Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Terje Haugom

Sharias grusomhet

– Samfunnsmagasinet: Av Marianne Solheim og Terje Haugom , Demokratene i Norge. … Raja ber norske muslimer protestere mot den dødsdom en sharia-domstol i Sudan (arkivfoto) har felt over en 27 år gammel kvinne, fordi hun er frafallen, dvs. hun har konvertert fra islam til kristendom.

På rett veg!

– Samfunnsmagasinet: Marianne Solheim – fylkesleder, Terje Haugom – pol.nestleder, Demokratene i Norge, Hordaland.

Morn,a Jens!!

Samfunnsmagasinet 1. apr.: John Mandelid og Terje Haugom Demokratene i Norge, Bergen lokallag. … Hvem skulle tro at Angela Merkel (arkivfoto) , Tyskland.

Vil satse på alternative energikilder

Politikk og Forskning – Demokratene: De to demokratene fra Bergen, Terje Haugom og John Normann Mandelid er varme talsmenn for å vurdere thorium og med fortsatt tro på å utvinne thoriumforekomstene i Telemark blant annet. (mer…)

Kommentar til arv og skatt

Demokratene: …imidlertid gir en effekt av sure oppstøt, er når det advares mot skattesmell i forbindelse med arv,” skriver Terje Haugom fra Demokratene i Bergen, og fortsetter… (mer…)

Svik overfor velgerne

Politikk og samfunn – Demokratene: I valgkampen lover FrP at bompenger som fenomen skal fjernes på sikt, og bil-relaterte avgifter senkes kraftig. (mer…)

Klær & folk

Demokratene: …Blant ungdommene som intervjues om hva de mener om dette, får man fra flere høre det syn at “klærne sier jo en del om hva slags menneske du er”. En slik innstilling er skremmende,” mener Terje Haugom i Bergen Demokratene. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie