Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Kommunesammenslåing

Husk folkeavstemming 6. og 7. mars…

Haegebostad.Kommune 23. feb. : Det skal gjennomføres rådgivende folkeavstemming vedr. kommunesammenslåing. (mer…)

Kommunesammenslåinger må skje frivillig…

UNIO 23. feb. : 23.02.2016. Unio mener kommunesammenslåinger må skje frivillig. (mer…)

Fullt hus på Flaa vs. Røed

Politikk – LP 20. feb. : – Kommunereformen er ikke svart/hvit. Den er, sa Paul Flaa under onsdagens kommunesammenslåingsduell med Helge Røed. … Arbeiderpartiet (arkivfoto) i Lillesand arrangerte onsdag kveld en duell om kommunesammenslåing med Paul Flaa og Helge Røed i hovedrollene. (mer…)

Vil ikke la 16-åringer stemme om kommunesammenslåing

Innherred 18. feb. : Flertallet av politikerne gikk mot rådmannens forslag. … – Jeg ser samfunnsengasjementet det kan gi, men vi har en myndighetsalder i Norge, påpekte varaordfører Silje Sjøvold fra Høyre (arkivfoto) . (mer…)

155 kommuner vil ha folkeavstemning om kommunesammenslåing. Men ikkje i Fjaler

Politikk – Fjaler.Origo 16. feb. : – Det vil nok være en betydelig sjanse for at flertallet av disse folkeavstemningene ender med nei, sier valgforsker. … Både kommunalminister Jan Tore Sanner og statsminister Erna Solberg (arkivfoto)… (mer…)

Kommunestyret valgte Land kommmune

Sondre-Land.Kommune 16. feb. : Kommunestyret i Søndre Land behandlet spørsmålet om en eventuell kommunesammenslåing på sitt møte 15.februar 2016. Det var tre mulige utfall av saken: (illustrasjon) (mer…)

Klart ja i Audnedal

Politikk – Kommunal-Rapport 16. feb. : Den første av mange rådgivende folkeavstemninger om kommunesammenslåing ble avsluttet i Audnedal i Vest-Agder i går. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie

Breaking News

google-336×280

Kommunesammenslåing (Block5)

Legger press på Re og Sande

Jarlsbergavis 18. feb. : Fylkesmannen i Vestfold minner kommunene om at fristen for å søke kommunesammenslåing er 1. juli 2016. Det legges nytt press på kommunene som har valgt å stå alene. (mer…)

Kommunalpolitisk toppmøte og KS´landsting 2016…

Kommunal-Rapport 18. feb. : Politikk. Lokalpolitikerne på landstinget til KS er uenige om både kommunesammenslåing og asylpolitikk, men én ting er alle samlet om. … Senterpartiet fryktet at Arbeiderpartiet (arkivfoto) ville politisere KS,… (mer…)

– Sammenslåing gir kun fordeler for Stavanger…

Sandnesposten 18. feb. : Andreas Lien mener Sandnes har en sterk merkevare, og at det bare er Stavanger som vil nyte godt av stordriftsfordelene ved kommunesammenslåing. (mer…)

Rauma og Vestnes tar navnet Romsdal

Andalsnes-Avis 18. feb.: Rauma (arkivfoto: Simo Räsänen) og Vestnes har bestemt seg for å ta navnet Romsdal ved en kommunesammenslåing. (mer…)

SMID2

google-300x250b

Kommunesammenslåing (Block6)

Kommunesammenslåing og samepolitikk

Youtube: Finnmark SVs Elin Henriksen holder innlegg på SVs landsmøte i Bergen 20. mars 2009. Tema for innlegget er kommunesammenslåing, samt mangelen på helhetlig sam…
(mer…)

Kommunesammenslåing

Samlet 755 underskrifter

Bsnett 17. feb. : Lajla Elefskaas og hennes medhjelpere har samlet sammen 755 underskrifter som har sagt fra at de ønsker folkeavstemning i forbindelse med kommunesammenslåing. (mer…)

Kommunesammenslåing

Frp-topp hyller Hå-buens svar til kommunesammenslåing

Aftenbladet 14. feb. : 55 prosent av de spurte i Hå sier nei til Jæren kommune i Aftenbladets rykende, ferske meningsmåling. Bare 28 prosent sier ja. (mer…)

Kommunesammenslåing

Ungdommen tatt med på råd

LP 15. feb. : Der fikk de anledning til å stille spørsmål om kommunesammenslåing og bli informert om arbeidet med kommunereformen. … Det er de som skal leve og bo i en eventuell ny kommune, sier ordfører Arne Thomassen (arkivfoto) i Lillesand. (mer…)

Kommunesammenslåing

Ja til folkeavstemning…

Politikk – Bsnett 17. feb. : Formannskapet i Søgne vedtok onsdag å gjennomføre folkeavstemning i forbindelse med kommunesammenslåing. (mer…)

Kommunesammenslåing

Norge trenger færre kommuner

IDAG 17. feb.: DEBATT: Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum (arkivfoto) anklager H/FrP-regjeringen for å bruke kommunenes nye inntektssystem som et verktøy for kommunesammenslåing. (mer…)

Kommunesammenslåing

16. februar 2016 kl. 06:31 Valkamp om kommunesamanslåing

NRK 16. feb. : Det brygger opp til valkamp om kommunesammenslåing i Nome. (mer…)

Kommunesammenslåing

Midsund vil ha Rauma med i forhandlinger

Andalsnes-Avis 17. feb. : Det har tidligere kommet sterke signaler om at kommunene på Romsdalshalvøya ikke er spesielt interesserte i en kommunesammenslåing med Rauma (arkivfoto) , men ordfører Lars Olav Hustad sendte i januar et brev til Romsdal Regionråd, der han ber om at… (mer…)

Kommunesammenslåing

Kan lage kjempekommune i nord

Stillinger – Kommunal-Rapport 16. feb. : – Hvis det skal være et poeng med kommunesammenslåing må utgangspunktet være at det kan gis bedre tjenestetilbud til innbyggerne i både Bodø og de andre kommunene, sier hun til avisen. (mer…)

amazon-1