiske rettigheter, mener bystyrepolitiker Vidar Kleppe . (illustrasjon)

– Sykehuset må bestå

– et par artikler fra Agder og Nord Trøndelag Høyre: Fylkesrepresentant for Demokratene i Vest-Agder Vidar Kleppe er klar i sin tale, og lover at Demokratene skal jobbe for at sykehuset i Flekkefjord får bestå – også i fremtiden. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie