Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Sveinung Rotevatn

25.06.2014 Riksrevisjonen la idag frem en rapport som viser at 78.000 barn lever i fattige familier i Norge, og tallet er økende

En artikkel fra Venstre og et par fra andre kilder 25. jun.: …sier stortingsrepresentant fra Venstre Sveinung Rotevatn til Aftenposten. (mer…)

Må stramme inn bruken av midlertidige stillinger i Staten

Venstre: Sveinung Rotevatn vil modernisere Arbeidsmiljløoven, men setter samtidig krav til regjeringen om en innstramming av Tjenestemannsloven og harmonisering mellom denne og Arbeidsmiljøloven. (mer…)

Venstre med trussel mot Regjeringen

Aftenposten: Vi krever at dersom vi skal åpne opp for midlertidig ansettelser i arbeidsmiljøloven, noe vi er for, må det også gjelde staten, sier Sveinung Rotevatn , medlem av arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget for Venstre.

Store endringer i norsk arbeidsliv i vente

Nationen: Men det er innenfor hva det bør være mulig å forhandle fram enighet om, sier Venstres medlem i arbeids- og sosialkomiteen Sveinung Rotevatn .LO-leder Gerd Kristiansen (arkivfoto) reagerer med forargelse på at forslagene kommer nå,…

Venstre ønsker endringer i arbeidsmiljøloven velkommen, men vil at retten til fast ansettelse kortes ned til 2 år

Venstre: …regjeringen endelig foreslår å gjøre arbeidsmiljøloven mer fleksibel og i tråd med et moderne arbeidsliv, uttaler arbeidspolitisk talsmann i Venstre, Sveinung Rotevatn .

Bred støtte om ny arbeidsmiljølov

E24: – Venstre er med på retningen, selv om noe går for langt og noe ikke går langt nok, sier Venstres medlem i arbeids- og sosialkomiteen, Sveinung Rotevatn .Venstre, Høyre og Fremskrittspartiet har til sammen 86 mandater på Stortinget (arkivfoto) ,…

Mener LO driver valgkamp

Aftenposten: Derfor vil vi at midlertidige ansatte skal ha en rett til fast ansettelse etter to år, og ikke etter fire, slik reglene er i dag, sier arbeidspolitisk talsmann i Venstre, Sveinung Rotevatn . … NHO-bygget på Majorstua (arkivfoto) er man forbauset over reaksjonen fra LO.

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie