Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Terje Damman

Fremtiden for Flekkefjord Sykehus – Høyre

Nord Trøndelag Høyre: Han fikk svar fra fylkesordfører Terje Damman – et godt og grundig svar som fortjener å bli hørt før det trekkes noen konklusjon om den videre prosess saken vil få i Fylkestinget i Vest- Agder. (mer…)

Likestilling er ikke bare familiepolitikk

Omfattende omtale i Kristiansand Avis: -De startet med å høvle bort alt det var lagt opp til av midler og tiltak etter siste stortingsmelding. … Vi er 15 menn av 90 studenter på studiet og jeg har en deltidsjobb i hjemmesykepleien (illustrasjon) og det er det samme forholdet der.

Nå starter arbeidet med å fjerne rushtidsavgiften

NRK: Gruppeleder i Høyre (arkivfoto: Thomas_Moss) i Kristiansand, Hans Otto Lund, vil nå starte arbeidet med å få fjernet rushtidsavgiften. Han tar nå saken opp i areal- og transportplanutvalget, ATP, som består av 18 lokalpolitikere i Kristiansands-regionen.

Bekymret over for store politidistrikter

NRK: Fylkesutvalget i Vest-Agder og fylkesordfører Terje Damman frykter imidlertid at seks distrikter er å redusere for mye. … Høyre-leder Erna Solberg (arkivfoto) er enig i at antallet politidistrikter må reduseres.

Ber politikerne prioritere

NRK: Fylkesordfører Terje Damman utfordrer kommunene i Lister-regionen til å gjøre prioriteringer…Fylkesordfører Terje Damman fra Høyre (arkivfoto: Thomas_Moss / Illustrasjonsfoto) medgir at det ikke blir et enkelt valg, og sender delvis valget videre til…

– Gå inn for Hidra landfast

Agder: Den frittalende politikeren mener at hverken fylkesordfører Terje Damman eller tidligere fylkesordfører Thore Westermoen bør ha samvittighet…

– Høyrefolk er velkommen

Agder: Gruppeleder Sally Vennesland til venstre i bildet. Med fylkesrådmann Trine Sundtoft og fylkesordfører Terje Damman på fylkesutvalget i mai der Høyre var det eneste partiet som ikke ville gi Hidra landfastsaken en utsettelse for å utrede mer.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie