Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Trine Skei Grande

01.07.2014 – Det er en tillitskrise i skole-Norge

1. jul. : Streik er det siste vi trenger. Skal vi løfte norsk skole er vi helt avhengig av å ha lærerne med på laget, skriver venstres Iselin Nybø og Trine Skei Grande i Dagbladet. (mer…)

Frykter snikfjerning av fedrekvoten

27. jun. : Dette er en viktig sosial ordning for alle norske barn, som ikke kan uthules på denne måten, sier Venstre-leder Trine Skei Grande til NRK. … Også regjeringspartner Høyre (arkivfoto) er kritisk.

Venstre til omkamp om arbeidsinnvandring

26. jun. : PROTEST: Etter Venstres sommerpressekonferanse langet Trine Skei Grande ut mot regjeringens ferske innstramning i arbeidsinnvandring. Foto: Terje Bendiksby, NTB scanpix.

Venstre blåser av Lien

26. jun. : Venstre mener olje- og energiminister Tord Lien snakker tull når han antyder at Venstres Utsira-krav ville ført til oppsigelser og ikke nye intensjonsavtaler for Kværner Verdal. Arbeiderpartiet er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

– Ap mangler kunnskap og Frp driver hærverk

26. jun. : Venstre-leder Trine Skei Grande langer ut mot Ap og Frp-Sandberg.Men vi fikk en vippekraft på Stortinget (arkivfoto) , og den bruker vi til å få gjennom de sakene vi lovet i valgkampen,…

Frp-lederen vil ikke røpe om hun er enig i Sandbergs KrF og Venstre-refs, men sier det er bra at kritikken kommer fram

25. jun. : – Jeg har også sett uttalelser fra Hareide sammen med Trine Skei Grande , der de har gitt uttrykk for at dette er helt greit, fordi det understreker at KrF og Venstre har… Også nevnt: Knut Arild Hareide (arkivfoto)

Reformer i turbofart

Dagbladet: For få uker siden fikk regjeringen kritikk for ikke å levere saker til Stortinget. Nå kommer sakene i en slik fart at opposisjonen…

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie