Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

 
Stefan Heggelund

Høyre splittet om søndagshandel

4. jul. : Det har vært standpunktet i Høyre så lenge jeg kan huske, og trolig lengre enn jeg har vært medlem i partiet, sier stortingsrepresentant Stefan Heggelund .

– Hadde vært smart å gi litt om bryllupet

27. jun. : Lørdag gifter Aps stjerneskudd Hadia Tajik seg med Høyre-politiker Stefan Heggelund .

Et mer utrygt arbeidsliv

12. jun. : Stefan Heggelund : … Selv om Erna Solberg (arkivfoto) gikk til valg uten de store reformene, bør ikke endringene av arbeidsmiljøloven komme som en overraskelse.

Vil ha en time lengre arbeidsdag

Dagsavisen 9. mai: Stefan Heggelund , som sitter i arbeidskomiteen på Stortinget (arkivfoto) for Høyre, vil ikke slutte seg til én time lenger arbeidsdag.

Håper på flertall for sykelønnskutt

– NRK: Stefan Heggelund , stortingsrepresentant for Høyre, har selv gått inn for kutt i sykelønnen tidligere, men mener nå det er andre tiltak som er bedre for å få ned sykefraværet. … …trenger av nye utredninger nå, sier Erna Solberg (arkivfoto) til VG.

Høyre vil stoppe trygdemisbruk på grensen

18. apr. : – Grunnen til at reglene er slik, er at man skal være tilgjengelig for det norske arbeidsmarkedet, sier Stefan Heggelund , som sitter i arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget (arkivfoto) for Høyre.

Vinterkonferansen 2014 – Høyre

Nord Trøndelag Høyre: …vil fortelle om deres arbeid og samarbeid på tvers av kommuneforeninger. Til slutt vil stortingsrepresentant og tidligere nestleder i Unge Høyre, Stefan Heggelund, avslutte dagen. (mer…)

google-link-1

  

selfad-1

selfad-2

self-ad-medie