Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Svein Otto Nilsen

For mange mister omsorgen for sine barn

Demokratene: …eller slektninger”, mener Demokratenes tidligere bystyremedlem i Trondheim, Svein Otto Nilsen. ”Dette innebærer at ved omsorgsovertagelse av kort eller lang varighet, skal alltid den nærmeste familie vurderes først.,” sier han. (mer…)

I dag skal seks toppkandidatar fortelje kvifor dei fortener stortingsmandat

NRK: …Ingunn Kandal frå Gloppen for Raudt, Øyvind Nondal frå Sogndal for Piratpartiet, Magnar Hellesøy frå Fjaler for De Kristne, Svein Otto Nilsen frå Trondheim for Demokratene og Asbjørn Massnes frå Høyanger kommune for Kystpartiet. Også nevnt: Liv Signe Navarsete (arkivfoto: Senterpartiet)

VALGPORTRETT: Svein Otto Nilsen

NRK: Finnmark er nytt fylke for Demokratene i Norge. Men de lover å kjempe for gratis tannlege, bevare det samiske og legge til rette for distriktene. … …Jakobselv og ikke rett bak Holmenkollåsen (arkivfoto: Chell Hill / Wikimedia) , sier han. (mer…)

Uklok oppfordring

Altaposten: Stortingskandidat Svein Otto Nilsen fra Demokratene advarer foreldre mot å kontakte barnevernet på grunn av faren for maktmisbruk. … …men vi anser det som svært uklokt av en kandidat til Stortinget (arkivfoto) å komme med en slik generell oppfordring.

Advarer foreldre mot å kontakte barnevernet

En artikkel fra Altaposten og en fra Samfunnsmagasinet: Førstekandidat på stortingslista til Demokratene i Finnmark, Svein Otto Nilsen, advarer sterkt mot barnevernet i et leserinnlegg til Altaposten. Han utdyper kritikken slik:…men når man ser på hvordan det ser ut på Grünerløkka (arkivfoto: Leifern / Wikimedia) , så er det… (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie